Gość nindustrialny Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 No wlasnie nie jestem : ) Poszukam jakiejs w miare nie wytartej uzywki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Jest tego dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nindustrialny Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Nie chce zakladac osobnego tematu. ROzumiem, ze musze miec inna wersje auta niz visio zeby miec lampke nad tylnymi fotelami? cholera nawet w starym sceniku mialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Albo kupić lampkę i założyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 No i zabaweczka kupiona Miała żona ochotę na motocyklu poszaleć to ją na cabriolet namówiłem Auto sprawdzone , obmacane , dogadane , zapłacone , umowa spisana to w drogę . Ja swoim , żona swoim"nowym" . Tak po 20km , dzwonię do niej że zamieńmy się , , trochę myslała , ale ok , przesiadka. Zasiadłem wygodnie dach panorama , skóra bordo pod tyłkiem skrzypi , słońce ostro swieci , toć południe , no to sobie dach otworzyłem i jadę No minęło z 5 minut i telefon zamieniamy się , teraz ona chce włosy przeczochrać , w sumie ją rozumiem . Po godzinie jazdy chmury naszły i sufit cza opuścić , Guzik klik i wszystko ładnie się poskładało tylko ostatnia mała szybka już się nie wysunęła z tyłu ! Wróciliśmy do domu i pojechałem do ASO , zdjęli boczek , podciągnęli szybę skasowali 80€ i diagnoza , coś się tam w napędzie uwaliło , a że aso nie naprawia tylko wymienia to ..... 254€ mechanizm , 80€ montaż , 30%Vat = 395 + - . Na ebayu ustrojstwo 110€ , kolega założy za 30€ , przy okazji wymieni olej i filtry w sumie z 50€ weźmie PS zdjęcia po woskowaniu , ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 I niech moc będzie z cabrio a psuć niech nie śmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Dawaj foty Fergulowaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Pojeździł w zimie bez zadaszenia, to teraz się wygrzewa pod pierzyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nindustrialny Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Sluchajcie Panowie specjalisci. Jak to jest z tymi motorami benzynowymi w QQ. Ktos tu chyba wczesniej pisal ze lubia wyzsze obroty przy zmianie biegu? Z kolei zona twierdzi ze tylko diesle musza zawyc . Wiec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Skoro przy 130km/h według licznika , a naprawdę 120km/h silnik ma 4K obrotów/minutę to chyba znaczy że wysoko się kręci , przy tej samej predkości (moje) mitsubishi ma 2.5K rpm Oba benzynowe. Jak dla mnie ropniaki to wolnoobrotowe silniki , a benzynowe kręcą się wyżej . Moc, tzn. kóniki Panie te same tylko max moment obrotowy trochę wyżej jest dopiero osiągalny . Sluchajcie Panowie specjalisci.... zona twierdzi ze tylko diesle musza zawyc . Wiec ? Więc przywieź ją na szkolenie do któregoś ze specjalistów może Edward ma chwilkę ? żart oczywiście Ale przećwicz z nią zagadnienie , bo Ci brykę zajeździ ! Nic nie ma prawa ZAWYĆ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Jak mówi mój znajomy, który ma Focusa RS. Po to producent zrobił obrotomierz od do, aby korzystać z pełnego jego zakresu :-D Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Sluchajcie Panowie specjalisci. Jak to jest z tymi motorami benzynowymi w QQ. Ktos tu chyba wczesniej pisal ze lubia wyzsze obroty przy zmianie biegu? Z kolei zona twierdzi ze tylko diesle musza zawyc . Wiec ? Nic prostszego,udowodnij jej,że też zawyje....podkręć ją trochę i zmieni zdanie Bo w tedy łatwiej przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Jak mówi mój znajomy, który ma Focusa RS. Po to producent zrobił obrotomierz od do, aby korzystać z pełnego jego zakresu :-D Jak rozumiem, podobne podejście ma w stosunku do prędkościomierza. Większych bzdur dawno nie czytałem. Obrotomierz to wskaźnik, a nie wyrocznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Jak rozumiem, podobne podejście ma w stosunku do prędkościomierza. Większych bzdur dawno nie czytałem. Obrotomierz to wskaźnik, a nie wyrocznia. Najrozsądniej mieć umiar we wszystkim . Jeździć tak że słychać jak zawory klepią , źle , ruszać dynamicznie do zamknięcia budzika też źle . Z umiarem Andrzeju , Jędrku spodobało mi się to "o wyroczni " Pojeździł w zimie bez zadaszenia, to teraz się wygrzewa pod pierzyną Kurde kupiłem kabrio , a od dwóch dni pada , nawet na moment nie przestało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 ... Andrzeju , Jędrku spodobało mi się to "o wyroczni " Staram się jak mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Misiek sugerujesz że Endriu ma kulę wróżbity. :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Ciekawe kto go tak uczesał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Ciekawe kto go tak uczesał Automat za rogiem ... tylko było małe zwarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Automaty na cukier nie robią :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Jak rozumiem, podobne podejście ma w stosunku do prędkościomierza. Większych bzdur dawno nie czytałem. Obrotomierz to wskaźnik, a nie wyrocznia. Trochę więcej luzu proponuję. Widzę, że kolega nie wyczuł ironicznego tonu w mojej wypowiedzi. ;-) Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Automaty na cukier nie robią :-)) Miało być żelem, ale zamiast dychy wrzuciłem piątala i chlapnęło jakimś słodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Podpiwek? Bo na fryzurkę z piwem to trochu za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Żel do golenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi