gregson Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Teraz podejrzewam, ze to antena w ksztalcie pletwy rekina ale z obsluga DAB'a. Taka wisienka na torcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Nie...i już nie deptajcie mi po piętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 A juz myslalem,ze zgadlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 A ja wiem czemu chce żeby się wyróżniał Kolega już nie rozpoznaje pod Tesco czy innym Intermashe gdzie zaparkował , to jednak opcja Spoiler Czy pakiet "Chrom" ? Nie to nie i tak się pochwalisz jak ustroisz taczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Aaaale to zaj....efajne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 To bierz kątówkę do ręki , palnik , gumowe młotki i za dwa tygodnie podobny efekt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 A lakier? Zapomniałeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Założysz mocniejsze szkła i też dasz radę Pojawiły się pierwsze chromy u kitajców do J11 http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20150205130103&SearchText=For+Nissan+Qashqai+2014+2015%2B+ Nie musicie dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 niektóre nawet ciekawe - może dlatego ,że oryginalnych takich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Pojawiły się pierwsze chromy u kitajców do J11 http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20150205130103&SearchText=For+Nissan+Qashqai+2014+2015%2B+ Nie musicie dziękować ja tu czekam do wiosny zeby te co sa pomalowac a ty mi tu z dodatkowymi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Co chcesz malować ? Jeśli mogę polecić to klamki z chromowanego ABSu są trwałe , progi te na blachę i na plastik dobrej są jakości ze stalowej nierdzewki -grubej ! Jedynie przy naklejaniu trzeba dobrze odtłuścić powierzchnię , najpierw np,odtłuszczaczem w sprayu do hamulców , a nast spirytusem medycznym ! I zaopatrzyć się w dodatkowy krążek taśmy 3M , bo kitajce dają niezbędne minimum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Jakby ktos planowal zalozenie listw bocznych to widzialem zdjecie srebrnych listw bocznych na grafitowym samochodzie (X-Trail) i naprawde sie fajnie one prezentuja. Tworza fajna calosc wraz z relingami, srebrnymi obwodkami naookolo okien i samymi kolami. Super zestaw wg mnie. Post #73 (srodkowe zdjecie) http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/98088-t32-pierwsze-wra%C5%BCenia-po-zakupie/page-4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Kolor tego łunochoda już nie fajny ... ale szokuje - i o to pewnie tu chodzi ! Co do ABS ...ja odradzam . Dziwne ale w naszym klimacie 'rdza" go bierze . Co prawda nie ma rdzawego koloru ale pozostałe cechy - tak . Wygląda to nie ciekawie żeby nie powiedzieć brzydko . W swoim Qq " rozjaśniłem mu ryjek" montując "klosze" w lampach przeciwmgielnych. Edytowane 6 Lutego 2015 przez nowy 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Jakby ktos planowal zalozenie listw bocznych to widzialem zdjecie srebrnych listw bocznych na grafitowym samochodzie (X-Trail) i naprawde sie fajnie one prezentuja. Tworza fajna calosc wraz z relingami, srebrnymi obwodkami naookolo okien i samymi kolami. Super zestaw wg mnie. Post #73 (srodkowe zdjecie) http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/98088-t32-pierwsze-wra%C5%BCenia-po-zakupie/page-4 Cena tych listew na drzwi powala,ponad 1000zł. Jedyny plus to to ,że wyglądają subtelnie na drzwiach. Żadne podróbki nie wchodzą w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Jak "wyglądają rdzawo" toż ABS to tworzywo sztuczne jak PVC , najpierw pokryte elektrolitycznie miedzią , a następnie chromem ? Może warstwa chromu była poddana działaniu silnej chemii i wyłazi miedź spod spodu ? Jak wcześniej pisałem jeżdżę do kolegi na myjkę , chemia + aktywna piana i z ABSem i "chińskimi" chromami nic się nie dzieje (w moim przypadku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Nie jestem chemikiem i nie zgłębię tematu ... Mnie to się nie mieści w głowie ale takie są fakty . Zakupiłem je wraz z listwami ale to już są metalowe nierdzewki z którymi nie ma żadnych niespodzianek. Jeżdziłem z tymi ABS rok i po zimie dopiero "rdza" wyszła - dlatego tak to skojarzyłem i nazwałem choć nie twierdzę ,że to na pewno sól jest powodem ? Ten chrom się trzyma i jakoś to wygląda ale z bliska całe toto pryszczate Pamietam ,że kiedyś były podobne problemy choć sporadycznie z ABS-owskim logiem Nissana na grillu poruszane na naszym forum (model przed liftingiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Co chcesz malować ? wszystko co jest w "chromie" - listwy, znaczki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Nie przedobrzysz czasami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 zalezy kto co lubi Juke w czerni wygladal super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 fabtyczne dodatki z matowego chromu też wyglądają super ale ... ale co z tego skoro nie można wymienić na matowy chrom wykońćzenia świateł przeciwmgłowych / ramek chromowanych wokół szyb - wiec do czego ten matowy chrom ma niby pasować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Do domu przyszly mi juz zamowione oponki Michelin 18" . Ale juz po zamowieniu ich pomyslalem, ze jednak troche droga sobie opcje wybralem aby miec 17" na zime i 18" na lato... Ale pozniej pomyslalem sobie, a niech juz bedzie. W sumie to na oryginalnych 17" auto tak sobie wyglada wiec przynajmniej w lecie na 18" bedzie ladnie sie prezentowalo. Ale jak pomysle o kosztach..... ach, szkoda mowic. Mam nadzieje,ze to juz koncowka wydatkow na to auto. No wiem, przeglady pozniej, ale to juz inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Micheliny zacna firma. Mnie dealer na zime zalozyl jakies 17" badziewie (ponizej, przyslal to jako obrazek referencyjny) na gumkach Pirelli. W rzeczywistosci prezentuje sie co najwyzej "solidnie". Letnie opony nie wiem nawet jakiej firmy beda, raz widze Conti, innym znow razem Dunlopy... Najchetniej wywalilbym to wszystko i zmienil na Good Year'y, ktorym ufam od lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowakm Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Dodatkowa kratka zabezpieczajaca chlodniczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Pomyslowy taki "ochraniacz na zeby", zwlaszcza zima kiedy kamienie lataja jak pociski (tam gdzie sypia drogi zwirem). Znajomy mial przestrzelona chlodnice w Yeti wlasnie przez cos takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 To już o niebo lepiej zrobił to Yanekoktagon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi