kubalon Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Fergul11 jest Volvo S80 T6 AWD przebieg 41 tyś. 2009 rok. Znajomy zmienia na nowszy model, tylko cena chyba deczko za wysoka, choć kto wie nowe kosztowało ponad 300 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Taaa deczko żona tylko do pracy dojeżdża 10km autostradą , i ewentualnie po mieście trochę ! Zawsze chciała wiatr we włosach to przyszła kolej na .... coś w ten deseń https://www.donedeal.ie/cars-for-sale/renault-megane-convertable/14016546 taki pierwszy z brzegu dla przykładu . Ludki ja mam 4 auta na utrzymaniu , serwis , podatek drogowy , ubezpieczenie , paliwo , no jest na co tyrać i jeszcze trzeba reumatyzm gdzieś w ciepłych wodach wygrzać , a do tego ostatni rok studiów córki 12K€ , może się gdzieś na chippendalesa załapię , albo masażystę erotycznego ponoć maja niezłe napiwki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Sprzedać zostawić dwa a porządne :-)) faktem jest że takie Volvo to tak mało kobiece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Auto fajne.O napiwki z reumatyzmem może być ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Ty się nie bojjjjj jak ciało rozgrzane to dolegliwości mijają Sprzedać dwa ....każdy potrzebny ! Tu się autobusem nie jeździ ! Mam dwa typy oba wydzwonione , tylko muszę sobie wolne we wtorek zrobić i jechać na drugi koniec wyspy 3h in one way . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 To powodzenia w zakupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Też życzę dobrego zakupu i zadowolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 I żebyś nie musiał,no chyba że lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Nie dziękuję , jak kupię to się pochwalę , No mogę jak ten w muszce i białym kołnierzyku chociaż wrażenia estetyczne z mojej strony byłyby lepsze (tak mniemam po tym co w lustrze się odbija ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Tak bym się widział , tzn wolę krawat Ja mam zwykłe lusterko nie magiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nindustrialny Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Mozesz zostac mezem hollywood. Dzisiaj widzialem na TVN zapowiedz nowego sezonu ZON HOLLYWOOD. Pamietajmy. Swiatem rzadza $ i wadżajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Nie , nie oglądam takich gniotów ,tego typu programy mnie .....i tu pada kilka przekleństw typu #%&*@#! itd , rolnik szuka ....ugotowani, chłopaki do i wszelkiej maści tańce .to poniża widza MOIM ZDANIEM . A wedżajny , no cóż lubię boczek ,polędwice i inne podroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 I tylko świeże nie mrożone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 I tylko świeże nie mrożone PODSTAWA ! Znalazłem jeszcze VW cabrio EOS czy jakoś tak , odebrała starsza pani , pogadalim trochę i ......jak poczytałem o silnikach VW 1.4 TSI uturbionych to mi się włos na klacie zjeżył , ale bym się władował na minę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Podobno od 2010 są już poprawione Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 TSI to strzał w 10 księgowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nindustrialny Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 test czy moge pisac z komorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 (edytowane) czy moge pisac z komorki. możesz , z placu zabaw też . Pozdrowionka na cały tydzień który się właśnie zaczyna Edytowane 27 Lutego 2017 przez Fergul11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nindustrialny Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 nie bede juz pisal sam.ze soba w watku o przeciwmglowych. Mam wiazke ale nie mam odpowiedniej manetki. Czy szansa ze jak zmienienmanetke. I odkupie przednie przeciwmflowe to nienbeda one poprawnie dzialac jest duza? I conwtedy,? Jakas komputerowa regulacja? edit szkoda wywalic 400 pln na nowa manetke i zorientowac sie ze swiqtla nie dzialaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 @nindustrialny - jako ten niemiły wg Ciebie użytkownik - proszę - nie pisz może z komórki, bo kiepsko Ci to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 nie bede juz pisal sam.ze soba w watku o przeciwmglowych. Mam wiazke ale nie mam odpowiedniej manetki. Czy szansa ze jak zmienienmanetke. I odkupie przednie przeciwmflowe to nienbeda one poprawnie dzialac jest duza? I conwtedy,? Jakas komputerowa regulacja? edit szkoda wywalic 400 pln na nowa manetke i zorientowac sie ze swiqtla nie dzialaja. Skąd ty te ceny bierzesz!? manetka kosztuje 30-40zł! http://allegro.pl/nissan-qashqai-przelacznik-wlacznik-swiatel-i6685949144.html A poza tym jak masz instalację to nie ma prawa nie działac po założeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nindustrialny Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Byuem w ASO i system wyrzucil info ze musze zainstalwoac manetke z Qashqai Acenta. 445 zlotych A ja mam QQ 2009 J10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Szkoda że nie kosztuje 845zł to ja bym zakupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Byuem w ASO i system wyrzucil info ze musze zainstalwoac manetke z Qashqai Acenta. 445 zlotych A ja mam QQ 2009 J10 Skoro system Ci wyrzucił,to będzie świeciło,jak jesteś bogaty to płać w ASO, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi