Proggy Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Teiche dziwnie wyglada ten nowy zderzak przy bialym kolorze, ale to pewnid kwestia przywzwyczajebis sie ... bo te nowe lampy zdecydowanie lepsze Czyli rozumiem, ze w 2018 wchodzi nowy model QQ ? Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Teiche dziwnie wyglada ten nowy zderzak przy bialym kolorze, ale to pewnid kwestia przywzwyczajebis sie ... bo te nowe lampy zdecydowanie lepsze Czyli rozumiem, ze w 2018 wchodzi nowy model QQ ? Sent from my iPhone using Tapatalk na 100% nie będzie nowego QQ w 2018 bo nie opłacało by się robić liftingu na 12 m-cy ! W 2018 będzie ale nowy JUKE bo X-Trail po liftingu będzie w okolicach października 2017 ( już się przygotowują do rozpoczęcia produkcji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memeQQ Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Wygląda przyjemnie. Fajna płetwa rekina, kierownica mój typ, no i widać już od Micry ten zewnętrzny styl Nissana, który będzie identyfikował modele. Ciekawe jak będą wyglądały wersje wyposażenia u nas i ceny przede wszystkim. No i znów QQ będzie sprzedawał się jak ciepłe bułeczki po FL na 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_St Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Jak ciepłe bułeczki to się będzie sprzedawać Skoda Karoq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Ale znaczek Nissana na grillu jakiś kijowypo liftingu, stary był ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klepa Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Z tego modelu przygarnął bym tylko kierownice i dźwignię zmiany biegów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxqa Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 A ta dzwignia nie jest od automatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proggy Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Tez tak mi sie wydaje, ze to automat Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Jest od automatu no i żeby było jeszcze śmieszniej klepa też ma automat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klepa Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 "pawcio" masz świętą racje i na pewno Tobie też te gadżety by się przydały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_St Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 (edytowane) Teiche dziwnie wyglada ten nowy zderzak przy bialym kolorze, ale to pewnid kwestia przywzwyczajebis sie ... bo te nowe lampy zdecydowanie lepsze Czyli rozumiem, ze w 2018 wchodzi nowy model QQ ? Sent from my iPhone using Tapatalk A zwróciłeś uwagę, że ten biały ma inne światła niż ten obok ? (zapewne halogenowe). Oba mają relingi i szklany dach, co by sugerowało, że to Tekny. Wychodzi więc na to, że po liftingu Tekna może już nie mieć świateł LED w standardzie. Na angielskim forum piszą, że w kluczyku ma być podobno przycisk do zdalnego domykania szyb. Edytowane 12 Maja 2017 przez Tomi_St Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 A zwróciłeś uwagę, że ten biały ma inne światła niż ten obok ? (zapewne halogenowe). Oba mają relingi i szklany dach, co by sugerowało, że to Tekny. Wychodzi więc na to, że po liftingu Tekna może już nie mieć świateł LED w standardzie. Na angielskim forum piszą, że w kluczyku ma być podobno przycisk do zdalnego domykania szyb. I jeszcze inne felgi - może być że jedno Tekna a drugie N-Connekca lub N-Vision . Ktoś na forum wspominał, że ma być również wersja Tekna Plus - zobaczymy już niedługo jakie będą wersje i jakie ceny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekpro Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 (edytowane) No i d*pa będzie opóźnienie http://next.gazeta.pl/next/7,151243,21804840,wannacry-zainfekowal-75-tys-komputerow-w-74-krajach-zmusil.html#MT2 http://www.autonews.com/article/20170513/OEM01/170519882/renault-nissan-european-operations-deal-with-global-cyber-attack?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter Edytowane 13 Maja 2017 przez darekpro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 A zwróciłeś uwagę, że ten biały ma inne światła niż ten obok ? (zapewne halogenowe). Oba mają relingi i szklany dach, co by sugerowało, że to Tekny. Wychodzi więc na to, że po liftingu Tekna może już nie mieć świateł LED w standardzie. Na angielskim forum piszą, że w kluczyku ma być podobno przycisk do zdalnego domykania szyb. LEDy zostaną w std. w Tekna ( i kierunek będzie też LEDowy szkoda ,że nie dynamiczny ) i podobno teraz do wersji N-Connecta LEDy będą opcją kiedyś czytałem ,że sytem anatomicznej jazdy autostradą ma być opcją nawet w Tekna ale na ile to prawda nie wiadomo Podobno w czerwcu mają być w PL ogłoszone specyfikacje i ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba770 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Niniejszym donoszę, że wczoraj z linii zjechał ostatni QQ w starej wersji . Od dziś pełną parą rusza produkcja fejsliftu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3Rni Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 pod koniec lipca w salonie, byłem pytałem i wymieniam swojego trzylatka na nowszy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Jak to? Ponownie to samo guano? Nie słyszałeś jakie zdanie mają na temat tego samochodu zaglądający tu czasem agenci konkurencji? Nie może być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btus Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Jak to? Ponownie to samo guano? Nie słyszałeś jakie zdanie mają na temat tego samochodu zaglądający tu czasem agenci konkurencji? Nie może być. Ja bym chętnie zmienił, jakbym tylko mógł go doposażyć o aktywny tempomat. To jedyna rzecz której mi obok automatu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta21 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Czy w wersji po FL będzie można zamówić system audio Bose w wersjach uboższych, czy będzie on tylko w wersji Tekna+ w std? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btus Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Aktywny tempomat jest super i działa wyśmienicie, ale to tylko gadżet. Ja takie gadżety lubię. Trasa z aktywnym tempomatem to dużo przyjemniejsze doświadczenie. Nie lubię wyłączać tempomatu na autostradzie, a na polskich trasach nie da się przejechać więcej niż 5 km i nie zahamować... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasedoo Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 (edytowane) Witam, Jestem tutaj nowy. Pochodze z okolic Poznania. Przymierzam sie do zakupu QQ. Wczesniej nigdy nie miałem nissana. Poniewarz w salonach jest teraz promocja stanołem przed dylematem, czy kupić QQ w wersji Tekna ( podgrzewana szyba, dach panoramiczny, dołączona antena akcesoryjna płetwa ) w bardzo dobrej cenie ( poznizej 100 tys), czy czekac na model po lifcie. Oczywiscie silnik 1,6 benzyna.. Muszę przyznac ze sie waham. pozdrawiam Marek P.S. Przepraszam jeżeli napisałem zapytanie nie w tym dziale. Edytowane 15 Czerwca 2017 przez nasedoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzb87 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 To zależy jak przykładasz wagę do wyglądu i jeżdżenia "modnym" samochodem. Ja miałem podobny dylemat i właśnie te promocje skłoniły mnie do zakupu N-Connecty w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasedoo Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 (edytowane) Właśnie, Nikt nie jest w stanie okreslić na dzień dzisiejszy ile bedą kosztowały QQ po lifcie. Jak by to była róznica powiedzmy 5 tys. to bym poczekał. Tylko napewno nie bedą takie rabaty od ceny katalogowej. Ten samochód co wybrałem kosztuje katalogowo na poziomie 118 tys. Proponowana cena od dielera po rabacie 97900 zł ( Tekna ) pozdr. Marek Edytowane 15 Czerwca 2017 przez nasedoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasedoo Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 No ale cena pewnie bedzie powalac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzb87 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 97900 za Teknę 1.6 (zakładam, że lakier jakiś metallic) to dobra oferta. Ja bym brał. Co z tą kierownicą mają zmienić? Podgrzewanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi