Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[J11] Akcesoria do Qashqai

Makrys
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie ona średnio się podoba .

Czy nie lepiej byłoby zamontować taką siatkę za kratkę ?  Spełniłaby swoje zadanie a nie szpeciła auta .

Obiecałem wam kiedyś taką wisienkę na torcie...pamiętacie?

c19f65b0d215ad3emed.jpg

Kto ma? :rolleyes:

Widać na zdjęciu.

Aaaale ty masz 1.6 więc Ciebie to nie dotyczy :D

Dobre, dobre, Jacko. :thumbsup:  Ale oszukałeś nas, bo pisałeś, że będzie to element wyposażenia zewnętrznego, a tu widać, że nie do końca tak jest.

Z Renault tą klapkę skubnąłeś? :D

Edytowane przez colins

Ciiiii!!!! Bo się Edward dowie! :D

Ale pisałem,że niby wewnątrz,a na zewnątrz :D

:D Trzeba było obrócić literki i miałbyś 2.1 DIG-T. :lol:

Teraz łyżka dziegciu - czy wiesz, że w ten sposób zwiększyłeś masę QQ i Twoje kunie muszą się teraz bardziej męczyć? ;)

Nie pomyślałem :|  :o  :unsure:

Wywal gaśnicę i się wyrówna. ;)

A ja za to dzisiaj sobie oponki wypastowałem. :P Ale zdjęcia zapomniałem więc można powiedzieć, że uczynek się nie liczy. :wacko:

Aha. Zrobiłem jeszcze jedną ważną rzecz i to na poważnie. Parę dni temu zauważyłem odłażące zabezpieczenie antykorozyjne na jednym z progów. W związku z tym psiknąłem dzisiaj oba progi środkiem do konserwacji podwozi firmy Boll i już.

Edytowane przez colins

Tą wisienkę to tylko dla siebie masz ... ;)

Może na tyle po prawej stronie pod światłami byłaby ona 'okazalsza" ?

Eeee,wystarczy mi jak jest tam,w środku.Jestem ciekaw miny serwisantów:D

Raz klapa,a póżniej pokrywka.

Eeee,wystarczy mi jak jest tam,w środku.Jestem ciekaw miny serwisantów:D

Raz klapa,a póżniej pokrywka.

A ja powiem tak: Stac Cie JACKO29 na wiecej- ta pokrywka w porownaniu do silownika do klapy ktory opracowales to pikus :)

Edytowane przez gregson

a haaaa , na początku to myślałem że o ten "rajdowy" żółty korek nismo biega :) https://www.youtube.com/watch?v=orUXFLy7KU0

A tak z ciekawości to te literki są na klej ....nie puści od emitowanego ciepła z silnika ? 

A ja powiem tak: Stac Cie JACKO29 na wiecej- ta pokrywka w porownaniu do silownika do klapy ktory opracowales to pikus :)

Położyłeś mnie...

Fergul,tak są na taśmę M3.Na razie jest.

Będę miał więcej czasu to sobie posiedzę nad kaligrafią i zrobię literki mniejsze z nierdzewki mocowane na sztyft i inny układ niż ten.Będzie bardziej widoczny.

A ja powiem tak: Stac Cie JACKO29 na wiecej- ta pokrywka w porownaniu do silownika do klapy to pikus :)

Proponuję wlot powietrza na maskę. ;)

Oooo, taki...  :D

14050d1101156930-hood-scoop-eyelid-pics-

Położyłeś mnie...

Tylko probuje cie podpuscic pod bardziej ambitne zadania. Np co dolozyc aby fotel kierowcy mial pamiec :) nie dalo by rady jakiegos modulu dorobic? :)

Najlepiej teściową posadź,te cholery maja niezłą pamięć .... :dribble:

• Upvote 1

a haaaa , na początku to myślałem że o ten "rajdowy" żółty korek nismo biega :) https://www.youtube.com/watch?v=orUXFLy7KU0

A tak z ciekawości to te literki są na klej ....nie puści od emitowanego ciepła z silnika ? 

!

Edytowane przez flood

Pomyslalem sobie , ze gdyby komus zalezalo na oryginalnych czesciach do Nissana, rubel teraz slabo stoi wiec wszystko za pol darmo:

http://stars-parts.ru/catalog/nissan/nissan-qashqai-2014/

Zamawiam sobie od kupca z alledrogo nowe oryginalne felgi Nissana 18" ,nowy wzor. Czy oprocz felg, (opon i czujniki juz mam) potrzebuje czegos jeszcze?

Razem z felga powinna byc: centralna zaslepka i komplet nakretek zabezpieczajacych- nazewnictwo z cennika -zgadza sie?

Edytowane przez gregson

A powiedz mi czy jesli juz posiadam oryginalne felgi 17" czy moge uzyc obecnie uzywanych nakladek i zaslepki? Czy jest cos co przemawia za posiadaniem podwojnego zestawu nakretek i zaslepki? Bo pasowac to chyba pasuuja, co?

Godzina 0 coraz bliżej. Mój QQ 1.6 do odbioru już w przyszłym tygodniu  :dribble:

Zabijając czas przed tą podniosłą chwilą przeglądam allegro w poszukiwaniu dodatków. W oko wpadły mi listwy boczne ( w poprzednim QQ także miałem zamienniki i wytrzymały bez problemowo przez ponad 4 lata ). Ktoś już takowe zakupił do QQII

http://allegro.pl/listwy-boczne-bok-drzwi-qashqai-ii-2014-stal-i4812407904.html ?

Różnią one się od oryginałów? Nie mogę znaleźć katalogu z akcesoriami online...

Edytowane przez danbam

A powiedz mi czy jesli juz posiadam oryginalne felgi 17" czy moge uzyc obecnie uzywanych nakladek i zaslepki? Czy jest cos co przemawia za posiadaniem podwojnego zestawu nakretek i zaslepki? Bo pasowac to chyba pasuuja, co?

Trochę nie rozumiem, jeśli kupujesz ori felgi, to nakrętki i zaślepki powinny pasować. Ale i tak masz wszystko w komplecie, więc nikt nie obniży ceny, bo np. chcesz fele bez zaślepek.