flood Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Za to bagażnik masz większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Dobra ,już sobie sam odpowiedziałem i dojazdowka jest ta sama(z wyjatkiem qq+2).Dzwonilem do kilku sprzedawcow i potwierdzili ,za to w nissanie pani mi powiedziała ze są rozne numery części i ona nie wie czy koła pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 za to w nissanie pani mi powiedziała ze są rozne numery części i ona nie wie czy koła pasują. pewnie jeden nr dotyczy na koła na prawą stronę, a drugi na lewą.... Nie doczytała... jest jeszcze trzeci nr - koło zapasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Z numerami tak u nich jest.Klocki które pasują do pięciu Nissanow i kilku innych aut,mają tyleż numerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimekpl Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 nie wiem czy było juz na forum ale czytałem, że nasz system bezkluczykowy jak i innych aut można bez problemu otworzyć korzystając ze wzmacniacza zasięgu, można wtedy podciągnąć zasięg z kluczyka I-key na kiladziesiąt metrów + i sobie odjechać autem bez ingerencji w bebechy zamka czy stacyjki smutne to troche .... trzeba obowiązkowo AC placić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Wydaje mi sie, ze zlodziej musialby byc mocno zdesperowany i malo ambitny zeby krasc takie auto jak QQ. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crith Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Jak jest klient to i tak go wezmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Wydaje mi sie, ze zlodziej musialby byc mocno zdesperowany i malo ambitny zeby krasc takie auto jak QQ. Dla złodzieja nie ma różnicy,jest zlecenie ,jest kasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sph3r3 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 tylko kolega klimek nie napisał że w artykule o wzmacniaczach sygnału mówią o Qashqai+2 a nie J11 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Jakbym byl "klientem" to bym bral Macana a nie QQ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Biorą na części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Toz im sie zaraz to wszystko rozleci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Jak wejdziesz na otomoto ,to w ofercie jest nówka sztuka salonowa,sam zobacz ok.50k. Skąd ta cena? Został okradziony juź w duńskim salonie (deska rozdzielcza poduszki pasy no i wybita szyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Jak wejdziesz na otomoto ,to w ofercie jest nówka sztuka salonowa,sam zobacz ok.50k. Skąd ta cena? Został okradziony juź w duńskim salonie (deska rozdzielcza poduszki pasy no i wybita szyba. Podlosc ludzka nie zna granic. Na szczescie nie musze wchodzic na portale trudniace sie paserstwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 No nie kapitanie, nie wierzę, że ktoś sprzedaje samochód, który ukradł z duńskiego salonu. Prędzej odkupił za grosze, bo producentowi nie opłaciło się go "odbudowywać" i teraz chce opylić na Alledrogo (czy tam Otomłoto). Wygląda więc na to, że to w Danii same złodzieje są, a nasi jedynie sprzątają po nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 A tymczasem w Barcelonie takie coś widziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1968 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 witam chciałem pokazać moje mody qq z przodu siatka po montażu z tyłu listwa z karbonowym dodatkiem sorry za brudne auto ale taki mamy klimat i za marne zdjęcia z S3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajed Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Fajne. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbudzio Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Warto takie coś kupić? Nie chodzi mi o firmę,tylko rodzaj narzędzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 witam chciałem pokazać moje mody qq z przodu siatka po montażu z tyłu listwa z karbonowym dodatkiem sorry za brudne auto ale taki mamy klimat i za marne zdjęcia z S3 Fajne te czujniki parkowania Wyslane z mojego Xperia Z3 Przy uzyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Szału to tym nie zrobisz,jesli myślisz o maszynce to mozna kupić sprzęt "no name"który będzie bardziej przydatny,a czymś takim nie usuniesz swirli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Mając namyśli "czymś takim" masz na uwadze firmę,czy rodzaj sprzętu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Absolutnie rodzaj sprzętu:) Sam uzywam "chinola"tylko że to jest typowa maszynka orbitalna z regulacjami prędkości i daje radę bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robo83 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Dzis miałem odbiór samochodu. Zastanawiający dla mnie jest brak chlapaczy. Sprzedawca sam zaproponował sprzedaż ze względów estetycznych i ochrony np kamer w lusterkach,karoserii, lamp etc przed odpryskujacymi kamykami...cena porażająca: 640zl za komplet :/ czy to cos w co warto zainwestować pieniędze? Druga sprawa to wykładzina do bagażnika, polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi