Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Padła klima J11

Miras
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Świeże info z serwisu...wymiana sprężarki i kombajnu z parownikiem...(wszystko na raz padło???:blink: )

Napiszę kolejny raz. Tobie Jacko powinni wymienić na nowy, ale teraz to już x-traila lub navarę. Masakra, jakie Ty przejścia masz.

Parassite jestem pod wrażeniem że działa :) U mnie nawet czujniki cofania źle podpięli :)

Edytowane przez rafsty

10 godzin temu, rafsty napisał:

Parassite jestem pod wrażeniem że działa :) U mnie nawet czujniki cofania źle podpięli :)

Jakość obsługi pozostawia wiele do życzenia. Nawet ze zdiagnozowaniem mają problemy, no chyba, że chcieli mnie oszukać. 

10 godzin temu, tomkek1912 napisał:

Napiszę kolejny raz. Tobie Jacko powinni wymienić na nowy, ale teraz to już x-traila lub navarę. Masakra, jakie Ty przejścia masz.

ja bym się tego auta pozbył w cholerę, nawet ze stratą... swoje będę sprzedawać przed końcem gwarancji 5 letniej, bo potem to cholera wie :rolleyes:

20 minut temu, Pavllo napisał:

ja bym się tego auta pozbył w cholerę, nawet ze stratą... swoje będę sprzedawać przed końcem gwarancji 5 letniej, bo potem to cholera wie :rolleyes:

Mam ten sam plan :D

Obyście nie trafili z deszczu pod rynnę.;-)

Parazyt
Z ciekawości.
Dlaczego byłeś w tym ASO?
Tam kupiłeś auto czy masz po 2 str ulicy?

8 godzin temu, Parassite napisał:

Mam ten sam plan :D

Widzę, że rynek niedługo zaleją 4.5 letnie Nissany:) Ja i znajomy mamy taki sam plan. A ponieważ Nissan się od napraw gwarancyjnych nie wykręca (zbytnioB)) to kolej będzie na następną nysę z 5 letnim spokojem w pakiecie...

Panowie...widzę że nie wszyscy są zaznajomieni z moim tematem :D

1.2 w najbliższym czasie(prawdopodobnie jużw przyszłym tygodniu) zostaje oddane do serwisu,a odbieram acente 1.6...za małą dopłata a z dużym rabatem :D i dodatkami :D

oddane - czyli idzie jako Demo?

a w zamian dostaejsz - " nasza " ulubioną nieolejożerną 1-6kę?

Na zawsze?

Oddane w rozliczeniu,oddane po na prawdę dobrej cenie.dopłacam kilkanaście tysiaków i biorę 1.6 acentę....na zawsze :D

Demo nstracyjne auto ... ? Raczej już muzealne ;) a najprawdopodobnie sprzedadzą .

Ależ  Dealer pięknie się zachował wobec niestrudzonego Nissanmaniaka !!! BRAWO !

Także jestem zdumiony;-)
Ile lat miałeś samochód jacko?

Chyba wszyscy ze Śląska powinniśmy tam teraz jeździć jako " Z polecenia".
;-)

17 godzin temu, JACKO29 napisał:

1.2 w najbliższym czasie(prawdopodobnie jużw przyszłym tygodniu) zostaje oddane do serwisu,a odbieram acente 1.6...za małą dopłata a z dużym rabatem :D i dodatkami :D

A jakie to dodatki jeśli można wiedzieć 

Koła zimowe na stalówkach,czujniki parkowania ,voucher na 2gi przegląd w kwocie 1500zł,dywaniki,listwy...

3 godziny temu, JACKO29 napisał:

Koła zimowe na stalówkach,czujniki parkowania ,voucher na 2gi przegląd w kwocie 1500zł,dywaniki,listwy...

Acenta nie ma  fabrycznie zamontowanych czujników 

Przecież napisałem,że czujniki jako dodatek.Acenta nie ma też nawigacji.

W dniu 4.07.2018 o 09:52, Brzyk napisał:

Obyście nie trafili z deszczu pod rynnę.;-)

Parazyt
Z ciekawości.
Dlaczego byłeś w tym ASO?
Tam kupiłeś auto czy masz po 2 str ulicy?

I to i to. Wygoda

23 godziny temu, JACKO29 napisał:

Ale to nówka czy używka? 

Blank nówka...żadne demo...

Gratulacje i wyrazy podziwu, że mimo wszystko zostajesz przy Nysie. To chyba tak jak z Pawlakiem i Kargulem. Lepszy wróg swój jak obcy :)

Fajnie że zostajesz w stajni i że nie bedziesz teraz moderował forum Mazdy :)

Jak rozumiem jesteś na etapie przekładania grzanych foteli, lusterka i innych gadżetów z obecnego auta :) ?

W nowym aucie masz NC2 czy podarowałeś sobie ? 

Aha!!! Grzane fotele mam w pakiecie ,razem z grzaną szybą :D Zostawiam siłowniki dla   potomnych,niech się następca nimi cieszy :D

Relingi już mam w domu,lusterko jest na etapie dogrywania :D a co do nawi? Zastanawiam się czy zmieniać,czy zostać przy samym radiu...Bo Acenta nawi nie ma.

1 godzinę temu, JACKO29 napisał:

Blank nówka...żadne demo...

Możesz zdradzić jakiego rzędu jest dopłata bo zaczynam się zastanawiać :mellow:

Parassite ile sobie wytargujesz tyle Twoje. Ja np. samego rabatu od ceny wyjściowej wycisnąłem 26 tysi. do tego dodatki zawsze też warto przytulić :D  mnie się akurat kół zimowych nie udało wyciągnąć :(

Osobiście podziwiam Jacka, drugi raz  nie zdecydował bym się na tą markę. Auto ok, ale awaryjność i aso dno. Myślę że w przyszłym roku zapoluję na mazdę. No chyba że dadzą takie warunki że grzech będzie odmówić ;)