k3dbe Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Były Bynajmniej ja mam. To masz czy nie ? bo jeśli masz to 'przynajmniej' A tak serio to widziałem kilka europejczyków bez starowania radiem ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 W europacku ( pomarańczowe skóry ) powinno być wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelosek142 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 To masz czy nie ? bo jeśli masz to 'przynajmniej' A tak serio to widziałem kilka europejczyków bez starowania radiem ;P Mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rammzes Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) Witam wszystkich! Forum śledzę już od dawna i chyba przyszedł ten moment na zakup zetki Mam na oku dwie: 1. http://allegro.pl/show_item.php?item=6473245292 2. http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-350z-eu-premium-pack-1000-bezwypadek-brembo-skora-pomarancz-bose-ID6yysth.html Czy ktoś zna te auta? Czy jest w nich coś nie teges już na pierwszy rzut oka? Niestety nie znam się na 350Z na tyle, żeby to ocenić po samych zdjęciach... Czy różnica w cenie 20 000 to normalna sprawa? Ile realnie trzeba dać za Z w sensownym stanie gotowym do jazdy? Dzięki wielkie za pomoc i podpowiedzi! Edytowane 20 Września 2016 przez rammzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxcv_1234 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Jestes z pomorza wiec tutaj masz ciekawsza oferte i duzo blizej i taniej http://www.olx.pl/oferta/nissan-350z-CID5-IDhH1YF.html#b6e602f703 Apropo ludzie na prawde chcecie dac 50 czy 60 tys za 350z? to juz prawie w cenie 370z Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Cena za dobre 370z to raczej 70-80k stary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Witam wszystkich! Forum śledzę już od dawna i chyba przyszedł ten moment na zakup zetki Mam na oku dwie: 1. http://allegro.pl/show_item.php?item=6473245292 2. http://otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-350z-eu-premium-pack-1000-bezwypadek-brembo-skora-pomarancz-bose-ID6yysth.html Czy ktoś zna te auta? Czy jest w nich coś nie teges już na pierwszy rzut oka? Niestety nie znam się na 350Z na tyle, żeby to ocenić po samych zdjęciach... Czy różnica w cenie 20 000 to normalna sprawa? Ile realnie trzeba dać za Z w sensownym stanie gotowym do jazdy? Dzięki wielkie za pomoc i podpowiedzi! Co to znaczy w stanie gotowym do jazdy? Nie ma aut bez wkladu finansowego, a zetki tym bardziej, bo to auto nie sluzy do jazdy po bulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rammzes Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 OK, rozumiem. Chodziło o minimalny wkład Jeśli chodzi o cenę, to zawsze jest coś do wynegocjowania zxcv_1234: ten to już bliżej warszawy jak pomorza ale dzięki - obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Ten z Lipna to okazja. Hr za taka cene to rzadkość. A swoją drogą to w wolał bym 350tke za 60 tys niż 370tke za tą samą cenę...poza tym to są dwa różne auta. 370z już nie ma tego surowego charakteru co jest poprzednik a 350tka jakością wykończenia jest daleko w tyle w porównaniu do 370tki więc porównanie ich to kiepski pomysl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Nie ma czegos takiego jak okazja na otomoto. Nikt normalny nie sprzedaje swojego auta za pol darmo bez powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxcv_1234 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) zgadzam sie 350z to nie 370z ale chodzilo mi o to ze ceny ida w gore strasznie dziwnie wysoko bo kilka lat temu byly duzo duzo tansze dobra 370z jest za 70-80 - nie twierdze ze nie ,ale idzie kupic za 50-60 moze to nie igielki itd ale w normalnym stanie i do jazdy kwestia kto czego oczekuje , dlatego porownalem to ze 350z juz prawie w cenie 370z , wiec mysle ze nie ma co debatowac tej refleksji dalej bo kazdy ma wlasne inne zdanie Co do okazji na otomoto jak to napsial kolega wyzej "nigdy nie mow nigdy" ze nie ma czegos takiego jak okazja - sa ale rzadko sie zdarzaja i kolega zapewne ich nie widzi bo nie sledzi ogloszen nie mowie tutaj zlosliwie tylko realnie jak jest... pozdrawiam Edytowane 21 Września 2016 przez zxcv_1234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 jak rok temu kupowałem zetkę to ładne HRy były po 50-60k (tak jak teraz), a za zdrową 370 trzeba było dać 90-100 i uznałem, że róznica jest niewarta dopłaty, ale gdyby różnica była rzędu 10-20k to pewnie jeździłbym 370 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Ta z lipna była chyba początkowo 50-51 długo stoi już, oglądał ją ktokolwiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewystw Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Hej , nie mogę nigdzie w necie znaleźć do kupienia odbojów do klapy bagażnika 350z , ktoś jest w stanie pomóc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Hej , nie mogę nigdzie w necie znaleźć do kupienia odbojów do klapy bagażnika 350z , ktoś jest w stanie pomóc ? ASO za grosze Nr 84415-CE400 około 100zł za sztukę Edytowane 21 Września 2016 przez Rolandinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Co to znaczy w stanie gotowym do jazdy? Nie ma aut bez wkladu finansowego, a zetki tym bardziej, bo to auto nie sluzy do jazdy po bulki To szkoda, że nie widziałeś mojej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) CMQ Sprzedałeś swoją ? Edytowane 21 Września 2016 przez Mycek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Tak, poszła w nowe ręce w Piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Porządna Nysa zawsze szybko znajdzie nabywce, niezależnie od ceny... a trupy stoją i czekają na łosi, których jak widać nie brakuje GZ Sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharo Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Tak, poszła w nowe ręce w Piątek. Pochwal się jak to nie problem za ile. Pytam bo sam mam HR'a w podobnym (zakładam po twoich fotach i zapewnieniach) stanie do kupienia. możesz na priv. Tak, poszła w nowe ręce w Piątek. Pochwal się jak to nie problem za ile. Pytam bo sam mam HR'a w podobnym (zakładam po twoich fotach i zapewnieniach) stanie do kupienia. możesz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Spoko, masz priva. Jak wiecie była za 55, stargowanie było kosmetyczne, także jestem mega zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzymek Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) CMQ, czy to Ty kupiłeś czarną Vette C5 z 98roku, ze światłami tzw. żaby? Zeta z Lipna wydaje się być interesująca, tym bardziej że właściciel ponoć: "Na silnik oraz bezwypadkowość auta daje gwarancje" pzdr p.s. gdzie można kupić łożyska i części do skrzyni z 2006roku? Edytowane 21 Września 2016 przez Drzymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Nie, Vette miałem kiedyś, po prostu nie zaktualizowałem avatara. Miałem rocznik 2002, lampy stockowe chowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Porządna Nysa zawsze szybko znajdzie nabywce, niezależnie od ceny... a trupy stoją i czekają na łosi, których jak widać nie brakuje GZ SpNie Nie brakuje to łosi którzy kupuja zete za 60 tys i sie onanizują ori lakierem, jak by miało jakiekolwiek znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandinho Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 (edytowane) Nie brakuje to łosi którzy kupuja zete za 60 tys i sie onanizują ori lakierem, jak by miało jakiekolwiek znaczenie Widzę, że z kolejnym trzeba podyskutować :D Tak mój drogi Z za 60 koła to z reguły 08' z niskim przebiegiem piękny z zewnątrz i zadbany technicznie - nie twierdzę, że z marszu jest naj ale ma znacznie większe prawdopodobieństwo, że nie będzie tyle dymania się z nim co z Z za 30 K, poza tym nie zauważyłeś, że to raczej userzy Zetek za 30 koła najpierw je kupują a potem po "chwili" odsprzedają ? Dlaczego ? Ty też tak nie zrobiłeś ? jakoś nie zauważyłem aby zety za 60 koła po 2 miesiącach szły dalej... Tu na forum mamy parę przykładów takich "zakupów kontrolowanych" a na szrotomoto tez co i rusz ktoś inny sprzedaje ten sam szrot... jak jest różnica w cenie 30k to na litość boską serio uważasz, że to są te same samochody pod względem historii, sprawności technicznej i ogólnego włożonego serca w auto ? Zaklinaj dalej rzeczywistość, Ja się z nią nigdy nie zgodzę, nie jest to mój pierwszy samochód aby uwierzyć, że tu jest inaczej... PS W sumie to sie dziwie ze przegladacie tylko olx i otomoto. Wczoraj kupilem calkiem ok sztuke rev upa wersja eu za smieszna kase, ktora stala miesiac na motogratce A to nie Ty kupiłeś świetną okazję, której nikt nie chciał tknąć, a po zrobieniu 2000 kilometrów przebiegu chcesz ją pogonić ? Edytowane 22 Września 2016 przez Rolandinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi