JACKO29 Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Ale czy zdrowo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Niezdrowo i nieprzyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Chcieli tanio ... nic nie było o zdrowiu, czy przyjemnościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Można jak Rosjanie , zamiast przepić to zakąsić ogórcem lub cebulą , a w skrajnych sytuacjach tzw po taniości zaciągnąć się zapachem kromki chleba i już Patrzajcie wiara co znalazłem na ebayu ....i to z Polski ! Można sobie środek Qq w plastikowym drewnie zrobić http://www.ebay.ie/itm/NISSAN-QASHQAI-Mk1-J10-2007-2013-Dash-Trim-Kit-RHD-15-colours-available-/182447624938?hash=item2a7ab9d2ea:g:McwAAOSwyQtV5zDJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 ... Patrzajcie wiara co znalazłem na ebayu ....i to z Polski ! Można sobie środek Qq w plastikowym drewnie zrobić http://www.ebay.ie/itm/NISSAN-QASHQAI-Mk1-J10-2007-2013-Dash-Trim-Kit-RHD-15-colours-available-/182447624938?hash=item2a7ab9d2ea:g:McwAAOSwyQtV5zDJ Ładniej się to prezentuje, niż ten fortepianowy plastik w Pulsarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Fergul - wcale nie głupie - jak się po jakimś czasie Piano Black porysuje - a na pewno się porysuje - to jest alternatywa - jak jest do J10 to pewnie zaraz do J11 też będzie . Zawsze mi się podobały i marzę o MB W212 lub W213 z drewnianym wnętrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Piano można zmatowić, papierek wodny i gotowe. Fergul mało kto pamięta że pod zapach chlebka się z musztardówki zdrowy napój łykało, szacun za pamięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Ja wcale nie naśmiewam się z wykończenia auta , koloru kokpitu czy plastikowego drewna , każdy stroi auto na swój gust i upodobanie , a o tym się nie dyskutuje . Chodziło mi raczej o to że co raz więcej firm z PL wchodzi na ebay . Sam dołożyłem trochę chromów do wewnątrz Qq bo wydawał mi się ten czarny fabryczny wystrój zbyt przytłaczający . Zapewne znajdą się ortodoksi co tylko uważają za godne mieć w środku jak i na zewnątrz tak jak fabryka wyprodukowała . Takie szklanki z musztardą są u mnie w sklepie i też z "sarepską" chociaż spotkałem się nazewnictwem " Saperska" ale to inna historia No ja raz z ogórka piłem i zaraz nim zakąszałem Czasami chlebek jeszcze obwąchuję ,wtedy "ambrozja" lepiej smaczy , odoru gorzały nie czuć ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- szkoda kurcze szkoda , ja wiem że to Legia , ale jednak Polacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nindustrialny Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Dzisiaj pyszny rosolek na obiad!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Z gołąbka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Na 4 osoby, to z ko...kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nindustrialny Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Z kogutka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Jak kogucik dobry to rosołek chudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 grama tłuszczu same mięśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Przecież napisałem, że z ko...kota ... a że trochę się jąkam, to zobrazuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nindustrialny Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Czy ktos z was jezdzi z zona (tez kierowca), ktora zajmuje miejsce na fotelu pasazra? jak wasze odczucia podczas jazdy i np wyprzedzania? czujecie sie jak z instruktorem/egzaminatorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Moja Pani upatrzyła sobie prawy tył i "robi" za prezesa. W trasie nie pyta nawet, za ile będziemy. Pewnie mi pozazdrościcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Moja nie ma prawka ale działa jak super hamulec a i na nerwy też, za szybko, uważaj, skręć, prosto, wolniej itp. a mnie ciśnienie skacze, jak tu dzioba zamknąć nie mam sposobu. Tłumacze sobie tym że TTTM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 No to Kubuś masz przechlapane , a ja nawet wcześniej nie doceniałem, że jestem takim szczęśliwcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Sami nie wiecie co posiadacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Cudze chwalicie swego nie znacie a oddać za darmo ochoty nie macie. Andrzeju co zrobić czasami bywa cicha (nie w aucie) i to ją ratuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Czy ktos z was jezdzi z zona (tez kierowca), ktora zajmuje miejsce na fotelu pasazra? jak wasze odczucia podczas jazdy i np wyprzedzania? czujecie sie jak z instruktorem/egzaminatorem? Lubię gdy siedzi obok Czasami potrzymam za rękę , czasami za .....kolano A gdy ona prowadzi to jam mam już obie ręce wolne Moja nie ma prawka ale ......, za szybko, uważaj, skręć, prosto, wolniej itp. a mnie ciśnienie skacze, jak tu dzioba zamknąć nie mam sposobu. . Powiedz Jej żeby brała przykład z aktorek niemego kina , niech otwiera usta tylko żeby dźwięk się nie wydobywał Ziemniaczki i pieczone żeberka na gorylu , do popicia hop szklanka piwa . Siedzę dzisiaj cały dzień "w komp" i szukam po ogłoszeniach auta dla żony , gdy zadzwoniłem pd jedno z ogłoszeń które jej sie podobało to kobitka oznajmiła że wczoraj się sprzedał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Jakie preferencje motoryzacyjne ma Żona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi