Crith Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Dzięki za info a przy okazji pochwale się, że wczoraj odwiedziłem z żoną salon i jednak (ku mojej uciesze bo ciężko czasem pertraktacje idą ) zamiast QQ będzie X-Trail. Jednak ocena wzrokowa bagażnika zrobiła swoje. Rozmiar ma znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 no i X - made in Japan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crith Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Tak. To też jakoś do mnie przemawia. Podobno bardzo szczegółowy i precyzyjny naród. Oby tylko 1.6 sobie poradził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Tak. To też jakoś do mnie przemawia. Podobno bardzo szczegółowy i precyzyjny naród. Oby tylko 1.6 sobie poradził. Tu masz odpowiedz jak sobie radzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crith Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 (edytowane) Niestety nie dane mi jest zrozumieć naszego wschodniego sąsiada. To może ktoś mi streści ostateczny werdykt Edytowane 15 Marca 2016 przez Crith Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_St Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Dzięki za info a przy okazji pochwale się, że wczoraj odwiedziłem z żoną salon i jednak (ku mojej uciesze bo ciężko czasem pertraktacje idą ) zamiast QQ będzie X-Trail. Jednak ocena wzrokowa bagażnika zrobiła swoje. Rozmiar ma znaczenie Bagażnik fajny tylko gdyby nie ta okropna roleta, której nie można ani odpiąć ani zapiąć. Spodziewam się że w codziennym użytkowaniu to będzie koszmar i warto będzie zainwestować w przyciemniane szyby (o ile nie będą fabryczne) i jeździć bez rolety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzik Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 (edytowane) czy quashqai przy dotarciu przechodzi mutację i po dotarciu będzie brzmiał inaczej? wydaje mi się, że na początku silnik świszczał jak kosiarka, a teraz głębiej buczy. Edytowane 15 Marca 2016 przez ludzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Też rozważaliśmy i to nawet dość powaznie X ale w moim przypadku żona jezdzi sama przez 95%czasu wiec po co wozić powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Ile można pisać że ten silnik żyje własnym życiem?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzik Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 co to znaczy ? i czemu akurat "ten" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Bo akurat Francuski ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crith Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Heh. Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crith Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Też rozważaliśmy i to nawet dość powaznie X ale w moim przypadku żona jezdzi sama przez 95%czasu wiec po co wozić powietrze.No my (żona, ja + 2 dzieci) mamy koło 4-6 wyjazdów w roku, w tym 2-3 gdzieś sporo dalej i na dłużej. Opcją była kratka w qq, jednak coś mi to wizualnie nie pasowało. W X za to na plus jest przesówana kanapa i ciekawa organizacja tylnych półek. Udźwig mają co prawda tylko 10kg, ale wiadomo, że ciężkie walizy na dno a na przeniesione w górę półki lekkie rzeczy potrzebne na podróż... a tak pewnie 10 m-cy w roku powietrze lub wózek i małe zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzik Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Bo akurat Francuski ??? o czym Ty mowisz? Nissan jest azjatycki, produkowany w UK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Przy takiej prezenterce kto słucha co ona mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Siedzi facet przy grobie i krzyczy: - Dlaczego musiałeś umrzeć! Dlaczego musiałeś umrzeć? Dlaczego musiałeś umrzeć? Podchodzi drugi i pyta: - Panie! Kogo pan tak żałuje? Ojca, syna? - Pierwszego męża mojej żony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Przy takiej prezenterce kto słucha co ona mówi Sie wie . Poza tym testy obrazowe i latwe do zrozumienia a Rosjanie nie pieszcza sie za nadto z samochodami wiec jest w miare obiektywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crith Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Czym się różni kaczka od teściowej? . . . . . . Kaczka zasra całe podwórko, a teściowa całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 o czym Ty mowisz? Nissan jest azjatycki, produkowany w UK. Piszę ci że 1.2DiG-T to 1.2 Tce Renault . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crith Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Ważne że w F1 sobie radzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzik Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 (edytowane) Piszę ci że 1.2DiG-T to 1.2 Tce Renault . Co to znaczy "to" ? Nissan nie ma nic wspolnego z francuzami. Edytowane 17 Marca 2016 przez ludzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Tak, tak, Nissan-Renault to jeden koncern. Nissan wcześniej stosował francuskie silniki wysokoprężne a benzynowe swoje. Nowe jednostki benzynowe są ich wspólnym dziełem. To co w Nissanach nazywa się 1.2 DiG-T w Renówkach jest określane 1.2 TCe. To te same jednostki różniące się szczegółami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Dziś Nissan jest bardziej Francuski jak Japoński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi