rafiros Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 A mój już stoi w salonie - jutro jadę po papiery do rejestracji !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 (edytowane) Dzisiaj byłem oglądać i tak to wygląda Auto już w salonie , czekam na dokumenty do rejestracji. Jeszcze w salonie założą chlapacze i pakiet chrom bez osłon na lusterka i w przyszłym tygodniu auto powinno być u mnie w garażu Edytowane 21 Czerwca 2016 przez rafiros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Ładna bestyja i felgi ładne 18 albo 19 , ZADOWOLENIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 19 - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 (edytowane) @rafiros - pieknie sie prezentuje. kolor super! bialych jezdzi juz za duzo na ulicach PS. czy ja dobrze widze? antena rekin? Edytowane 21 Czerwca 2016 przez stasziek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 @rafiros - pieknie sie prezentuje. kolor super! bialych jezdzi juz za duzo na ulicach PS. czy ja dobrze widze? antena rekin? Nie , anteny nie ma jeszcze wkręconej Biały ze szklanym dachem wygląda pięknie i mi się bardzo podobał ale chyba ciężki do utrzymania czystości - poprzedniego QQ miałem takiego samego jak ten i kolor w miarę przyjazny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Orientujesz sie ile w ASO kosztuje taka antena? Widze, ze jest mozliwosc takiej anteny ale nie moge znalezc ceny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Nie pamiętam dokładnie ale jak się pytałem to kwota była chora - coś koło 1000 zł - od razu zrezygnowałem - ta zwykła mi nie przeszkadza nawet z boxem na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Nie pamiętam dokładnie ale jak się pytałem to kwota była chora - coś koło 1000 zł - od razu zrezygnowałem - ta zwykła mi nie przeszkadza nawet z boxem na dachu. i jeszcze nie obsługuje radia cyfrowego DAB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 A zwykła obsługuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 rafiros - pięknie bryka wygląda - gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycho Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Mam i JA.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Gratulacje! Zadowolenia i bezawaryjności życzę To są 19" z Tekny? Napisz coś więcej widzę że od razu wpadło parę dodatków Edytowane 22 Czerwca 2016 przez pawcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 I jamnikowi też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Nie pamiętam dokładnie ale jak się pytałem to kwota była chora - coś koło 1000 zł - od razu zrezygnowałem - ta zwykła mi nie przeszkadza nawet z boxem na dachu. Dokładnie w cenniki 961 ale jako czarna (Z11) więc przy innych kolorach dochodzi jeszcze koszt lakierowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycho Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Witam są to 19" - to wersja Tekna a i dodatki musiały zawitać zaraz , bo żona musiała mieć samochód tzw. łał a rury dodały uroku w wyglądzie "owczarek" nie za bardzo zadowolony bo nie może jeździć furą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Mój owczarek w wersji york zawsze pierwszy w aucie siedzi. Nie ma opcji żeby nie jeździł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek1971 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Nie , anteny nie ma jeszcze wkręconej Biały ze szklanym dachem wygląda pięknie i mi się bardzo podobał ale chyba ciężki do utrzymania czystości - poprzedniego QQ miałem takiego samego jak ten i kolor w miarę przyjazny. Z białym nie jest tak źle,też chciałem taki kolor,ale był do zamówienia a biały stał na placu,a nie mogłem czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 A zwykła obsługuje? tak i jest w kilku kolorach w cenie prawie 1000 zł ( 960 zł brutto - jakiś rabat dealera ) jest dostępny w białym perłowym ( chyba najtańsza bo 915zł ) oraz białym specjalnym , grafitowym , śliwkowym no i oczywiście czarnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) To dziś był ten dzień Czekamy do 5.09... A w salonie i tak powiedziano mi ze w skórze perforowane są tylko boczki... Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Edytowane 22 Czerwca 2016 przez pawcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Pawcio czyli auto zamówione ? Ja dzisiaj odebrałem dokumenty potrzebne do rejestracji - w przyszłą środę lub czwartek auto będzie u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Dokładnie tak. Wybrane było dużo wcześniej ale dopiero wczoraj udało się wszystko zgrać i złożyć zamowienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycho Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Panowie kupił już ktoś może te nakładki na plastiki (progowe) z Ali exspressu jeśli tak to może foto na samochodzie ktoś ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_St Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 tak i jest w kilku kolorach w cenie prawie 1000 zł ( 960 zł brutto - jakiś rabat dealera ) jest dostępny w białym perłowym ( chyba najtańsza bo 915zł ) oraz białym specjalnym , grafitowym , śliwkowym no i oczywiście czarnym Jak kupiłem na Aliexpress płetwę rekina za 132 zł (po przeliczeniu z przesyłką). Kolor biały - identyczny jak auta. Przy okazji chciałbym zdementować opinię że antena w postaci płetwy rekina nie obsługije DAB. Obsługuje tylko skuteczność takiej anteny jest znacząco niższa niż oryginalnego bata dlatego też mogą być większe problemy z odbiorem, zwłaszcza DAB który ma bardzo małe pokrycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 (edytowane) Kogo wczoraj ustrzeliłem? Pozdrawiam! Edytowane 23 Czerwca 2016 przez pawcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi