JACKO29 Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Kurna! Jędrek! Jelitkowo opustoszeje jak tam zawitasz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Nowe auto nowy problem a raczej jak zwykle , chę je ubezpieczyć , a najtańsze jakie znalazłem to 1150€ $#@%^&$% te stawki to są tutaj chore , sprawdziłem kilkanaście firm i tylko AXA była najrozsądniejsza ,Kolejna firma proponowała 1600€ , czy oni myślą że tu się zarabia po 5K miesięcznie !? Żona mnie "rozwaliła" "chętnie bym zostawiła sobie mitsu , miała bym dwa , jedno do pracy , drugie do kościoła " normalnie rozpłakałem się ...... ze smiechu A pro po może ktoś chce mitsu galanta mechanicznie prawie fabryka , po wakacjach wrzuciłem w niego części przywleczone z PL za 1600€ , silnik zawsze na full synt 5W40 LMolly , miesiąc temu dostał nówki gumy na przegląd , który przeszedł bez mrugnięcia okiem , aż mechanik dwa razy emisję spalin badał bo niedowierzał Oddam za 400€ bo nie mam miejsca juz pod domem Powiem szczerze że też lubię ten wózek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) Kurna! Jędrek! Jelitkowo opustoszeje jak tam zawitasz!!!! Opustoszeje, bo wszyscy będą stali pod moim pensjonatem Jak zobaczysz olbrzymią kolejkę w Jelitkowie, to nie będzie to kolejka po burgera, czy piwo, a do mojej kuli Edytowane 6 Marca 2017 przez Andrzej G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Jędrka kulka I kolejka w Jelitkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nindustrialny Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Jak tam z uchodzcami w Irish country ? Slyszalem ze Bogaci niemcy juz uciekaja do Australii itp : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Kolejka to będzie do baru, Jędruś czaruje tylko przy piwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Opustoszeje, bo wszyscy będą stali pod moim pensjonatem Jak zobaczysz olbrzymią kolejkę w Jelitkowie, to nie będzie to kolejka po burgera, czy piwo, a do mojej kuli To ty mosz jednom kulke???? jo mom dwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 To ty mosz jednom kulke???? jo mom dwie! Wolę jedną porządną, niż dwie wydmuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Same kulki ile by ich nie było "wiatru" nie czynią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Wiatr czyni odpowiednia dieta gazowa a nie kulki, kulki mogą zrobić zawieruchę jeno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Wszak nie o ten wiatr idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Ot zagadka jedna kulka i armatka a wiatr uczyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 A Agatka zaś wolała generała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Bożesz Ty Mój :) o czym waści tu piszOM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nindustrialny Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Ktos kiedys sprawdzal ile QQ z benzyna 2.0 i 140 ma do 100 ?Czy oczywiscie uslysze ze jestem niepowazny i krejzi ? )) Jakis jegomosc lecial Jukiem 220 wiec nie czpeiajcie sie mojej ciekawosci. Mam w miescie dluga prosta. Chyba sprawdze w niedziele rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 ... Mam w miescie dluga prosta. Chyba sprawdze w niedziele rano. Postaramy się godnie Cię przywitać ... i "docenić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Bożesz Ty Mój :) o czym waści tu piszOM ? O kulkach...w szczególności jednej i cukrożelu na hair Jendruli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 i innych zabaweczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nindustrialny Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Postaramy się godnie Cię przywitać ... i "docenić" fucking american police squad car : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Dzień Kobiet - życzenia ... albo wspomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Może kogoś zainteresuje? Hyundai Tucson kontra Nissan Qashqai. Porównanie popularnych SUV-ów http://www.motofakty.pl/artykul/hyundai-tucson-kontra-nissan-qashqai-porownanie-popularnych-suv-ow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 No i remis ze wskazaniem na Tucsona, to moja ocena i nie urywać mi łba proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Czekaj, czekaj... przecież tam wygrał QQ... Najlepsze, że porównali przedostatnią N-conecta z comfortem -drugim w cenniku, który de facto bez najmniejszego problemu jest do kupienia w Hyundaiu z rabatem 15%. Co do silników to jest też 2.0 coś ok.185KM/400Nm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Strider masz rację u nich wygrał, u mnie lekka przewaga Tucsona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Na to wyszło, że lepszy od "Tuska"- QASHQHAI, jest też lepszy od CR-V , CX5 czy KUGI bo i czemu nie? http://www.auto-swiat.pl/testy/czy-suv-z-korei-pokona-rywali-hyundai-tucson-kontra-honda-cr-v-mazda-cx-5-i-ford-kuga/xwltr9 a tu już inne silniki i inne wyniki (QQ ostatni) http://www.auto-swiat.pl/testy/kia-sportage-kontra-nissan-qashqai-i-hyundai-tucson-starcie-bestsellerow/z0trct a tu 4x4 i jeszcze inaczej (QQ ostatni) http://www.auto-swiat.pl/testy/porownanie-4x4-seat-ateca-kontra-nissan-qashqai-hyundai-tucson-i-renault-kadjar/kk688n itd. itp. Jaki wniosek? Kto pierwszy wstaje (płaci?) temu Bozia daje. A na serio, wszystkie te testy są przydatne, ale nie koniecznie obiektywne. Sami musimy "wypośrodkować" co jest dla nas priorytetem i wybrać świadomie (choć wcale to nie jest takie proste i oczywiste) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi