Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[100NX] Zmiany stylistyczne

Gość chrosta
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość BENY_NISSAN_NX

hmmmm mam jeszcze prototym swojego autka w lamapch od 306

hmmm mysle wlasnie w jakich lampach bedzie fajnei wygladall...

i robie co jakis czas symulacje jak mam czas bo to troche trzeba nad tym posiedziec

Osobiście jakoś mi nie podchodzą te lampy od Peugeota. Może jak by były na gładkim szkle z soczewkami i czarnymi wkładami to tak, ale te nie widzą mi się. Dużo bardziej podobają mi się lampy od VW Golfa IV.

• 2 tygodnie później...
Gość Piotrek84r

Witam ponownie po mojej długiej nieobecności, co do zmian stylistycznych w mojej SETCE troszki się zmieniło, napewno pamietacie moje foty:

07.jpg

2a.jpg

Teraz przesyłam aktualne:

001.jpg

002.jpg

003.jpg

004.jpg

005.jpg

006.jpg

007.jpg

008.jpg

009.jpg

010.jpg

011.jpg

012.jpg

Ze zmian stylistycznych dodam jeszcze tylko taki mały spoilerek ala :

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=128337627

i jakieś16"

Poza tym nic więcej nie wyląduje na blacharce mojej SETUNI, zajmą sie tylko "sercem" . Wolę aby moje autko przyciągało mocą a nie wyglądem, poza tym takiego auta jak 100NX nie trzeba tuningować, zgadza się ze mną chyba każdy posiadacz :grin:

PZD dla 100NX sqadu 8)

[ Dodano: Wto 26 Wrz, 2006 ]

Hey Mrozu no nie mów że swoją krwistą perełkę zamieniłeś na cytrynę, masz chyba w planachjakiegoś NISMO ??

PZD 8)

Gość johny_fellow

Tylko uważaj żeby Ci dowodu rejestracyjnego nie zabrali. Mogą to zrobić bo taki spojler ma ostre krawędzie i jak bedzie wystawał poza obrys pojazdu to jesteś utopiony przy pierwszej kontroli przez jakiegoś nadgorliwego policjanta.

Mnie osobiście taki spoilerek się nie podoba, bo pasuje raczej do drift caru a nie do małej słabej przednio napędowej seteczki. Ja wole bardziej dyskretne spoilerki. Co do zabrania dowodu za taki spoiler to pierwsze słysze, ale może u nas w stolicy mamy bardziej wyrozumiałe smerfy.

Gość johny_fellow
Mnie osobiście taki spoilerek się nie podoba, bo pasuje raczej do drift caru a nie do małej słabej przednio napędowej seteczki. Ja wole bardziej dyskretne spoilerki.

Zgadzam się. :)

może u nas w stolicy mamy bardziej wyrozumiałe smerfy.

Możliwe. Parę dni temu u nas mojemu kumplowi chcieli zabrać dowód za to, że ma nie fabryczny wydech. U nas lubią się czepiać o byle pierdoły.

Ale głośny czy cichy :?: U nas jak masz bardzo głośny to też się czepiają, ale to jeszcze też zależy od tego jak jeździsz i jak wyglądasz. Mam paru kumpli co mają auta w 100% serii a przynajmniej 2-3 razy w tygodniu ich trzepią.

Gość EnDrIu WAWA

Tylko uważaj żeby Ci dowodu rejestracyjnego nie zabrali. Mogą to zrobić bo taki spojler ma ostre krawędzie i jak bedzie wystawał poza obrys pojazdu to jesteś utopiony przy pierwszej kontroli przez jakiegoś nadgorliwego policjanta.

slyszalem, ze maja zabraniac takiego typu spoilerkow bo przy wypadku moga zrobic krzywde. Chociaz nie sa to zadne potwierdzone newsy.

Mrozu gleba to obowiazek :grin:

Gość johny_fellow
slyszalem, ze maja zabraniac takiego typu spoilerkow bo przy wypadku moga zrobic krzywde. Chociaz nie sa to zadne potwierdzone newsy.

To nie są newsy tylko realia. Jak zrobisz spjler z siekiery to pierwszy lepszy patrol zabierze Ci dowód.

Podałem dość abstrakcyjny przykład ale w pełni obrazujący opisaną sytację.

Nie wiem dlaczego ale zawsze mi sie podobal niebieski kolor, chyba zostalo mi to po szybkich wscieklych 2 jak braian mial tego nissana srebrnego i w srodku caly niebieski:P

Dzis zrobie wiecej fotek bo wczoraj juz ciemno bylo:(

A jesli chodzi o tuning auta i np naklejki to moje zdanie jest takie.... ze nie liczy sie to czy ma sie takie czesci jak na naklejkach ale liczy sie to ze wklada sie w auto serce...ze kazda kase wydaje sie na auto..nawet jesli jest to pare groszy bo robi sie to aby jechac autem i czuc ze to wlasnie jest zycie...i nie liczy sie zdane innych:P[/center]

Jak sie nie liczy zdanie innych to poco to wklejasz na forum ?

ten niebiesko-filetowy kolor jest beznadziejny :/ może dla dzieczyny by pasował ale facetowi to nie bardzo :/

naklejek za dużo, jakbys dał jedną to może by kto uwieżył że masz oryginalną część ale jak dałeś tyle to to aż śmiesznie wygląda :lol:

a neony to sie daje pod spód auta a nie na pedały :D

aha i nie maluj całego auta na niebiesko przypadkiem :D

Auto bedzie pomalowane na pomaranczowy albo zielony a dokladniej cos takiego :

toyotasupra4pu3pp3.jpg

albo taki kolor

mitsubishieclipse2nq9mo7.jpg

A co do neonow to poszukaj troszeczke na necie wiesz jest cos takiego google.pl i zobaczysz auta w ktorych neony sa WSZEDZIE....bye