Gość coyot Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Filix, a co sie stalo z zielona?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Schumi03 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Filix, chętnie poczytałbym więcej o modach :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filix Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 A wiec...zielona:( Na jednym z szybkich lukow pekla guma na drazku tylnej belki) - zupelny brak kontroli,o co chodzi i takie tam...Samotny slup mial szczescie ze wbil sie w lewe drzwi i zatrzymal sie na kolumnie kierowniczej..kubel zaklinowal sie miedzy drzwiami a tunelem(przesunol go o 8cm i uratowal mi miednice) ja ogolnie bez szfanku,ale jestem zdecydowanym przeciwnikiem naciagania samochodu, szczegolnie jak mamy zamiar nim pozniej szybko jezdzc :mikolaj: . tak wiec po zielonej szmacie zostala mi altanka czesci:) [ Dodano: Nie 31 Sie, 2008 11:01 ] A ha,a tak ogolnie to Moja Micra docelowo :diabel: : 1 2 Moze marzenia kiedys sie spelnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Cześć Przyszedł czas przedstawić micrusa którego niedawno nabyłem - w sumie dla żony . Czarnulka 98 rok 3d wersja "motion", dynamiczne 1.0 bez podtlenku lpg , posiada 2 poduchy, wspomaganie, elektryczne szyby, uchylne tylne szybki i klime. Przebieg 98 kkm. Fotki w podpisie . Pomalowałem atrapkę na srebrno, przyciemniłem tyle szybki i założyłem białe kierunki na błotnikach. Felgi pomalowałem na czarno i założyłem chromowane nakrętki które pozostały mi po N16 .. leżały ponad 4 lata W sumie bardzo przyjemnie się śmiga :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Szymeq, mikrus jeśli mnie wzrok nie myli już oblepiony :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Pewnie, że oblepiony ... i najciekawsze jest to, ze z Twojego miasta go zabrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niewiniatko22 Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Szymeq... witamy w naszych skromnych progach... Rozumiem,ze na nastepnego spota przyjezdzasz Mikrozowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 mikrofoką :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Rozumiem,ze na nastepnego spota przyjezdzasz Mikrozowem jakbys była bardziej rozgarnięta to byś widziała, ze już micrusem byłem na spocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niewiniatko22 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 jakbys była bardziej rozgarnięta to byś widziała, ze już micrusem byłem na spocie Oj tam, patrzylam Ci w oczy, a nie na auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 jakbys była bardziej rozgarnięta to byś widziała, ze już micrusem byłem na spocie ...ale faza a ja tak oglądałem ją z Anią i nie wiedzieliśmy właśnie czyj ten kozacki microlot :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dracomir Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Ja od soboty jestem właścicielem micry 2001 1.0. Z ważniejszego wyposażenia ma ABS, 4 poduszki, klimatyzacje. Tak wygląda na razie z zewnątrz http://i166.photobucket.com/albums/u81/Dra...06092008219.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 ktos z Poznania ) jak milo :diabel2: podobaja mi sie czarne felgi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dracomir Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Fakt aluski przykuwają uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Fajne autko Te alu to czasem nie są lakierowane na czarno borbety? Miałem podobne, tylko że srebrne i szkoda, że nie wpadłem na pomysł, żeby je pomalować :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dracomir Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Z tego co widziałem to one są oryginalnie czarne, ale szczerze mogę powiedzieć że nie miałem za dużo czasu by im się przyglądnąć. Poprawka, są oryginalnie kolorowe tylko że to granat a nie czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adrian11c Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Rocznik: 98 (po liftingu) Kolor:Zielone Jabłuszko (metalik) Silnik: 1.0 benzyna (niezagazowana) Liczba drzwi:3 Przebieg: 93 0000 km (i rośnie) Skrzynia: Manualna Nagłośnienie: Radio Blaupunkt Melbourne SD (seryjne głośniki) Kraj pochodzenia: Niemcy Rejestracja w PL: Marzec 2008 Moja żabusia jak mowi o niej moja narzeczona Dobrze sie prowadzi. Troche głowa boli przy 150 km/h, a na autobanie z Rybnika do Gliwic z 2 osobami na pokladzie wyciągnela 163 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcior Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 ładny kolor walnij jeszcze jakieś fajne alu i bedzie git :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 oba kubelki na swoim miejscu po ponad 4 mc jezdzenia bez prawgo fotela musze sie przyzwyczaic ze teraz czasami ktos kolo mnie siedzi przy okazji wskazowki licznika zmienily kolor na ...niby czerwony ktory... wyszedl pomaranczowy ... niedawno doszly aluminiowe ramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filix Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Okej...no nareszcie nowe zmiany... Wiec poszlismy w dol, na Jamex'ie.. do wzmocnionego drazka zostala wspawana sroba rzymska. w orginalne obudowy poszly amortyzatory koni z regulacja twardosci, na twardym naprawde jest twardo. A na 14 zalozylem slicki toyo proxes r888..Niedzielny wypad na tor calkiem niezle Kubus przezyl:)...naprawde duza poprawa zachowania auta...kto tylko nie jezdzi micra po lesie niech ja kladzie na glebe! Kilka fotek ktore do tej pory gdzies na necie sie pokazaly z toru.. 1 2 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 No no Flix - pogratulować zapału i hobby :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Filix a jeździsz czasem do szkoły tą micrą? Konkretnie w czwartki? Bo chętnie bym ją obejrzał na żywo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 do wzmocnionego drazka zostala wspawana sroba rzymska. w orginalne obudowy poszly amortyzatory koni z regulacja twardosc powiedz mi jak dlugo czekales na te amory ?? bo ja juz 9tydzien czekam na paczke z zestawem koni ... :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filix Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Jezdze nia zawsze i wszedzie:) na zakupy tez:D. A amortyzatory.. 3 dni meczarni w garazu, Znajomego ktory zrobi wszystko jesli chodzi o zawieszenie:) Powiedz mi tak z ciekawosci ile sobie koni zycza za amory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 calosc ze sprezynami vogtlanda niecale 2500... tylko czas oczekiwania juz mnie powoli zabija .... :/ .................. :diabel: jako ze dzisiaj środa to po... 9,5tyg czekania i z wielkimi bólami doszła paczuszka... :mikolaj: :sylwester: micra na zime idzie w dół :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi