Gość Andrzej G Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Nie zauważyłem, że to "śmietnik" - zasugerowałem się QQłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Jestem zawiedziony - liczyłem, że zacznie przybywać paliwa w baku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Miałem to zamontowane, ale dwa razy urwałem kardan i raz rozwaliłem sprzęgło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Ło matko wsadzamy do świecy to faktycznie przebija wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Czyli,jeżeli zuzycie paliwa spada o 20% to moja Qqłka powinna palić po jego zastosowaniu 6.4L! Kurna....nic nie piszą czy można dwie puszki założyc???? Znalazłem!!!! Oferta jest ,że obniża spalanie o 50%!!!! https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwji2-HujIPSAhWBVBQKHbQCBy0QFggyMAM&url=http%3A%2F%2Fwww.mniejszespalanie.pl%2F&usg=AFQjCNHn3ZGJ_sq4pUIHAp3QDNMe9ZZCjg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Dziwne, że nikt nie wpadł na pomysł użycia 4 super puszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 (...) to jest nieprawdopodobne.... Nieprawdopodobna to jest ludzka naiwność a zarazem bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 (edytowane) Kostka WC kubeł, czyści i dezynfekuje, ale opis piękny aż się czytać nie chce. A gdyby tak zaproponować firmie że forum jest gotowe przetestować wynalazek, niech przyślą z 10 sztuk bezpłatnie, jeśli zda egzamin mają darmową reklamę jeśli nie odkupią po 200 złociszy Edytowane 9 Lutego 2017 przez kubalon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 575 zł szkoda że nie 1575zł wtedy musiała by lepiej działać ........................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 To jest chyba wymyślone na złość ministra finansów...A szefowie Orlenu i Lotosu to płaczą jak bobry...o Trzebini nie wspomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Co tam Trzebinia , Ty się do tego odnieś To nie było złośliwe tak tylko żeby się uśmiechnąć . Zdroofka wszystkim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Ale w Sosnowcu nie ma rafinerii....no chyba że bateria do samogonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nindustrialny Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Bylem dzisiaj u mechanika ze swoim uzywanym QQ. DO wymiany : Łącznik stabilizatora prawy przód oraz podpora walu napedowego. Zastanawiam sie czy isc w zamienniki czy kupic oryginaly z Nissana. Co radzicie? Gosc wyliczyl ze lacznik to 80 PLN a podpora 100. bez robocizny oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Łącznik stabilizatora prawy przód oraz podpora walu napedowego. Zastanawiam sie czy isc w zamienniki czy kupic oryginaly z Nissana. Co radzicie? No to jak mawia mój kolega " Ja Ci radzę zrób jak uważasz " A teraz tak , pewnikiem teraz masz oryginalne Nissanowskie części i padły po....(ile tam masz teraz na budziku ?) Kupisz zamienniki , to się dowiesz jaka jest ich trwałość i czy na przykład dwukrotny zakup i robota po taniości ale short term use dadzą tyle co oryginał i raz wymiana czyli zestaw long term ? Nikt Ci nie powie i nie zagwarantuje jak jest żywotność zamienników , w stosunku do oryginału z ASO , czyli mój kolega ma trochę racji mówiąc "Ja Ci radzę zrób jak uważasz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Mądrego to czasem dobrze posłuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 A bywa że mądry i po szkodzie jest :-)) . To nie są zawrotne sumy, nie baw się w pozorne oszczędności i jak wymieniasz łącznik to dwie strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nindustrialny Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) Ok. Zrobie tak jak mowicie. Nie bede bawil sie w zamienniki. Czyli biore to: http://sklepjeep.redcart.pl/p/6806/2438081/podpora-walu-napedowego-nissan-qashqai-4wd-przeguby-polosie-napedowe-qashqai-nissan.html i to ??? oczywiscie oryginalne. EDIT. No i mam problem. Jak szukam w google to wyskakuje mi to co opisalem powyzej. Jezeli chodzi o ta podpore walu napedowego. A przed chwila dzwonilem do ASO i facet mi powiedzial ze to sa dwie blaszki. Zglupialem. http://www.iparts.pl/auto-czesci/lacznik-stabilizatora,nissan,qashqai-qashqai-2-j10-jj10-od-2007-02,2-0-dci-150km,80-5616-19888-100577.html rocznik 2009. najechane 112.000 Edytowane 11 Lutego 2017 przez nindustrialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=11&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj1lInE5IfSAhWD1RQKHZYuAdgQFghEMAo&url=http%3A%2F%2Fwww.pbauto.pl%2Fpodpora-walu-z-lozyskiem-nissan-x-trail-t31-qashqai-j10-renault-koleos-4wd-p-2241.html&usg=AFQjCNH1kPoMN8aLBlC7RIauRy6dtQEGEQ Czy o takie CUŚ Ci chodziło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Smieszy mnie rozmawianie o cenach uslug w Szwecji. Przeciez od zawsze wiadomo, ze ceny w krajach skandynawskich sa znacznie wyzsze niz u nas. Ale nie nalezy zapominac, ze place tez sa duzo wyzsze. Przeglad za 2300? Teraz sobie wyobrazcie, ze zarabiacie 4x wiecej. I cena staje sie .... calkiem niska.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Smieszy mnie rozmawianie o cenach uslug w Szwecji. Przeciez od zawsze wiadomo, ze ceny w krajach skandynawskich sa znacznie wyzsze niz u nas. Ale nie nalezy zapominac, ze place tez sa duzo wyzsze. Przeglad za 2300? Teraz sobie wyobrazcie, ze zarabiacie 4x wiecej. I cena staje sie .... calkiem niska.... Zaczyna sie. Prosze admina o skasowanie badz przeniesienie czesci nie dotyczacej watku gdzie indziej. Mea culpa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Ale jaka wódka w Szwecji droga - byłem w sklepie i 0,7 Finlandii 221 koron - co z zarobków wyższych jak alkohol taki drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Ale jaka wódka droga , co z zarobków wyższych jak alkohol taki drogi NIE PIĆ ! vódki Wodę czeba by się nie odwodnić i odkwasić , ale wódkę ...po co ? Można jeszcze rzucić palenie , bo niezdrowe i stosunki płciowe ograniczyć , bo grzech , ale zachodzi wtedy pytanie PO CO ŻYĆ ? 3X"P" i wraca sens życia , nie chopacy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 To jest HP i nie ma kasowania. ..Nie przeliczajcie gówn. ...złotówek na inne kraje!Gdzie 2500 ojro to minimum!Tak Fergul pić,palić i pie...bieda musi pofolgować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Na popitkę deszczówka zamiast soczku i będzie oszczędnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi