pawcio Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 http://prod.dmacg.hu/nissan/gif/ScratchReel_Front.gifspodobał mi się ten gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_St Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 też wpadło Wam do głowy pytanie czy dałoby się do naszych po prostu wymienić zderzak, gril i lampy aby mieć FL ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) Bez napalania się na światła, te ładne będą w Tekna / Tekna + w pozostałych wersjach aby takie Edytowane 9 Marca 2017 przez maciek127 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 To na początek,a później będą tak kombinować z dodatkami,że nie będzie wiadomo co jest w Tecnie,a co w Acencie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 może i w Tekna lub Tekna+ ale kierunek fajny / szkoda ,że z tyłu nie ma kierunku LED no i teraz nawet w ciągu dnia będzie można po światłach rozpoznać czy to N-Connecta czy Tekna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 No! Cupra ST 300 KM DSG i 4x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gambiting Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 No! Cupra ST 300 KM DSG i 4x4 Tylko 300? Nie no, żartuję, bardzo fajne auto bo ma małą masę przy niezłej mocy - prowadzi się podobnie jak Golf R(jako że to jest wszystko platforma VW podejrzewam że są to prawie identyczne auta jak chodzi o mechanikę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Wersja 290KM wypluwa na hamowni 315KM bez żadnych modyfikacji, więc tutaj też pewnie jest więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy_sz Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 W ameryce tym razem nie ma ichniej wersji qashqai'a, jest rouge, ale to po prost x-trail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 W ameryce tym razem nie ma ichniej wersji qashqai'a, jest rouge, ale to po prost x-trail jak nie jak tak jest ROUGE SPORT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_St Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Na forum w UK piszą, że auto po FL będzie można zamawiać od lipca, z dostawą o kilka miesięcy później. Obejrzałem kilka filmików na YouTube FLu (będzie sie nazywał J11B) i NCII oprócz nowych ikonek wg mnie niczym się nie różni (doszła chyba tylko informacja o korkach - nie wiadomo jak bedzie w Polsce działać) Jakoś chyba nie będzie mi żal, że nie bedę miał FL-a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proggy Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Czy ktos sie moze zorientowany czy na Motor Show w Poznaniu maja nowego QQ ? Czy tylko bedzie nowa Micra ? Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_St Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Mają tylko Micrę i nic więcej. Ale jest za to cała gama Infiniti . Przy okazji - obejrzałem nową Micrę, ma już uaktualniony NCII, czyli taki jaki ma dostać QQ FL. Obejrzałem go dokładnie, niczym poza innymi ikonkami i grafiką (która dalej nie jest powalająca) się nie różni. Doszła tylko pozycja Informacji o korkach. Nawigacji nie można było sprawdzić bo nie mieli karty Pocieszające że do Menu Serwisowego wchodzi się tak jak dawniej ale też nie ma tam nic więcej niż jest. Menu komputera pokładowego jak było bez języka polskiego tak dalej jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Raczej tragikomedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Wiedzą, że QQ będzie się sprzedawał jak wcześniejsze, więc nie mają się co spinać A Micrę muszą promować, bo ceny ma z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proggy Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 To dzieki serdeczne za info ... czyli nie jadę Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Bylem rok temu. To nie dla mnie takie spędy Ale takie dwie kijanki chętnie bym przygarnął https://www.youtube.com/watch?v=oyyB2PRf4bE E tam nie znacie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proggy Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Czy cos sie moze ruszylo w kwestii FL ? Jakies pierwsze testy, opinie ... czy cos w tym stylu ? Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Pierwsze egzemplarze mają trafić do salonów jakoś na przełomie sierpnia/września więc chyba jeszcze za wcześnie na opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proggy Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 No to faktycznie czasu troche jeszcze zostalo ... pozostaje tylko czekac Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 W ameryce tym razem nie ma ichniej wersji qashqai'a, jest rouge, ale to po prost x-trail jest QQ jako Rouge Sport 2.0 16v 141KM, można ze skórami i fele 19" zainteresowanie raczej narazie znikome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
degaar Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 (edytowane) Witam Widziałem, siedziałem i muszę powiedzieć że nie jest źle ;p. Fotele MIAZGA Kierownica taka sama jak w Mikrusie, w końcu jest podświetlenie guzików podnoszenia szyb, fajnie uszyty podłokietnik. w tej wersji co niżej są głośniki Bose To tak na szybko. jak są pytania to pytać- co będę mógł to sprawdzę Edytowane 11 Maja 2017 przez degaar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proggy Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Czyli cos sie rusza ... dzieki za fotki ... mam pytanko - jak sie prezentuje ten kolorek na zywo ? Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
degaar Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 (edytowane) Ma być w lipcu w ofercie, W 2018 ma być już nowa wersja QQ . Kolorek jest super ale na tym zdj wjechał prosto z parkingu i jest brudny. Widziałem jak był czysty i jest super. Niżej jeszcze kilka zdj;) Edytowane 11 Maja 2017 przez degaar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi