picad Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 MAX02 mozesz podeslac do mnie ta instrukcję ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel.45 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Witam wszystkich nissanowitych posiadaczy tino.Mogę podzielić się instrukcją do almerki tino po liftingu t.j.od 2003 zdaje sie.(dzieki za przesłanie jacek zet1)Jezeli ktoś ma instrukcje do modelu z 2001to prosił bym baaaardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slasze Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Witam wszystkich nissanowitych posiadaczy tino.Mogę podzielić się instrukcją do almerki tino po liftingu t.j.od 2003 zdaje sie.(dzieki za przesłanie jacek zet1)Jezeli ktoś ma instrukcje do modelu z 2001to prosił bym baaaardzo. możesz mi ja podesłać, tę instrukcje po liftingu szefo5@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szarobury Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 witam mam prośbę do forumowiczów, może ma ktoś książke lub mógłby podac link o doborze lakieru, mój nr lakieru to BW3X, mam na samochodzie kilka małych odprysków i chciałem je troche zamaskowac.Mieszkam na wichurze i lakiernik nie mógł mi tego sprawdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Black Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Witam wszystkich,właśnie nabylem Nissana Almere Tino 2,2 DCI 2005r. proszę dobrych i uczynnych forumowiczów o przesłanie instrukcji obsługi w języku Polskim na email - jurek110@op.pl .Pozdrawiam i z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacekzet2 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 witam jakie polecacie oponki bo ja znalazłem takie: http://ssl.delti.com/oponytanio/start.html HP 195/65 R15 91V PN 550 195/65 R15 91V XR611 195/65 R15 91V CN no i sie zastanawiam!!!!!!!!!!!!!!!! bo może ktoś ma lepsza alternatywę do 160 zł no i słynna sprawa ojej który lepszy shell czy castrol + jaki filt oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Black Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Dzięki wszystkim za instrukcję do Tino,jest bardzo przydatna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zawdar0 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 dzieki za błyskawiczne dosłanie instrukcji po polsku dla jacka zet1 a może ktoś ma może taką instrukcje ale dla drobnych napraw, bowiem nie pali mi się kilka żaróweczek , i musiał bym wymienic olej i może ktoś zna pewny sklep z częściami pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slasze Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 jeśli ta od oświetlenia Tina wewnątrz, to zdejmij osłonę i rusz ją, u mnie też nie świeciła lae gdy ją delikatnie poruszyłem zaświeciła, po prostu nie jest wkręcana tylko z dwu stron ma blaszki i czasami nie łączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szmergiel Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Witam Panowie jestem tu nowy od dzis jestem też właścicielem Tino z 2003r 2,2 auto jest bajer pięknie się prowadzi takiego auta szukałem. Moje Tino ma lakier czarny metalik a fotele skóra z alkantarą. Jednak mam problem przydała by mi sie instrukcja do samochodu w języku polskim bardzo bede wdzięczny za jej podesłanie na e-maila oraz ewentulanie coś w stylu zrób to sam by robic drobne naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiertom Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Witam ponownie - w końcu odebrałem moje TINO (2,2 DI 01r. 132.000 przejechane) od lakiernika. Spoko auto: pakowne, pewnie się prowadzi nawet przy dużych prędkościach, dobrze wyposażone (klima, CD, elektryczne szyby itp.) tylko kopa mogło by miec trochę większego. Brakuje mi jeszcze silniczka sterującego lampami przednimi - czy w TINO siedzą takie same jak w N16 i Primerze ?! A jeszcze gorąca prośba o POLSKĄ INSTRUKCJĘ plisss !!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dziudak Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Jestem zainteresowany takim samochodem.http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4971749.Co możecie powiedzieć o tym silniku,czy jest na łańcuchu,ile pali,na co zwrócić uwagę .Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szmergiel Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 dziękuję panowie za instrukcje do Tino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo333 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Jestem zainteresowany takim samochodem.http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4971749.Co możecie powiedzieć o tym silniku,czy jest na łańcuchu,ile pali,na co zwrócić uwagę .Z góry dziękuję Sie ma.Coś mi się ten przebieg nie podoba (66 tyś coś za dużo podkręcili).No i po tapicerce widać,że nie za bardzo ktoś o niego dbał.W ostateczności przed kupnem poradziłbym przegląd w serwisie.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oski 34 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 mam 2 pytanka : 1. spaliła mi się żarówka podświetlająca tylna rejestrację , jak się do niej dostać ? 2. szy jest możliwość zakupienia relingów dachowych do tino ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Areks1977 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Witam wszystkich wraz z żoną staliśmy się szczęśliwymi posiadaczami Almery Tino 2,2 DI 01r. 120.000 przejechane srebrne super autko kolejne w Szczecinie!!! P.S. Czy ktoś wie gdzie można dokupić tylną rolete do bagażnika używaną bo u nas nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oski 34 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Czy ktoś wie gdzie można dokupić tylną rolete do bagażnika używaną bo u nas nie było. bez problemu na allegro . mam jeszcze jedno pytanko , moje radio CD ( zdjęcie na początku 10 strony ) czasami czyta wszystkie płyty , czasami nie czyta żadnej . czy ktoś miał podobny problem ? jak go rozwiązać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Areks1977 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 wie bez problemu na allegro Tak ale koszt to 500 zł troszke drogo ale jak cosik znajdziecie taniej dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szmergiel Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 hej mam almerkę z 2003 z kaseciakiem i zmieniarą pod siedzeniem i mam pyatnie czy da sie podłączyć telefon w jakis sposób do tego radia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Panek Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 wiebez problemu na allegro Tak ale koszt to 500 zł troszke drogo ale jak cosik znajdziecie taniej dajcie znać http://www.allegro.pl/item347094117_nissan...olka_tylna.html - Wydaje mi się że taniej nie znajdziesz bo to generalnie naprawdę "kawałek" półki więc się cenią :sindbad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bela30 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 witam poszukuje instrukcji po polsku do mojej almerki tino niewiem nic o moim autku jest to 2.2 di z japońskim motorkiem mam jakąś instrukcje ale jest do nowszych modeli! ma może ktoś taką do modeli 2001-2002 ?? to prosił bym bardzo na maila mbela@interia.pl dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szmergiel Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 haj Panowie jak poznać czy moje Tino posiada system mocowania fotelika ISOFIX?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacekzet2 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 hej mam almerkę z 2003 z kaseciakiem i zmieniarą pod siedzeniem i mam pyatnie czy da sie podłączyć telefon w jakis sposób do tego radia?? masz zmieniarkę - podaj jaki model i nazwę producenta - chcę dokupić zmieniarkę lecz jakiej firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szmergiel Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 niestety nie jest do sprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bantom Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Witam serdecznie kolegów - od dwóch dni jestem posiadaczem TINO -sprowadzone z Włoch-silnik 1,8 benzyna 2002 rok-i zgodnie ze świecką tradcją zwracam sie z uprzejmą prośbą do szanownych kolegów o przesłanie polskiej instrukcji -pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi