JACKO29 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Świeże info z serwisu...wymiana sprężarki i kombajnu z parownikiem...(wszystko na raz padło??? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Napiszę kolejny raz. Tobie Jacko powinni wymienić na nowy, ale teraz to już x-traila lub navarę. Masakra, jakie Ty przejścia masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 (edytowane) Parassite jestem pod wrażeniem że działa U mnie nawet czujniki cofania źle podpięli Edytowane 3 Lipca 2018 przez rafsty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parassite Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 10 godzin temu, rafsty napisał: Parassite jestem pod wrażeniem że działa U mnie nawet czujniki cofania źle podpięli Jakość obsługi pozostawia wiele do życzenia. Nawet ze zdiagnozowaniem mają problemy, no chyba, że chcieli mnie oszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavllo Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 10 godzin temu, tomkek1912 napisał: Napiszę kolejny raz. Tobie Jacko powinni wymienić na nowy, ale teraz to już x-traila lub navarę. Masakra, jakie Ty przejścia masz. ja bym się tego auta pozbył w cholerę, nawet ze stratą... swoje będę sprzedawać przed końcem gwarancji 5 letniej, bo potem to cholera wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parassite Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 20 minut temu, Pavllo napisał: ja bym się tego auta pozbył w cholerę, nawet ze stratą... swoje będę sprzedawać przed końcem gwarancji 5 letniej, bo potem to cholera wie Mam ten sam plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Obyście nie trafili z deszczu pod rynnę.;-)Parazyt Z ciekawości.Dlaczego byłeś w tym ASO?Tam kupiłeś auto czy masz po 2 str ulicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeke Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 8 godzin temu, Parassite napisał: Mam ten sam plan Widzę, że rynek niedługo zaleją 4.5 letnie Nissany:) Ja i znajomy mamy taki sam plan. A ponieważ Nissan się od napraw gwarancyjnych nie wykręca (zbytnio) to kolej będzie na następną nysę z 5 letnim spokojem w pakiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Panowie...widzę że nie wszyscy są zaznajomieni z moim tematem 1.2 w najbliższym czasie(prawdopodobnie jużw przyszłym tygodniu) zostaje oddane do serwisu,a odbieram acente 1.6...za małą dopłata a z dużym rabatem i dodatkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 oddane - czyli idzie jako Demo? a w zamian dostaejsz - " nasza " ulubioną nieolejożerną 1-6kę? Na zawsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Oddane w rozliczeniu,oddane po na prawdę dobrej cenie.dopłacam kilkanaście tysiaków i biorę 1.6 acentę....na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Demo nstracyjne auto ... ? Raczej już muzealne a najprawdopodobnie sprzedadzą . Ależ Dealer pięknie się zachował wobec niestrudzonego Nissanmaniaka !!! BRAWO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Także jestem zdumiony;-)Ile lat miałeś samochód jacko?Chyba wszyscy ze Śląska powinniśmy tam teraz jeździć jako " Z polecenia".;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano2d Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 17 godzin temu, JACKO29 napisał: Panowie...widzę że nie wszyscy są zaznajomieni z moim tematem 1.2 w najbliższym czasie(prawdopodobnie jużw przyszłym tygodniu) zostaje oddane do serwisu,a odbieram acente 1.6...za małą dopłata a z dużym rabatem i dodatkami A jakie to dodatki jeśli można wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Koła zimowe na stalówkach,czujniki parkowania ,voucher na 2gi przegląd w kwocie 1500zł,dywaniki,listwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano2d Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 3 godziny temu, JACKO29 napisał: Koła zimowe na stalówkach,czujniki parkowania ,voucher na 2gi przegląd w kwocie 1500zł,dywaniki,listwy... Acenta nie ma fabrycznie zamontowanych czujników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Przecież napisałem,że czujniki jako dodatek.Acenta nie ma też nawigacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parassite Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 W dniu 4.07.2018 o 09:52, Brzyk napisał: Obyście nie trafili z deszczu pod rynnę.;-) Parazyt Z ciekawości. Dlaczego byłeś w tym ASO? Tam kupiłeś auto czy masz po 2 str ulicy? I to i to. Wygoda 23 godziny temu, JACKO29 napisał: Panowie...widzę że nie wszyscy są zaznajomieni z moim tematem 1.2 w najbliższym czasie(prawdopodobnie jużw przyszłym tygodniu) zostaje oddane do serwisu,a odbieram acente 1.6...za małą dopłata a z dużym rabatem i dodatkami Ale to nówka czy używka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Blank nówka...żadne demo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_St Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Gratulacje i wyrazy podziwu, że mimo wszystko zostajesz przy Nysie. To chyba tak jak z Pawlakiem i Kargulem. Lepszy wróg swój jak obcy Fajnie że zostajesz w stajni i że nie bedziesz teraz moderował forum Mazdy Jak rozumiem jesteś na etapie przekładania grzanych foteli, lusterka i innych gadżetów z obecnego auta ? W nowym aucie masz NC2 czy podarowałeś sobie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Aha!!! Grzane fotele mam w pakiecie ,razem z grzaną szybą Zostawiam siłowniki dla potomnych,niech się następca nimi cieszy Relingi już mam w domu,lusterko jest na etapie dogrywania a co do nawi? Zastanawiam się czy zmieniać,czy zostać przy samym radiu...Bo Acenta nawi nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parassite Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 1 godzinę temu, JACKO29 napisał: Blank nówka...żadne demo... Możesz zdradzić jakiego rzędu jest dopłata bo zaczynam się zastanawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Parassite ile sobie wytargujesz tyle Twoje. Ja np. samego rabatu od ceny wyjściowej wycisnąłem 26 tysi. do tego dodatki zawsze też warto przytulić mnie się akurat kół zimowych nie udało wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Wstawisz sobie navi chińczyka i będziesz miał lepiej niż my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parassite Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Osobiście podziwiam Jacka, drugi raz nie zdecydował bym się na tą markę. Auto ok, ale awaryjność i aso dno. Myślę że w przyszłym roku zapoluję na mazdę. No chyba że dadzą takie warunki że grzech będzie odmówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi