toruńczyk Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Mnie ona średnio się podoba . Czy nie lepiej byłoby zamontować taką siatkę za kratkę ? Spełniłaby swoje zadanie a nie szpeciła auta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Obiecałem wam kiedyś taką wisienkę na torcie...pamiętacie? Kto ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 I czym jest ta wisienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Widać na zdjęciu. Aaaale ty masz 1.6 więc Ciebie to nie dotyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Dobre, dobre, Jacko. Ale oszukałeś nas, bo pisałeś, że będzie to element wyposażenia zewnętrznego, a tu widać, że nie do końca tak jest. Z Renault tą klapkę skubnąłeś? Edytowane 12 Lutego 2015 przez colins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Ciiiii!!!! Bo się Edward dowie! Ale pisałem,że niby wewnątrz,a na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Trzeba było obrócić literki i miałbyś 2.1 DIG-T. Teraz łyżka dziegciu - czy wiesz, że w ten sposób zwiększyłeś masę QQ i Twoje kunie muszą się teraz bardziej męczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Nie pomyślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Wywal gaśnicę i się wyrówna. A ja za to dzisiaj sobie oponki wypastowałem. Ale zdjęcia zapomniałem więc można powiedzieć, że uczynek się nie liczy. Aha. Zrobiłem jeszcze jedną ważną rzecz i to na poważnie. Parę dni temu zauważyłem odłażące zabezpieczenie antykorozyjne na jednym z progów. W związku z tym psiknąłem dzisiaj oba progi środkiem do konserwacji podwozi firmy Boll i już. Edytowane 12 Lutego 2015 przez colins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Tą wisienkę to tylko dla siebie masz ... Może na tyle po prawej stronie pod światłami byłaby ona 'okazalsza" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Eeee,wystarczy mi jak jest tam,w środku.Jestem ciekaw miny serwisantów:D Raz klapa,a póżniej pokrywka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Eeee,wystarczy mi jak jest tam,w środku.Jestem ciekaw miny serwisantów:D Raz klapa,a póżniej pokrywka. A ja powiem tak: Stac Cie JACKO29 na wiecej- ta pokrywka w porownaniu do silownika do klapy ktory opracowales to pikus Edytowane 12 Lutego 2015 przez gregson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Gotowi nie uznać Ci gwarancji za samowolne przeróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 a haaaa , na początku to myślałem że o ten "rajdowy" żółty korek nismo biega https://www.youtube.com/watch?v=orUXFLy7KU0 A tak z ciekawości to te literki są na klej ....nie puści od emitowanego ciepła z silnika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 A ja powiem tak: Stac Cie JACKO29 na wiecej- ta pokrywka w porownaniu do silownika do klapy ktory opracowales to pikus Położyłeś mnie... Fergul,tak są na taśmę M3.Na razie jest. Będę miał więcej czasu to sobie posiedzę nad kaligrafią i zrobię literki mniejsze z nierdzewki mocowane na sztyft i inny układ niż ten.Będzie bardziej widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 A ja powiem tak: Stac Cie JACKO29 na wiecej- ta pokrywka w porownaniu do silownika do klapy to pikus Proponuję wlot powietrza na maskę. Oooo, taki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Położyłeś mnie... Tylko probuje cie podpuscic pod bardziej ambitne zadania. Np co dolozyc aby fotel kierowcy mial pamiec nie dalo by rady jakiegos modulu dorobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Najlepiej teściową posadź,te cholery maja niezłą pamięć .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanekoktagon Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Dzięki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) a haaaa , na początku to myślałem że o ten "rajdowy" żółty korek nismo biega https://www.youtube.com/watch?v=orUXFLy7KU0 A tak z ciekawości to te literki są na klej ....nie puści od emitowanego ciepła z silnika ? ! Edytowane 12 Lutego 2015 przez flood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) Pomyslalem sobie , ze gdyby komus zalezalo na oryginalnych czesciach do Nissana, rubel teraz slabo stoi wiec wszystko za pol darmo: http://stars-parts.ru/catalog/nissan/nissan-qashqai-2014/ Zamawiam sobie od kupca z alledrogo nowe oryginalne felgi Nissana 18" ,nowy wzor. Czy oprocz felg, (opon i czujniki juz mam) potrzebuje czegos jeszcze? Razem z felga powinna byc: centralna zaslepka i komplet nakretek zabezpieczajacych- nazewnictwo z cennika -zgadza sie? Edytowane 18 Lutego 2015 przez gregson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowakm Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Yes Sir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 A powiedz mi czy jesli juz posiadam oryginalne felgi 17" czy moge uzyc obecnie uzywanych nakladek i zaslepki? Czy jest cos co przemawia za posiadaniem podwojnego zestawu nakretek i zaslepki? Bo pasowac to chyba pasuuja, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dambam Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Godzina 0 coraz bliżej. Mój QQ 1.6 do odbioru już w przyszłym tygodniu Zabijając czas przed tą podniosłą chwilą przeglądam allegro w poszukiwaniu dodatków. W oko wpadły mi listwy boczne ( w poprzednim QQ także miałem zamienniki i wytrzymały bez problemowo przez ponad 4 lata ). Ktoś już takowe zakupił do QQII http://allegro.pl/listwy-boczne-bok-drzwi-qashqai-ii-2014-stal-i4812407904.html ? Różnią one się od oryginałów? Nie mogę znaleźć katalogu z akcesoriami online... Edytowane 19 Lutego 2015 przez danbam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 A powiedz mi czy jesli juz posiadam oryginalne felgi 17" czy moge uzyc obecnie uzywanych nakladek i zaslepki? Czy jest cos co przemawia za posiadaniem podwojnego zestawu nakretek i zaslepki? Bo pasowac to chyba pasuuja, co? Trochę nie rozumiem, jeśli kupujesz ori felgi, to nakrętki i zaślepki powinny pasować. Ale i tak masz wszystko w komplecie, więc nikt nie obniży ceny, bo np. chcesz fele bez zaślepek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi