Gość Adam Power Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Witam. Na wstepie sie przywitam gdyz jestem swiezak na forum :-) Jak widzę rozgorzała dyskusja na temat firmy 44tuning , tak się składa ze miałem z nimi styczność jakiś rok temu.... i gorąco polecam. Z mojej srebrnej strzały za pomocom power boxa zrobili jakieś 24km więcej i monent o 40. Samochód jest w automacie i może ktoś będzie marudził ze to mało itp ......aha cena 2700 zł i w ogóle za taka kasę ale na tamte czasy była to jedyna możliwość wykonania tunningu w bezpieczny sposob bez utraty gwarancji! Odnośnie samej usługi powiem tylko ze profesjonalna obsługa wszystko wyjaśnia przy montażu pokażą wydruki z hamowni itp , a co do samego samochodu to spisuje się rewelacyjnie , parę razy bylem zmuszony do zdjęcia tuningu i powiem tylko tyle ze ona wtedy nie jeździ prawdziwy mol i w ogóle żal . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Wszystko pięknie. Tylko każdy z Was, co tak zachwala te rozwiązania ma po jednym poście na koncie użytkownika. Jak to mówią, reklama dźwignią handlu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacerek10 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 ja jestem na forum już troszkę, a boxa z 44 używam od 1,5 roku i dalej go zachwalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras78 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Ja niedługo bede się przymierzał do dłubnięcia swojego Patka u Mastersa (zmiana softu - nie box). Z tego co widziałem wykresy z hamowni paru dłubniętych juz u nich Navarek to wygląda to obiecująco (moc w okolicach 200 KM i moment okolice 500) - jedyny minus (oprócz ceny - szkoda że nie ma jakis zniżek dla forum nissana ) to mówili mi że troche zaczynaja kopcić z rury ale nie jest to regulą. Zastanawiam sie tez jak sprzegło bedzie to znosić po powrzechnie wiadomo ze najmocniejsze to ono nie jest. A może jest juz kotś na forum kto u nich robił soft i moze podzielić sie opnią na temat pracy autka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heko Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 ..ja mogę służyć pomocą w http://vtech.pl/ w Krakowie..wydreptałem ścieżki dla innych klubów..to i dla NKP się załatwi ..boxy wysyłam...a na chipa trzeba niestety dojechać...ale cena (na priv.) warta "świeczki" ...ceny w http://vtech.pl/ dla NKP już dogadane..nawet jek z dalsza przyjedziecie...to starczy jeszcze na paliwo i obiadek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iAmil Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 odświeżę troszkę posta, chciałbym zchipować swoją navar D40 2007r. jest po generalnym serwisie tj.wymiana sprzęgła i dwumasy, wtrysków, turbiny itd..., gdzie i co wybrać by zwiększyć jej nieco moc? Czy komuś padła zchipowana navara ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Ja mam wgrane nowe mapy .Różnica jest bardzo duża przed a po .U tego samego pana mam zrobione 4 auta jak coś dam namiary jak masz nie daleko do Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi