Gość pawelosek142 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 ja jestem do Lodzi umowiony na nissana za 45k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BogdanROX Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Daj znać jak obejrzysz. Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez BogdanROX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slothy Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Ktoś z forum zetą wystąpił w Kielcach w TVN turbo? :-) Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez slothy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dieselLPG Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Łódź to niestety porażka imo. Szkoda na ponad 20k z AC, 3-4z OC, zderzenie z drzewem lub budynkiem. Dziwne dziury w ksiazce serwisowej. Nawet jesli ten obecny wlasciciel dbal jak to opisuje to ten pierwszy nie bardzo. Pisalem z pamieci, wiec cos moglem pomylic, ale mniej wiecej tak to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3dbe Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Chodzi o srebrne cabrio ? http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-cabrio-m6-oryginal-k-s-po-serwisie-w-aso-07-07-2016r-doinwestowa-ID6yrCij.html#8295b911e9 Łódź to niestety porażka imo.Szkoda na ponad 20k z AC, 3-4z OC, zderzenie z drzewem lub budynkiem. Dziwne dziury w ksiazce serwisowej.Nawet jesli ten obecny wlasciciel dbal jak to opisuje to ten pierwszy nie bardzo.Pisalem z pamieci, wiec cos moglem pomylic, ale mniej wiecej tak to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dieselLPG Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Nie, o tego za 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BogdanROX Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Łódź to niestety porażka imo. Szkoda na ponad 20k z AC, 3-4z OC, zderzenie z drzewem lub budynkiem. Dziwne dziury w ksiazce serwisowej. Nawet jesli ten obecny wlasciciel dbal jak to opisuje to ten pierwszy nie bardzo. Pisalem z pamieci, wiec cos moglem pomylic, ale mniej wiecej tak to wyglada. Książki serwisowe w tych czasach to można nawet do wraku zrobić, a jak zdobyłeś info od ubezpieczalni ? Ja sprawdzałem w autoDNA raport i nic nie wykazał. Od właściciela dostałem fotkę tej kolizji wspomnianej w ogłoszeniu, może to z tego masz info ? Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez BogdanROX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dieselLPG Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Fot mi nie pokazal, tylko o kwocie wspomnial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelosek142 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Skad wiesz ze az tak bity? i takie szkody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Ja w ogóle nie mam książki serwisowej. Zbadałem auto dokładnie i zaniedbań serwisowych nie stwierdziłem a po kupnie wymieniłem co tylko się dało, tak pro forma. Na pewno cos tam malowali ale cokolwiek się stało, to musiała być kosmetyka, bo podwozie, geometria, spasowanie i wszelakie podatne na strzały bebechy nienaruszone. Więc mam w pompie że np ktoś go bokiem o słupek przeszorował czy wgniótł próg na stojaku rowyerowym. Osobiście nie mam problemu z tym, że auto ma historię, wszystko zależy od tego jaka to historia i jak jest teraz. To tak jak z kobietą, jak jest piękna i po 30ce to nie spodziewaj się, że jest dziewicą i niewiniątkiem. I to nie powinien być dla prawdziwego faceta problem, no, chyba że handlowała ciałem na fakturę i bez faktury Sam fakt że auto posiada przeszłość go nie dyskryminuje. Osobiście wolę auto z wymienionym błotnikiem i szpachlowanymi drzwiami niż nigdy nie bite a zaniedbane serwisowo i wizualnie ponad zdrowy rozsądek. Edytowane 1 Września 2016 przez CMQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Polać przedmówcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxcv_1234 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 nic dodać nic ująć... krótko zwięzle i na temat.. żeby każdy mial takie myślenie to by tutaj nie było tyle debat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelosek142 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Auto kupione stan petarda,nie zawiodłem się teraz tylko jeździć zakochalem się w tym aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BogdanROX Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Gratuluję zakupu. Jednocześnie jestem wielce smutny, bo zwinełeś mi auto z przed nosa muszę szukać dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Nie wiem jaki masz budżet, ale nie wierzę żeby moje auto miało Cię rozczarować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Obecną generację. Wiesz jak to się wypasowo prowadzi? Sam byłem w szoku, Zet to moje trzecie RWD ale miałem kiedyś ITR, wiec jest sentyment. Powiem Ci, że jeśli wpadłbym na pomysł żeby pojechać Zedem tak jak CTRem to bankowo oglądali byście materiał o moim dzwonie w TV, zawieszenie ULTRA, szpera wkręca w łuk że ręce bolą, hebel super, szybsze od Zki i to zauważalnie, naprawdę przy całym ubóstwienia Zetki to po prostu jest przepaść. I dlatego chcę tej zdrady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Kimże jestem, by oceniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3dbe Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) Panowie a jak to jest z gazem w zetce ? Ja wiem, ja szukam bez gazu bo uważam że gaz to tylko do zapalniczek i swojego Saaba nigdy bym na gaz nie przerobił ale .. jak sztuka ma założony gaz to ją dyskwalifikuje ? Można przecież jeździć na benzynie ? butle można zdemontować ? Jak to jest z takimi autami ? pytam bo jest na allegro taki niebieski jeden i ma instalacje http://allegro.pl/show_item.php?item=6458020637 ten konkretnie i wygląda spoko jak na moje potrzeby http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-manual-bi-xenon-stacja-pioneer-skora-zadbany-polecam-ID6yvhtx.html#8295b911e9 ten jeszcze jest całkiem spoko, tzn wygląda tak normalnie, ktoś go oglądał ? Edytowane 2 Września 2016 przez k3dbe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3dbe Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 A ja tak całkiem serio pytam, auto nie będzie do jeżdżenia na co dzień, tylko do zabawy, na jakiś tor czy coś, bo Saab to jednak ponton, ostatnio na jastrzębiu za mocno dostał w kość ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3dbe Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Faktycznie pamiętam Saab'a z Jastrzębia... Jesteś pewien, że Zetka na tor to najlepszy pomysł? Ej, jeździł i całkiem sobie dobrze radził, Coobcio maczał w nim palce więc mocy to mu nie brakowało ;P z czemu nie Z ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3dbe Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Masz rację racji ale ja nie do końca dobrze się określiłem, tor torem, auto weekendowe ale takie dla frajdy A ja jakoś podkochuje się w Z, więc po prostu Z. Nie na co dzień, w weekend się pobawić, czasem na tor, ogólnie dbać i cieszyć się z fajnego auta Dlatego pytam o instalację bo wiem że cywilnie to nie przeszkadza, nie wiem jak dalej, nie chciałbym kupić auta z ograniczeniami w stylu 'na gazie to ch*ja dalej zrobisz' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Masz rację racji ale ja nie do końca dobrze się określiłem, tor torem, auto weekendowe ale takie dla frajdy A ja jakoś podkochuje się w Z, więc po prostu Z. Nie na co dzień, w weekend się pobawić, czasem na tor, ogólnie dbać i cieszyć się z fajnego auta Dlatego pytam o instalację bo wiem że cywilnie to nie przeszkadza, nie wiem jak dalej, nie chciałbym kupić auta z ograniczeniami w stylu 'na gazie to ch*ja dalej zrobisz' Ja mam w gazie i mieszkamy w tym samym miasteczku, chcesz się przekonać, że na gazie przy tylu modach Sajmona przegonie nie jedną zetkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel508 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 W tym czarnym emblematy zetki jak i nissana sa zniszczone do tego felgi 17 stk i jeśli dobrze pamiętam to te auto ma co roku nowego właściciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 ja zaś sobie nie wyobrażam jazdy zetką bez lpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Matko,dzisiejsze ograniczenia w wyobraźni u moich kolegów forumowiczów zaczynają mnie poważnie smucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi