Gość Mrozu Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 W czerwonej nysce przedni zderzak jest o ile mi się wydaje przejęty z jakiejś Skody, tylny też już gdzieś widziałem, ale za cholere nie moge sobie przypomnieć gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarsar Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Na mój gust tylny zderzak to robota Posterta. Przód to samoróbka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Quattro Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Tylny zderzak mi sie podoba... przedni jest ciekawy ale wolalbym standart GT... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BENY_NISSAN_NX Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 http://img177.imageshack.us/my.php?image=222pi9.jpg przedstawiam moje autko z lampami od 206 zeby nie bylo to prototup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy_czarny Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 beny dobry pomysl ale wedlug mnie wyglada to raczej srednio moze lampy z jakiejs innej fury:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BENY_NISSAN_NX Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 hmmmm mam jeszcze prototym swojego autka w lamapch od 306 hmmm mysle wlasnie w jakich lampach bedzie fajnei wygladall... i robie co jakis czas symulacje jak mam czas bo to troche trzeba nad tym posiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Osobiście jakoś mi nie podchodzą te lampy od Peugeota. Może jak by były na gładkim szkle z soczewkami i czarnymi wkładami to tak, ale te nie widzą mi się. Dużo bardziej podobają mi się lampy od VW Golfa IV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Quattro Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 a ja bym lamp od 100NX nie zmienial... wole nie malpowac tak charakterystycznych czesci w aucie jakimi sa swiatla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek84r Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Witam ponownie po mojej długiej nieobecności, co do zmian stylistycznych w mojej SETCE troszki się zmieniło, napewno pamietacie moje foty: Teraz przesyłam aktualne: Ze zmian stylistycznych dodam jeszcze tylko taki mały spoilerek ala : http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=128337627 i jakieś16" Poza tym nic więcej nie wyląduje na blacharce mojej SETUNI, zajmą sie tylko "sercem" . Wolę aby moje autko przyciągało mocą a nie wyglądem, poza tym takiego auta jak 100NX nie trzeba tuningować, zgadza się ze mną chyba każdy posiadacz :grin: PZD dla 100NX sqadu 8) [ Dodano: Wto 26 Wrz, 2006 ] Hey Mrozu no nie mów że swoją krwistą perełkę zamieniłeś na cytrynę, masz chyba w planachjakiegoś NISMO ?? PZD 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Ano zamieniłem. Na razie nie mam w planach nismo, lecz dokończenie tego białego maleństwa w kabrio co jest w podpisie i na to odkładam fundusze a później co będzie to się zobaczy. Elo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Piotrek84r teraz wg mnie duuuzo ladniej wyglada Twoja Seteczka teraz tylko jakies super alu i bedzie piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Endriu i jakaś gleba przynajmniej przodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Ze zmian stylistycznych dodam jeszcze tylko taki mały spoilerek ala : http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=128337627 Tylko uważaj żeby Ci dowodu rejestracyjnego nie zabrali. Mogą to zrobić bo taki spojler ma ostre krawędzie i jak bedzie wystawał poza obrys pojazdu to jesteś utopiony przy pierwszej kontroli przez jakiegoś nadgorliwego policjanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Mnie osobiście taki spoilerek się nie podoba, bo pasuje raczej do drift caru a nie do małej słabej przednio napędowej seteczki. Ja wole bardziej dyskretne spoilerki. Co do zabrania dowodu za taki spoiler to pierwsze słysze, ale może u nas w stolicy mamy bardziej wyrozumiałe smerfy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Mnie osobiście taki spoilerek się nie podoba, bo pasuje raczej do drift caru a nie do małej słabej przednio napędowej seteczki. Ja wole bardziej dyskretne spoilerki. Zgadzam się. może u nas w stolicy mamy bardziej wyrozumiałe smerfy. Możliwe. Parę dni temu u nas mojemu kumplowi chcieli zabrać dowód za to, że ma nie fabryczny wydech. U nas lubią się czepiać o byle pierdoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo's Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 podstawa w trakcie kontroli misiaczków nie stawiać się im za natto :mrgreen: wysłuchać i zapomnieć oni lubią się pomądrować i zgrywać wielkich znawców i expertów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Ale głośny czy cichy :?: U nas jak masz bardzo głośny to też się czepiają, ale to jeszcze też zależy od tego jak jeździsz i jak wyglądasz. Mam paru kumpli co mają auta w 100% serii a przynajmniej 2-3 razy w tygodniu ich trzepią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 Ze zmian stylistycznych dodam jeszcze tylko taki mały spoilerek ala : http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=128337627 Tylko uważaj żeby Ci dowodu rejestracyjnego nie zabrali. Mogą to zrobić bo taki spojler ma ostre krawędzie i jak bedzie wystawał poza obrys pojazdu to jesteś utopiony przy pierwszej kontroli przez jakiegoś nadgorliwego policjanta. slyszalem, ze maja zabraniac takiego typu spoilerkow bo przy wypadku moga zrobic krzywde. Chociaz nie sa to zadne potwierdzone newsy. Mrozu gleba to obowiazek :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 slyszalem, ze maja zabraniac takiego typu spoilerkow bo przy wypadku moga zrobic krzywde. Chociaz nie sa to zadne potwierdzone newsy. To nie są newsy tylko realia. Jak zrobisz spjler z siekiery to pierwszy lepszy patrol zabierze Ci dowód. Podałem dość abstrakcyjny przykład ale w pełni obrazujący opisaną sytację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bortek87 Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Witam. A wiec moj nissan wygladal tak: A teraz po malych przeróbkach tak : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Jedyne co mi się podoba to pasy szelkowe. Ja jakoś nie lubie tuningu naklejkowego, oraz wszędobylskich neonów które rozpraszają kierowce chyba, że w trakcie jazdy są zgaszone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz_lublin Opublikowano 6 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2006 Kurcze bortek87 fajna 100, według mnie niepotrzebnie dodales te niebieskie akcenty ale furka fajna, brak jej tylko fajnych kołek a do Mrozu twoja krytyka wszystkiego staje sie nudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bortek87 Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Nie wiem dlaczego ale zawsze mi sie podobal niebieski kolor, chyba zostalo mi to po szybkich wscieklych 2 jak braian mial tego nissana srebrnego i w srodku caly niebieski:P Dzis zrobie wiecej fotek bo wczoraj juz ciemno bylo:( A jesli chodzi o tuning auta i np naklejki to moje zdanie jest takie.... ze nie liczy sie to czy ma sie takie czesci jak na naklejkach ale liczy sie to ze wklada sie w auto serce...ze kazda kase wydaje sie na auto..nawet jesli jest to pare groszy bo robi sie to aby jechac autem i czuc ze to wlasnie jest zycie...i nie liczy sie zdane innych:P[/center] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Domingo Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Jak sie nie liczy zdanie innych to poco to wklejasz na forum ? ten niebiesko-filetowy kolor jest beznadziejny :/ może dla dzieczyny by pasował ale facetowi to nie bardzo :/ naklejek za dużo, jakbys dał jedną to może by kto uwieżył że masz oryginalną część ale jak dałeś tyle to to aż śmiesznie wygląda a neony to sie daje pod spód auta a nie na pedały aha i nie maluj całego auta na niebiesko przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bortek87 Opublikowano 7 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2006 Auto bedzie pomalowane na pomaranczowy albo zielony a dokladniej cos takiego : albo taki kolor A co do neonow to poszukaj troszeczke na necie wiesz jest cos takiego google.pl i zobaczysz auta w ktorych neony sa WSZEDZIE....bye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi