crensch Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Juz kiedys ktos podawal linka do tej zabudowy no i zeszli z ceny..hehe bo za taka robote to jak mowilem 2k to juz duzo... a wkrotce zmieni wlasciciela .. no nie crensh ano ja na to licze...tylko trzeba szczegoly dograc...zapodam na priva.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Kolego, nowy jesteś a nie chciało ci się nawet rozejrzeć i zauważyć działu Kupię/Sprzedam!!!! Tam wrzuca się reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piasek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Witam Wszystkich, Nowy zielony użytkownik Navary. Panie i Panowie chciałbym poruszyć temat automatycznie otwieranej zabudowy do Navary. Czy ktoś widział coś takiego, gdzie można coś takiego dostać? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krathor Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 W jakim sensie "automatycznie" :?: Znaczy żeby się na przycisk sama otwierała czy żeby nie było klamek tylko elektryczne przyciski :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MBL Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 może serwomotory ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Widziałem takie na ebayu- otwiera z pilota, na siłownikach hydraulicznych np. http://cgi.ebay.co.uk/nissan-navara-d40-co...1QQcmdZViewItem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krathor Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 No nie o takie mi chodziło. :diabel: Chodziło mi o zabudowę bez klamek, gdzie zamiast nich są przyciski zwalniające zatrzaski. Ale ciągle nie nie wiemy o co chodziło Piaskowi. :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IJO Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Witam. Koledzy a co sadzicie o hard topach "scietych" typu carryboy G-500 .bo ponoc dużo osób strasznie narzeka na ta firme,jakiej firmy ten typ obudowy byscie polecali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomajszek Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Koledzy a co sadzicie o hard topach "scietych" typu carryboy G-500 .bo ponoc dużo osób strasznie narzeka na ta firme,jakiej firmy ten typ obudowy byscie polecali? Ja tam nie narzekam , chociaż nie wszystkim może się podoba :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HARD TOP Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Witam. Koledzy a co sadzicie o hard topach "scietych" typu carryboy G-500 .bo ponoc dużo osób strasznie narzeka na ta firme,jakiej firmy ten typ obudowy byscie polecali? ZOBACZ NA STRONIE www........................ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamils34 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 witam. Jestem tu nowy. Navare posiadam od roku- przebieg 60 tyś. km. Auto spisuje się rewelacyjnie. Zimą wybieram się z rodziną na narty, więc będzie nam potrzebny zamknięty bagażnik.Mam prośbę, czy ktoś mógłby mi dać namiar na dobrą i w rąsądnej cenie płytę na bagażnik. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red1 Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Mam pytanie do jezdzacych z hard-top'ami czy podczas jazdy w deszczu scieka wam woda miedzy szybami tylna a ta od nadbudowy?? i czy poradziliscie sobie jakos z brakiem tylnej wycieraczki, zwlaszcza kiedy jest noc, pada deszcz a wy macie cofnac do nieoswietlonej np rampy?? :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomajszek Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 proponuję zainstalować kamerę cofania - to jedyne rozsądne wyjście w takiej sytuacji (nawet jak nie pada to widoczność przez 3 szyby jest poważnie ograniczona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red1 Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 A jakies szczegoly? gdzie ja wsadzic zeby sie nie uszkodzila przy otwieraniu klapy i czy da sie ja jakos podlaczyc do monitorka navigacji czy trzeba przerabiac jakos?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTEK P Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 JA MAM TAKĄ KAMERKĘ DO COFANIA.SUPER SPRAWA.PRZY WRZUCENIU WSTECZNEGO POJAWIA SIĘ OBRAZ W MONITORKU NAWIGACJI.I W NOCY TEŻ WSZYSTKO WIDAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red1 Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Ciesze sie ze dziala nawet w nocy ale napisz jeszcze jak i gdzie ja podlaczyc?? mozna ja dokupic w aso czy u jakis specow od np car-audio ?? i gdzie ja zamontowac? na klapie z paki?? czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTEK P Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Samochód kupywałem w Belgii z (sunrise pack -- kamerka +hard top+wykładzina paki +hak+ dywaniki) Montowano mi ją kilkanaście dni po odbiorze,ponieważ (tak mówili) że czekają na nowy model bo ze starym były problemy,a zamontowana jest pod klamką tylnej paki (jest prawie niewidoczna) Montaż trwał kilka godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomajszek Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 a mnie zamontowali nad rejestracja ,kamerka kosztowala około 800 stówek i montaz trwal kilka godzin ale zmienilem tez radio na 7 calowy dvd z navi to teraz dziala po wrzuceniu wstecznego [ Dodano: Nie 21 Paź, 2007 15:38 ] po niedzieli zrobie fotke to wrzuce i zobaczysz jak to wyglada z zewnatzr i w srodku przy cofaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kononD22 Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Witam wszystkich zwolenników Nissanów. Posiadam Nissana Pickup D22 Double Cab z 2006 roku. Poszukuje do niego zabudowy poliestrowej paki zblizonej do tej przedstawionej na zdjęciu lub podobnej do montowanej na Polonezie Truck-u. Chodzi mi o zabudowę poliestrową o jak największej pojemności, bez bocznych szyb i zbędnych bajerów. [center:7de33fc40c] Kliknij tutaj, by powiększyć zdjęcie [/center:7de33fc40c] Proszę o informację (adres; email; www) kto na terenie kraju zajmuję się produkcją tego typu zabudowy. Słyszałem, że wytwarza to gość ze Skawiny /k Krakowa - prosił bym o więcej danych na temat tego lub innych producentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Looknij na www.wyprawa4x4.pl tam powinny być. A co do cofania w deszczu... po to są dwa duuuże zewnętrzne lusterka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Johny Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 wprawdzie hardtop zamowilem przed tygodniem i wybralem jednak marke Alpha, ale dzis po rozmowie z przypadkowo spotkanym wlascicielem Navki mam watpliwosci... Zatrzymalem ruszajacego autem wlascicela auta widzac ze ma hardtop podobny do Alpha. Na budzie byl jednak symbol S-One i sam nie wiem czy to to samo co Alpha. Wlasciciel auto po kilku miesiacach stwierdzil ze ta firma to tragedia, co zreszta zilustrowal mi probujac otworzyc i zamknac tylna klape.Po tak krotkim okresie uzytkowania luzy na zamku, luzy na zawiasach. Hardtop cieknie, wyprzedzajac pytania, byl montowany w ASO przez fachowcow w tej materii. Czy Alpha to to samo co S-One ? ten sam producent ,fabryka itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 ASO i fachowcy to trochę jak mądry policjant lub oczciwy polityk oczywiście uogólniam ale wiesz....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Johny Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 ASO i fachowcy to trochę jak mądry policjant lub oczciwy polityk oczywiście uogólniam ale wiesz... a tu nie bardzo sie z Toba zgodze... ASO ponad wszelka watpliwosc to firma komercyjna, ma pracownikow, rekrutuje ich, szkoli ale tez wymaga. Jesli co chwila klient bedzie wracal niezadowolony i/lub wydzwanial , i to wszystko w ramach zasadnej reklamacji to wcale niedlugo potrwa do mementu kiedy przelozony tego nieudolego "fachowca" poprosi go aby rano juz nie przychodzil. Ale ASO maja teraz olbrzymie problemy z personelem. Znam sytuacje z Daimler i Mercedes, baaaaardzo duzo wykwalifikowanego personelu technicznego z certyfikatami obslugi wyjechalo "glosowac" ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 w pelni sie zgadzam. lepiej zamontowac samemu tak jak oni prawdopodobnie bedziesz to robil po raz pierwszy ale: 3 razy pomyslisz zanim zastosujesz "nic na sile wez wiekszy mlotek", dodasz cos co w aso jest rzadko spotykane - estetyke wykonania, jak cos spier. podczas montazu to bedziesz wiedzial ze jest spier. a nie ze przy 140 sie okaze se "sie ulamalo" wiec mechneli zywica coby widac nie bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GERO Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Właśnie zamontowano mi po długich perypetiach nową zabudowę ( dodam nowy producent w PL) . [ Dodano: Wto 27 Lis, 2007 21:50 ] sorki za jakość , jutro będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi