Gość mikey_one Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 No Coobcio jestem pod wrażeniem!! Czekam ne efekt końcowy P.S. Myślimy nad następnym spotkaniem na torze w Lublinie myślę, że do tego czasu skończysz i nas odwiedzisz Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rodzyna Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 mikey_one jaki tor ? czego ja o niczym nie wiem :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 jaki tor ? czego ja o niczym nie wiem http://nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t...6996928330229cf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rodzyna Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Dziekuje Tomeczku tylko nie wiem czemu ale nie chce mi sie ta strona otowrzuyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 to wpisz "tor lublin" w forumowej szukajce albo na 3 stronie w dziale spotkania jest cały temat temu poświęcony Coobcio: na ile przewidujesz moc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Coobcio: na ile przewidujesz moc? sam wszytko bedziesz robił, z pomocą koleżeńską, tak? jestem ciekawy jak ci to wyjdzie napisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 7 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Coobcio: na ile przewidujesz moc? Jestem optymistą i chciałbym osiągnąć 300KM @ 1 Bar doładowania a ile z tego wyjdzie to się okaże. sam wszytko bedziesz robił, z pomocą koleżeńską, tak? Dokładnie tak jest Ps. Też jestem ciekaw, co z tego wyjdzie - będę informować na bieżąco o przebiegu prac. Chwilowo przerwa ok. tygodniowa - trzeba się wreszcie dziewczyną zając przez te wszystkie wozy ostatnio ją zaniedbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 a do pruszcza sie wyrobisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 nie jedz za dlugo na odcieciu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 nie jedz za dlugo na odcieciu :wink: bo do wyzszs=ego krecenia jednak RRsr20 trzeba przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 7 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 a do pruszcza sie wyrobisz? Bardzo bym chciał... Jak czas goni i nie wiem czy starczy go na zmianę tłoków i tym samym jazdę na 1 barze. Obawiam się, że poza instalacja TURBO będzie wymieniona jedynie skrzynie biegów na dłuższą oraz sprzęgło na spiekowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 że poza instalacja TURBO będzie wymieniona jedynie skrzynie biegów na dłuższą oraz sprzęgło na spiekowe. a co jeszcze chcesz wymienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 7 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Chce zmienić tłoki na te z SR20DET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 i dmuchnać bara i mieć 300 koni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 tylko na hamowni ma miec te 300 czy do codziennej jazdy?chociaz i tak jezdzisz busami :wink: to bedzie stal w garazowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Adaś ja nieco inaczej podchodzę do swojego samochodu - to jest dla mnie porostu duża zabawka. Dłubanie przy nim i usprawnianie go to jest moja wielka pasja. Nie ukrywam finanse pozwalają mi, aby pakować w niego 400-500zł miesięcznie (przy dobrych wiatrach) stąd nie mogę sobie pozwolić by nim jeździć na codzień. Więc chyba nie dziwne jest, że w większości poruszam się Busami i Autobusami :?: Ps. Zrobię sobie dwie mapy - jedna do jazdy na codzień ograniczona do 0,5 bara a na drugiej doładowanie wzrośnie do takiej wartości by możliwie jak najbardziej zbliżyć się do wspomnianych 300KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 pytanie w sprawie spieka bo to mnie interesuje. w primerze jest dwumas czy jedno (tak apropo dyskusji z SR)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 normalne kolo zamachowe mamy warzące dokładnie 8,14Kg do spieka więc idealnie się nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 cale szczescie. niedlugo 4 lopatki i zaba ze swiatel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kicek Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 zaba ze swiatel Laughing u kosy i adasia też jest spiek i jakoś nie ma efektu żaby... ktoś Ci powiedział czy gdzieś o tym czytałeś :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 wiem, to zart byl ale faktem jest, ze jeden kolezka w cifie T czasem podskakuje wlasnie na tym spieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Kolejny postęp, po ok. godzinie pracy udało się zrobić fragment dolotu łączący Intercooler z przepustnicą gazu: Jutro ciąg dalszy, myślę, że też znajdzie się chwila wolnego czasu - chciałbym go wykorzystać i zrobić początek układu wydechowego. Następnym krokiem będzie fragment łączący turbinę z intercoolerem. Wielkie podziękowania dla Seniora Grabowskiego, który mimo niekomfortowej ciemnej maski do spawania przyłapywał mi te kawałki żelastwa, które co chwilę podrzucałem mu pod nogi i za pomoc z dopasowaniem ich. Dla Posiadacza jedynej uturbionej Primery P10 na jednopunkcie za objerzdzanie złomowisk metali kolorowych i wyszukiwanie dla mnie odpowiednich rurek i kolanek z kwasa. I dla wujka Kiviego za litość i dostarczenie odpowiedniej maski do spawania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Jednym słowem PASJONAT :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 no gratki chłopie, już zrobiłeś sporo dobrej roboty, tak trzymaj......... P.S. taki IC mi się marzy i będzie następnym moim krokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 kuba zrobisz swoja nayse to sie spakuj i bedziemy tobic moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi