monkahead Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 A możesz pokazać zdjęcie tych uszczelek? Wysłano z Nokia Lumia 925 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Zrobię w weekend. Standardowo uszczelka od góry wsuwana w belkę. U mnie jest standardowa, czyli dociąłem do uchwytu. Ale w starszych dostawach były takie, że nie trzeba ich wyjmować, aby założyć uchwyt. Według sprzedawcy nie były jednak, na tyle dobre i po założeniu uchwytów odkształcały się. Minus: narty, deski raczej nie włożysz wiązaniami do dołu, bo nie wejdą. Dlatego zabierzesz o połowę sprzętu mniej. Bagażnik przez sposób montażu jest niski. Edytowane 11 Lutego 2016 przez Marcin_1998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Jako że auto już dwa tygodnie u mnie to czas na pierwsze mody.Wpadły juz nowe dywaniki,a pampersy i chromowana listwa na dolny grill przyjadą w poniedziałek(swoją drogą to wychodzą one sporo taniej w uk niz na alledrogo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 po ile kupiles te pampersy i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozbef Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 mnie też sie podobają pampersy - ale cena z kosmosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 ja juz uzbieralem lewą kase teraz zalezy mi aby kupić za przyzwoite pieniadze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piciu Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 ja juz uzbieralem lewą kase teraz zalezy mi aby kupić za przyzwoite pieniadze;) nie wiem czy pieniądze przyzwoite ale kupiłem na allegro za 598zł komplet- jakość OK,efekt wszystkim się podoba, montaż banalny. Teraz bym kupił tylko parę nissanowiskich szpilek do plastików żeby było jeszcze szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Za pampersy i za niklowana listew na dolny grill zaplacilem 115 funtów Edytowane 19 Lutego 2016 przez kiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 A ja dzisiaj zafasowałem mojej Qqłce nowe oryginalne nakładki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Ja cie niepier......tera to z takimi GT- TURBO -SPORT nakładkami to dopiero wzrośnie zużycie oleju Edytowane 22 Lutego 2016 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Wiela to cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Około 560 zł.Oryginały Nissana z pakietu sport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 A ja dzisiaj zafasowałem mojej Qqłce nowe oryginalne nakładki Super! Mam i ja +10KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 El,to jest nas dwóch Mechanik co robił przegląd mówił że zajebiaszczo mu sie to podoba zwłaszcza w podświetleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Pieknusne te klawisze na pedalach ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Czy to jakieś zadośćuczynienie od Nissana ? Mimo , że piękne to depcz je i to z dobrym refleksem ! Edytowane 23 Lutego 2016 przez nowy 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Nieee Nie zadośćuczynienie.Po prostu miałem Voucher zakupowy ,który dostałem przy zakupie Qashqaia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 A ja z kolei myślę nad boxem,w trzech ostatnich autach miałem, za kazdym razem ustawiany na hamowni pod auto.Za kazdym razem przyrosty były spore i odczuwalne a w razie w można było wyjąc boxa bez utraty gwarancji.Oddaje stary box w rozliczeniu i tylko doplacam część ceny.Nie mogę tylko nigdzie znaleźć jak to lata w 1.5 dci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 A ja dzisiaj zafasowałem mojej Qqłce nowe oryginalne nakładki szkoda tylko ,że teraz dywaniki psują efekt A ja dzisiaj zafasowałem mojej Qqłce nowe oryginalne nakładki szkoda tylko ,że teraz dywaniki psują efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Kurcze nabrałem apetytu na takie deptaki,naprawdę wyglądają piknie,jak wygląda montaż samemu da się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Bartosz,a w jakim sensie psuja?Że guma a nie welur??? Kubalon,wydaje mi się,ze nie powinno być problemu,nie ma żadnego wiercenia.Więc są na pewno tak dopasowane,na wcisk z jakimś zabezpieczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Nie ma problemu, montowalem sam. Przy podkladce pod lewa noge trzeba wybebeszyc wykladzine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Bartosz,a w jakim sensie psuja?Że guma a nie welur??? Kubalon,wydaje mi się,ze nie powinno być problemu,nie ma żadnego wiercenia.Więc są na pewno tak dopasowane,na wcisk z jakimś zabezpieczeniem. wg mnie guma to raz a dwa ,że z wysokim rantem który zachodzi na podkładkę pod lewą nogę ale to moje zdania a tym bardziej ,że ja nie preferuję dywaników gumowych tylko i wyłącznie welur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Trafiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Pójdź za ciosem Jacko i walnij se teraz dywany "z blachy". Trochę się rozmarzę i dodam, że można też na tylną klapę nakleić znaczek TURBO. Ostatnio odbierałem z kolegą nowego Opla Mokkę i widziałem taki znaczek na klapie Opelka. Można też pójść dalej i koło napisu TURBO nakleić znaczek 1.2 DIG-T. Z tym, że wskazane byłoby zmienić kolejność znaków na 2.1 GTDI. Wtedy tuning będzie kompletny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi