sq9mcs Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 DOTem nie ma co się sugerować. Mój ma inny z przodu inny po bokach a auto mam z salonu bez historii blacharskiej. Najlepiej w takich akcjach oglądnąć ramę, nie da się jej bez śladu wyprostować nawet na gorąco. No cóż następny oszust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisT Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 a taki ładny na zdjęciach..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klapek Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Ciężko coś znaleźć dobrego. Szukam ponad 2 miesiące i nic, ale się znajdzie. Możliwe że podjadę tego obejrzeć - czekam na VIN... http://allegro.pl/okazja-nissan-pathfinder-2-5-dci-7-osobowy-i6889323846.html#thumb/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Wychuchany wydmuchany do sprzedaży przygotowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klapek Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Tak, ten plak na silniku przeraża, ale może tak już jest..? sq9mcs - zerknij proszę na ten VIN: VSKJVWR51U0242639 Samochód - https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-pathfinder-ID6yZFTH.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Salon polska, produkcja sierpień 2007r., wersja LE, skrzynia AT, wnętrze w kolorze K, nadwozie w kolorze KAF. Wyposażenie: bi-xenon z systemem spryskiwaczy, filtr węglowy klimatyzacji, klimatyzacja dla 3 strefy, skórzana tapicerka, szyberdach elektryczny. Wydaje mi się ze warto oglądnąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klapek Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Dziękuję, również tak myślę. Sprzedający nie wygląda na blacharza/handlarza... Odezwę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Możliwe że podjadę tego obejrzeć - czekam na VIN... http://allegro.pl/okazja-nissan-pathfinder-2-5-dci-7-osobowy-i6889323846.html#thumb/1 takiego co handluje 'cwiartkami' omijalbym szerokim lukiem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klapek Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Ominąłem, ominąłem - natychmiast po tym, jak nie chciał podać VIN. Na jutro jestem umówiony w Piasecznie, zobaczymy co się kryje w środku. Właściciel twierdzi że był wymieniany rozrząd, oraz była remontowana AT (ok 30k km temu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Remontowana skrzynia???? A zapytałeś dlaczego. te skrzynie nie siadają no chyba że gość nie wymieniał oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klapek Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Trafiony - zatopiony! Kupiony za 33k - wrażenia i stan: - fotel kierowcy przetarty w miejscu standardowym (wsiadanie) - elektryka i elektronika działa - klima przód/tył działa - lekkie pocenie spod pokrywy rozrządu, silnik suchy - nowe tarcze/klocki/opony przód - AT płynnie działa, słyszałem że Ktoś do 180km/h go rozpędził - cisza i spokój - rozrząd cichutki - zero dymu, jak benzyna... - dziś rano odpalił gładko i równo Zdziwiło mnie bardzo szybkie nagrzewanie - czyżby elektryczne świece w układzie chłodzenia? Co do remontu skrzyni, to właściciel twierdzi że to wada fabryczna była i w jakiś sposób w skrzyni znalazła się woda... Ktoś może potwierdzić takie przypadki? W bonusie ubezpieczenie na pełny rok - 07.2018 Oczywiście dokumenty serwisowe, potwierdzone że w jednych rękach od nowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Wada fabryczna?? Prędzej coś mu w ASO zrobili i ściemniali że wada fabryczna. Nie wiem skąd miałaby się tam woda zbierać. Zacznijmy od początku: - jak skórzany to napraw ja w swoim miałem dziurkę mała (ok 1cm) w tym samym miejscu. - pocenie spod pokrywy rozrządu - problemem jest uszczelka pokrywy, z czasem guma sztywnieje i popuszcza z silnika, wymiana bardzo prosta i wskazana. - mój też się szybko nagrzewa, poczekaj do zimy będzie wtedy wolniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klapek Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Od AT idzie w stronę komory silnika rurka. Podejrzewam że na bagnet serwisowy - mam rację? Chciałbym sprawdzić poziom oleju i ewentualnie zrobić dolewkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarracuDa Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 (edytowane) Zastanawiam się nad zmianą... i taki Pathfinder chodzi mi po głowie...Powiedzcie czy silnik 2.5 dci z automatem i przebiegiem do 150.000km to dobry pomysł... rocznik tak od 2011.Jakie są minusy tego auta. 1- Proszę w przyszłości nie zakładać kolejnego tematu, jeżeli stosowny już istnieje ... i tutaj Twój post został przeniesiony 2- Proszę usunąć z profilu zamieszczoną tam ofertę kupna - od tego mamy stosowny dział na głównej - udzielam ostrzeżenia z wpisaniem do akt Edytowane 28 Lipca 2017 przez Andrzej G Regulamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Od AT idzie w stronę komory silnika rurka. Podejrzewam że na bagnet serwisowy - mam rację? Chciałbym sprawdzić poziom oleju i ewentualnie zrobić dolewkę. Tak. Musisz tylko odkręcić śrubkę zabezpieczającą i sprawdzić poziom na pracującym silniku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tragoss Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Witam. Co myślicie o tym: http://allegro.pl/nissan-pathfinder-4x4-skora-7os-alufelgi-automat-i6887038312.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klapek Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Trochę już "wisi", sam się zastanawiałem czy nie podjechać ale odpuściłem... Może jakbym nie kupił tego, to bym pojechał. Poproś o VIN, kolega @sq9mcs pewnie sprawdzi. Zapytaj jak długo go ma, skąd kupił, co robił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tragoss Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Dziękuję za info zaraz sprawdzę i bede prosił o vin. A cenowo nie jest za nisko jak z takim wyposażeniem ? Nie znam sie cenowo jak roczniki stoją a dopiero zaczynam sie interesować tym modelem i jestem kompletnie swieży :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klapek Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Nie napalaj się, swojego szukałem kilka miesięcy i wiem że dobry "Path", to rzadkość na rynku wtórnym. Za swojego dałem kilka tyś więcej, ale to 2007r. i coś "siedzi" w napędzie... Mam nadzieję że to któraś piasta, ale ta nadzieja jakaś wątła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tragoss Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 A czy cena jest w miarę dobra za ten rocznik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klapek Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Dobry stan z tego rocznika potrafi i 35tyś kosztować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tragoss Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Mam nr VSKJVWr51U0005147 Właściciel mówi że raz umieścił ofertę i że posiada autko od 6 lat. Co do wgniotu nad nadkole nie potrafił odpowiedzieć tylko ze to gdzieś na parkingu. No i oczywiście że autko pali jak ta lala. Niby prywatny ale chyba coś jeszcze ma bo pytał sie o jakie autko chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Poswiec pare zloty na diagnostyke,. Targuj cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tragoss Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Ile mozna prosić o zbicie z ceny żeby sie nie wygłupić i nie przesadzić ? Korzystałem z firmy AUTOTESTO i podesali mi raport który nie był optymistyczny i nie polecają tego autka :/ "Według mnie auto nie jest warte zakupu ze względu na jego kolizyjną przeszłość, dokonane w nim naprawy blacharsko-lakiernicze, zaniedbaną karoserię oraz wnętrze auta, liczne usterki wymagające usunięcia, a tym samym konieczność dużego doinwestowania pojazdu, oraz brak dokumentacji przebiegu." Taka była informacja zwrotna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
langlay Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 (edytowane) Ile mozna prosić o zbicie z ceny żeby sie nie wygłupić i nie przesadzić ? Korzystałem z firmy AUTOTESTO i podesali mi raport który nie był optymistyczny i nie polecają tego autka (...) Kolego Tragoss, z jakiego pakietu firmy AUTOTESTO korzystałeś? Czy ich odpowiedź poza przez Ciebie przesłaną była obszerniejsza i poparta jakimiś zdjęciami, dokumentami? Kilka dni temu pojawił się taki Pathfinder: https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-pathfinder-ID6z2qHG.html#c5250f04eb Co o nim myślicie? Wysłałem zapytanie o szczegóły liftu, który rzuca się w oczy. Z góry dzięki za pomoc. Edytowane 22 Sierpnia 2017 przez langlay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi