rafiros Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Panowie - bo my teraz po prostu za duży wybór mamy - dawniej był maluch i to jak nowy to na talon z zakładu pracy a jak używany to drożej niż nowy z polmozbytu bo kupiony z giełdy - jedyne co było do wyboru to kolor a wyposażenie dodatkowe to dywaniki gumowe, chlapacze i później podgrzewana szyba - i każdy kto miał się cieszył i i nie było licytacji jaka wersja lepsza, jakie wyposażenie lepsze - bo nie było . Teraz mamy ten komfort , że możemy wybierać , wybrzydzać i nawet mamy forum na którym możemy o tym pisać - i bardzo dobrze , a najważniejsze , że każdy wybiera to co mu pasuje i co jest dla niego najlepsze - i jeszcze może się tym podzielić . Jak dla mnie to mój wybór polegał na wybraniu Tekny ze względu na lampy ledowe i możliwość podgrzewanej szyby - a cała reszta to przy okazji, chociaż czasem korzystam i cieszę się , że mam - poprzedni QQ miałem w wersji Acenta i też byłem zadowolony - może dlatego, że przesiadłem się z VW Polo 1,2 tylko z klimą - pewnie jest tak, że każde nowe auto chcemy mieć trochę lepsze , lepiej wyposażone z lepszym silnikiem. Tak samo pewnie jest jak zmieniamy telefon, komputer - taka nasza ludzka natura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Słusznie za młodu hardcorowo a teraz zgodnie z wiekiem, wygodnie i ma nie uwierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Czyli jednak dobrze pisałem parę postów wyżej, że stare dziady już jesteście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) No to widzę ze zamieniłem siekierkę na kijek z tatusiowozu na dziadkowóz Edytowane 10 Października 2016 przez pawcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Czyli jednak dobrze pisałem parę postów wyżej, że stare dziady już jesteście. To służba zdrowia do tego doprowadziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 No to widzę ze zamieniłem siekierkę na kijek z tatusiowozu na dziadkowóz Może to nawet i lepiej, że QQ zyskał miano dziadkowozu. Bo wcześniej niektórzy tutaj sugerowali, że to autko dla dziewczynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Czyli jednak dobrze pisałem parę postów wyżej, że stare dziady już jesteście. stare ale jare A co do dziadów to jeden gościu , który teraz jest uznawany za prawie świętego powiedział kiedyś do kogoś "sp***rzaj dziadu" - czyli dziad to nic złego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 A gdzie tam polityka - cytat z klasyka , który pokazuje , że dziad to nic złego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Prawdziwy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A60 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Moim skromnym zdaniem należy spróbować wszystkich tych "gadżetów". I jeśli to możliwe wybrać to co sie komu podoba. Mnie nawet siedzenie skórzane (mimo początkowych negacji) teraz bardzo odpowiada, a miałem poprzedniego QQ (też J11) z normalną tapicerką. Ale z wiekiem człowiek przyzwyczaja się do dobrego, więc mocno mi brakuje skrzyni DSG, LED-owe świtała i kamery 360 sa naprawdę użyteczne, bo nigdy nie znamy ani dnia ani godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariuszc Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Czyli jednak dobrze pisałem parę postów wyżej, że stare dziady już jesteście. Wnuków jeszcze nie mam, nie czuje się dziadem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Punkt widzenia od punktu siedzenia ale żeby ekspert bujał :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Wnuków jeszcze nie mam, nie czuje się dziadem:) To po tej lekturze, jak kupisz QQ, to zostaniesz....... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 (edytowane) Rzucili Nyski na wyprzedaż http://www.samar.pl/__/3/3.a/91123/Wyprzeda%C5%BC-Nissana-Qashqai-i-X-Trail-.html?locale=pl_PL Chyba bym wolał Kadjara - większy bagażnik, mocniejszy silnik i w lepszej cenie. Edytowane 21 Listopada 2016 przez myszorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Rzucili Nyski na wyprzedaż http://www.samar.pl/__/3/3.a/91123/Wyprzeda%C5%BC-Nissana-Qashqai-i-X-Trail-.html?locale=pl_PL Chyba bym wolał Kadjara - większy bagażnik, mocniejszy silnik i w lepszej cenie. Psuje się tak samo i według mnie jest brzydszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 W Opolu salon Nissan i Renault są w tym samym miejscu bo to ten właściciel - miałem możliwość obejrzenia ich obok siebie - wybrałem QQ głownie dla silnika benzynowego 1,6 - w Renault nie było takiej opcji - ale jak by była to bym miał trochę problem z wyborem - trochę mi się nie podobały w Renault zegary - wolę analogowe zegary . No i jeszcze kilka filmików z trzeszczącymi plastikami w Renault - podobno już to nie występuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Sąsiad kupił Kadjar rok temu w tym samym czasie co ja QQ Padła skrzynia. Szybę przednią trzeba było wycinać i wklejać ponownie, bo wiało. Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Marcin to choroby wieku dziecięcego. Nie kupuje sie aut z poczatku produkcji bo w fabrykach barak jeszcze powtarzalności i kazdy imaczej wychodzi z lini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Tymczasem z linii montażowej Nissana cały czas inaczej wychodzi QQ. W piątki i w poniedziałki wychodzą te żłopiące olej, we wtorki i środy te z wariującymi czujnikami, a w czwartki z niedokładnie spasowanymi blachami i brakiem oleju w skrzyniach biegów. A teraz, po 2 latach od rozpoczęcia produkcji nowego QQ, linia montażowa uległa już zmęczeniu (tak jak i Pakusie ją obsługujący) więc już na pewno nic dobrego z niej nie zjedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Wujku Colinsie nie p****ol! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 O, jest i Jacko - żywy przykład QQ jeżdżącego bez oleju, ale za to z Milicjantem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 I co!? I chodzi! Jak ta lala!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekpro Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 (edytowane) Jest tu ktoś kto niedawno zakupił nowego QQ? prosił bym o podanie wersji i ceny ewentualnie też czy były jakieś dodatki. Ja byłem 3 dni temu to krzyknęli 86 500 tys zł czyli około 11.5% rabatu z ceny 99 250 pln za wersje 1.2 n-connecta z dachem z tego co słyszę ludzie mieli rok temu lepsze ceny i propozycje... Edytowane 25 Listopada 2016 przez darekpro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Napisz o jaki silnik pytasz bo bez tego ciężko będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Colins sam Micjant bez oleju działa tylko albo aż 200 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi