Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

HYDE PARK- dyskusje na różne tematy

LeonMP
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

jeśli przebieg jest prawdziwy napisałem...

To właśnie z tym przebiegiem jest to normalna cena rynkowa.Wpisz te dane w linku jaki podalem i wpisz np.z przebiegiem 300tys.-Zobaczysz roznicę..

Przy realnym przebiegu 250 tys.km cena rynkowa jest juz ponizej 30 tys.zl dla tego rocznika..

Edytowane przez piotrek3

nie ma takich aut z takim przebiegiem i być nie może..

Dlaczego nie ma? A Twój Kari ile ma nastukane?

To wiem, ale dlaczego ma nie być?

@carbomer i @gkowal też mają koło setki i auta 9/11 lat itd.....

Mój T31 2009 r 2.0dci ~~180kM ma przejechane już 265tys.km..

Tydzień temu był na dwoch przegladach-jesiennym ,promocyjnym w Bosch Service oraz rozrzeszonym,okresowym  przeglądzie technicznym(+sprawdzenie amortyzatorów)

Zadnych zastrzeżen-stan perfekcyjny.

Zadnych zastrzeżen-stan perfekcyjny.

prosze Cie... ; ) zaraz pojawi sie nasz sympatyczny kolega marinero i wytlumaczy Ci ze skoro masz wyciety DPF to o perfekcji mozesz zapomniec ; )

pozdrawiam

Thunder, muszę sprostować, mojemu za chwilkę pęknie 200kkm z czego poprzedni właściciel 100kkm w 7 lat ja 100kkm w 4.

• Upvote 1

Thunder, muszę sprostować, mojemu za chwilkę pęknie 200kkm z czego poprzedni właściciel 100kkm w 7 lat ja 100kkm w 4.

Ale i tak zmieściłeś się w średniej ;)

Gdzie Wy tak dużo jeździcie? :P

Do Stonki po browca i bułki :P:D

prosze Cie... ; ) zaraz pojawi sie nasz sympatyczny kolega marinero i wytlumaczy Ci ze skoro masz wyciety DPF to o perfekcji mozesz zapomniec ; )

pozdrawiam

Fakt! :lol: masz rację.

Na moje usprawiedliwienie dodam tylko ,ze opinia o perfekcyjnym stanie mojego X-traila nie jest  moja a fachowców z Okręgowej Stacji Diagnostycznej oraz Bosch Service..

@carbomer i @gkowal też mają koło setki i auta 9/11 lat itd.....

Potwierdzam, w grudniu stuknie 10 lat i przebieg powinien przekroczyć 116 000 km. :)

• Upvote 1

4 auta na tysiąc, to jest forum. Na rynku jest inaczej.

Edytowane przez karibox1

4 auta na tysiąc, to jest forum. Na rynku jest inaczej.

Kari szanowny, wytłumacz mi tą tezę łopatologicznie.

na forum są szanowani użytkownicy i Oni nie sprzedają aut a na rynku handlują zwykle manipulanci o słabej bądź niesprawdzonej reputacji. Zatem nie da się tych ludzi porównywać i ich aut.

na forum są szanowani użytkownicy i Oni nie sprzedają aut a na rynku handlują zwykle manipulanci o słabej bądź niesprawdzonej reputacji. Zatem nie da się tych ludzi porównywać i ich aut.

To gdzie mają sprzedawać auta by nie zostać manipulantami?

To gdzie mają sprzedawać auta by nie zostać manipulantami?

Oni nie sprzedają. Nie o to chodzi. Porównujecie swoje auta do tych z aukcji sprzedawanych przez handlarzy. Ja nie. Wasze mają mniejsze przebiegi a handlarze nie mają takich bo ich nie ma na rynku. Nikt się takich nie wyzbywa a jeśli to w rodzinie, we friendzone i to rzadko. Przecież większość z nas pisze i pomaga a nie rejestruje się by coś naprawić, jednorazowo. Zatem takie auto ja bym chciał a nie to z otomoto (nie-userowe, ale userowe już tak)  Przykładowo chciałbym kupić np. t31 w B od kogoś z Nas a nie z rynku, ale mogę kupić przez portal jak to jest dla Ciebie ważne Tandy. Już nawet zastanawiam się nad ofertą Dęba. Niestety trudno jest kupić t31 w B. Myślę, że w B jest mało bo właściciele cichutko i bezawaryjnie nimi jeżdżą i nie wiedzą co to Wasze kłopoty dizlowe. I nikomu o tym nie mówią. Ale właściciele (np. pierwsi) a nie handlarze. Kapujesz?

Edytowane przez karibox1

Ale dlaczego na rynku ma nie być aut z małym przebiegiem?

Tego nie kapuję.