aerofan Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Jeśli chcecie wiedzieć, czy wasza skrzynia jest wadliwa, musicie sprawdzić, czy na wstecznym przy obciążeniu jest ok. Wystarczy próbować podjechać na wstecznym pod lekką górkę, jeśli bieg wywali to macie odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memeQQ Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Jeśli chcecie wiedzieć, czy wasza skrzynia jest wadliwa, musicie sprawdzić, czy na wstecznym przy obciążeniu jest ok. Wystarczy próbować podjechać na wstecznym pod lekką górkę, jeśli bieg wywali to macie odpowiedź. No to u mnie jest OK, bo codziennie cofam pod lekką górkę i nigdy nic takiego nie miało miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerofan Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Na FB gość pisze, że też był na wymianie skrzyni, tyle, że nowy QQ 1.6 DiGT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike83 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Na FB Jest jakaś grupa fanów Qashqaia na FB? Co do tej skrzyni to rozumiem iż jeśli np. mój model łapie się na taką wymianę to dealer jest zobowiązany mnie o tym poinformować? Pytam bo w poprzednim samochodzie (gdzie byłem 2 właścicielem) sam musiałem się dowiadywać (po wcześniejszym przeglądzie forum) czy moje auto jest objęte akcją serwisową. Podejrzewam iż kontakt może był ale do drugiego właściciela już nie dotarli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 https://www.facebook.com/groups/151920758188608/?ref=group_header Ale to mówicie o całej rurze! A ja mówię tylko o uszczelce tej rury,tzw.oringu Zwracam honor panowie! Moja niewiedza!W nissanie rura i uszczelka to jedno! Uszczelki są niewymienne.Dzisiaj próbowałem się do tego dobrać i nici! Nie da rady wyciągnąc tego dziadostwa (uszczelki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike83 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Dzięki, zawsze to dodatkowe źródło informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 343 członków. Az się nie chce psuć tak pięknej liczby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Qrcze - a mnie Bozia obdarowała tylko jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Oj biedny ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 endriu zrobimy składkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Na przeszczep??? Kurna zaraz będę kasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Na przeszczep??? Kurna zaraz będę kasował Kasuj temu, co ma 343, a nie bidokom, którzy mają zaledwie po jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Ileż to przyjemności ...? a to już jest trochę masohizm i sadyzm Ale czyń Waść co do niego należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Dżak - gdybyśmy Ci od czasu do czasu nie podrzucili trochę śmieci, to miotłę by Ci mole zżarły, a co gorsza - Prezesi mogli by Cię wysłać na bezrobocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerofan Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Nie mogę znaleźć odpowiedniego wątku - gdzie kupić najlepiej olej (ELF) i filtr oleju do 1.2 ? Jakiś sprawdzony sklep, hurtownia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Ja kupuję na allegro,myślę ze nie będzie to reklama,firma to Motostacja z Krakowa. A filtr oleju,wpisz sobie Purflux L441 w google i znajdziesz dostawcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 To uzupełnię trochę: Akumulator - EXIDE EK700 (Start - Stop)(AGM) Świece - NGK 90061 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Zapisane w katalogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerofan Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Ja kupuję na allegro,myślę ze nie będzie to reklama,firma to Motostacja z Krakowa. A filtr oleju,wpisz sobie Purflux L441 w google i znajdziesz dostawcę A to od razu zapytam - przed wymianą silnika też wlewałeś "swój" olej ? Nie było z tego powodu żadnych problemów przy naprawach gwarancyjnych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Też wlewałem swój i nie było żadnych uwag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 U mnie również nie było żadnych komplikacji, a remont po przekreceniu panewki w tiidzie był znaczny i robiony z przedłużonej gwarancji. Nawet trochę się bałem, bo nie miałem rachunków, w akurat była głośna sprawa jak dacia nie chciała naprawić samochodu z tym samym silnikiem, bo właścicielka nie miała rachunku za olej. Ale przy wymianie podczas przeglądu nie był to dla nich problem. Olej miała właściwy, dopiero interwencja tv pomogła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerofan Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 OK, zamówiłem 10 litrów oleju i 2 filtry w sprawdzonym sklepie, całość wyszła 250 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Od razu na dwie wymiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerofan Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 No tak, jedna teraz po miesiącu (2kkm) a druga pewnie w połowie roku (10kkm). Chyba się nie zepsuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Mnie czeka wymiana po 3tys pod koniec listopada,a następna w lutym,(przegląd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi