Sabcio Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Może się przyda. Strona 213 Nissan Xtrail 2005 Owners User manual Pdf download.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus251 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Sabcio, dzięki. Nie mój język ale już dużo więcej niż miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 jeśli to prawdziwy przebieg to jest to okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Okazja?? Raczej normalna cena rynkowa. http://omnipret.com/pl/rpl/eval Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 jeśli przebieg jest prawdziwy napisałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) jeśli przebieg jest prawdziwy napisałem... To właśnie z tym przebiegiem jest to normalna cena rynkowa.Wpisz te dane w linku jaki podalem i wpisz np.z przebiegiem 300tys.-Zobaczysz roznicę.. Przy realnym przebiegu 250 tys.km cena rynkowa jest juz ponizej 30 tys.zl dla tego rocznika.. Edytowane 18 Listopada 2016 przez piotrek3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 nie ma takich aut z takim przebiegiem i być nie może.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 nie ma takich aut z takim przebiegiem i być nie może.. Dlaczego nie ma? A Twój Kari ile ma nastukane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) dizel tandy dizel to jest na aukcji. Edytowane 18 Listopada 2016 przez karibox1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 To wiem, ale dlaczego ma nie być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 @carbomer i @gkowal też mają koło setki i auta 9/11 lat itd..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Mój T31 2009 r 2.0dci ~~180kM ma przejechane już 265tys.km.. Tydzień temu był na dwoch przegladach-jesiennym ,promocyjnym w Bosch Service oraz rozrzeszonym,okresowym przeglądzie technicznym(+sprawdzenie amortyzatorów) Zadnych zastrzeżen-stan perfekcyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Zadnych zastrzeżen-stan perfekcyjny. prosze Cie... ; ) zaraz pojawi sie nasz sympatyczny kolega marinero i wytlumaczy Ci ze skoro masz wyciety DPF to o perfekcji mozesz zapomniec ; ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carbomer Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Thunder, muszę sprostować, mojemu za chwilkę pęknie 200kkm z czego poprzedni właściciel 100kkm w 7 lat ja 100kkm w 4. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Thunder, muszę sprostować, mojemu za chwilkę pęknie 200kkm z czego poprzedni właściciel 100kkm w 7 lat ja 100kkm w 4. Ale i tak zmieściłeś się w średniej Gdzie Wy tak dużo jeździcie? Do Stonki po browca i bułki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 prosze Cie... ; ) zaraz pojawi sie nasz sympatyczny kolega marinero i wytlumaczy Ci ze skoro masz wyciety DPF to o perfekcji mozesz zapomniec ; ) pozdrawiam Fakt! masz rację. Na moje usprawiedliwienie dodam tylko ,ze opinia o perfekcyjnym stanie mojego X-traila nie jest moja a fachowców z Okręgowej Stacji Diagnostycznej oraz Bosch Service.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 @carbomer i @gkowal też mają koło setki i auta 9/11 lat itd..... Potwierdzam, w grudniu stuknie 10 lat i przebieg powinien przekroczyć 116 000 km. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) 4 auta na tysiąc, to jest forum. Na rynku jest inaczej. Edytowane 20 Listopada 2016 przez karibox1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 4 auta na tysiąc, to jest forum. Na rynku jest inaczej. Kari szanowny, wytłumacz mi tą tezę łopatologicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 na forum są szanowani użytkownicy i Oni nie sprzedają aut a na rynku handlują zwykle manipulanci o słabej bądź niesprawdzonej reputacji. Zatem nie da się tych ludzi porównywać i ich aut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 na forum są szanowani użytkownicy i Oni nie sprzedają aut a na rynku handlują zwykle manipulanci o słabej bądź niesprawdzonej reputacji. Zatem nie da się tych ludzi porównywać i ich aut. To gdzie mają sprzedawać auta by nie zostać manipulantami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 A ja jako niepoprawne zwierzę wierzę że ludzie z forum są bardziej uczciwi i szlus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) To gdzie mają sprzedawać auta by nie zostać manipulantami? Oni nie sprzedają. Nie o to chodzi. Porównujecie swoje auta do tych z aukcji sprzedawanych przez handlarzy. Ja nie. Wasze mają mniejsze przebiegi a handlarze nie mają takich bo ich nie ma na rynku. Nikt się takich nie wyzbywa a jeśli to w rodzinie, we friendzone i to rzadko. Przecież większość z nas pisze i pomaga a nie rejestruje się by coś naprawić, jednorazowo. Zatem takie auto ja bym chciał a nie to z otomoto (nie-userowe, ale userowe już tak) Przykładowo chciałbym kupić np. t31 w B od kogoś z Nas a nie z rynku, ale mogę kupić przez portal jak to jest dla Ciebie ważne Tandy. Już nawet zastanawiam się nad ofertą Dęba. Niestety trudno jest kupić t31 w B. Myślę, że w B jest mało bo właściciele cichutko i bezawaryjnie nimi jeżdżą i nie wiedzą co to Wasze kłopoty dizlowe. I nikomu o tym nie mówią. Ale właściciele (np. pierwsi) a nie handlarze. Kapujesz? Edytowane 20 Listopada 2016 przez karibox1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Ale dlaczego na rynku ma nie być aut z małym przebiegiem? Tego nie kapuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 nie ma takiej niestety opcji. Nie lądują. Raczej idą w rozliczeniu za nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi