colins Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Przyznać się, który to z Was podbierał nowe QQ i nie oddawał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Był taki gościu w GB ,który na poczet rzekomo wygranej w lotto "kupował" różne luksusowe dobra(m.i. dwa jaguary) trwało to aż trzy tygodnie .Nasz wybrał prostrzą metodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Słyszałem,że tak to było .Tylko to nie nasz a przyjezdny Ale postawił czujność Dealerów ! Przyznam się ,że ASX , Qq I i ostatnio Qq II generacji testowałem przez całe weekendy . To szubrawiec nam załatwił ,że auta będziemy oglądać tylko w salonach z jazdą po placu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Nissan Qashqai w służbie straży pożarnej Podsumowanie jest super!!! Nic dodać nic ująć!!! Edytowane 22 Grudnia 2014 przez lolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Dwa ch*je opalają się na plaży... - Idziesz popływać? - Nie... - To popilnuj mi torby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Grubeeee! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Nissan Qashqai w służbie straży pożarnej Podsumowanie jest super!!! Nic dodać nic ująć!!! Auto pozostanie w gestii komendanta.... No tak skoro komendanci ich uzywaja to nie dziwie sie, ze maja tak dobre opinie w strazy pozarnej. Natomaist gdyby zostaly uzyte w terenie recenzja wygladal by zapewne zupelnie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Naprawde dziwne miejsca są w internecie W tym przypadku powiedzenie "Pies Ci Mordę Lizał" nabiera innego znaczenia http://www.vidiload.com/13197/a-man-s-best-friend/ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Chciałem wczoraj po kolacji pogadać z naszą kotką , ale ja do niej mówiłem , a ona tylko się patrzyła jak na ....... :mrgreen: Coś mi tu nie pasuje z tą wigilijną mową zwierząt 8) A Wam udało się porozmawiać ze swoim zwierzakiem ? Tylko bez numerów że żona przemówiła albo z teściową pogadałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Ja zaczynam podejrzewac, ze jednak cos z tym gadaniem zwierzat w wigilie jest nie tak. Probowalem namowic zolwia do rozmowy i nic. Wiec zaczalem miec watpliwosci czy to prawda jest to gadanie zwierzakow w wigilie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Mój nie miał ochoty na gadkę ,bo zarzygał mi fotel....z głodu! Taki jest skubany,że jak czuje na stole dobre żarło to swojego nie ruszy choćby ze dwa dni,a później tak właśnie jest ,że go szarpie z głodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Mój pies obraził się na mnie, udaje że mnie nie słyszy. Może przez to że został w wigilie w domu a my poszliśmy do teściów. Dostał wigilijne żarcie, tyle że dwie godziny później niż my. Może o to mu chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Teoria głosi że zwierz upodabnia się do "pańcia" więc w tym świetle to sami sobie jesteście winni że one takie są , zwierzaki ! Nie ! Przychodzi kierownik ZOO do weterynarza i skarży mu się że hipopotamica nie chce się parzyć ! Weterynarz słucha go i pyta A ona nie jest z Ełku ? Czemu z Ełku ? pyta kierownik. Bo moja żona jest z Ełku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Mój pies obraził się na mnie, udaje że mnie nie słyszy. Może przez to że został w wigilie w domu a my poszliśmy do teściów. Dostał wigilijne żarcie, tyle że dwie godziny później niż my. Może o to mu chodzi? jeden dzień gdzie mógł pogadać,a Ty do teściów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Kurza twarz, przekichałem wszystko . Może jeszcze szczeknie do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Przez kilka dni radzę Ci nie odwracać się do niego plecami....szkoda spodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 To jest odpowiednie miejsce dla Antosia . A piesek już mi wybaczył . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dareq Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 http://www.wykop.pl/link/2310844/kobieta-przejezdza-kilkakrotnie-po-sasiadce-za-to-ze-zarysowala-jej-auto-18/Kobieta przejeżdża kilkakrotnie po sąsiadce za to, że zarysowała jej auto [18+] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 A to nie jest QQ? Eeeee, to typowa reakcja wlascicieli tego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dareq Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) No wkoncu prawdziwy Nissanmaniak Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Dareq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Przebój na Sylwestra https://www.youtube.com/watch?v=BxTtZ5p-gBg Kto wypełnił i wysłał już PITa ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez75 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 panowie gdzie w J10 jest czujnik zmierzchu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqtico Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Na szybie przy lusterku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 http://moto.wp.pl/gid,17149839,gpage,9,mgaleria.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Mały SUV No pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi