mr Horhe Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 WITAM! 1.mr horhe 2.QQ I-WAY 1.6 HR ,new gray metalic. NC+AWM,pakiet chrom 3.Odebrany 08.12.2011 zamówiony 21.09.2011.Nareszcie!! Dziękuje serdecznie za wszelkie informacje zaczerpnięte z forum .Okazały się bardzo pomocne. Udało się trochę zaoszczędzić nerwów i pieniędzy . Pierwsze wrażenie wow, w czasie jazdy jak cicho!!! .No a poza tym to nowy samochód więc studiuje instrukcje .WIELKA RADOŚĆ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucka38 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 WITAM! 1.mr horhe 2.QQ I-WAY 1.6 HR ,new gray metalic. NC+AWM,pakiet chrom 3.Odebrany 08.12.2011 zamówiony 21.09.2011.Nareszcie!! Dziękuje serdecznie za wszelkie informacje zaczerpnięte z forum .Okazały się bardzo pomocne. Udało się trochę zaoszczędzić nerwów i pieniędzy . Pierwsze wrażenie wow, w czasie jazdy jak cicho!!! .No a poza tym to nowy samochód więc studiuje instrukcje .WIELKA RADOŚĆ. I takich postow na forum powinno byc jak najwiecej Witamy Wszystkich nowo przybyłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 WITAM! 1.mr horhe 2.QQ I-WAY 1.6 HR ,new gray metalic. NC+AWM,pakiet chrom 3.Odebrany 08.12.2011 zamówiony 21.09.2011.Nareszcie!! Dziękuje serdecznie za wszelkie informacje zaczerpnięte z forum .Okazały się bardzo pomocne. Udało się trochę zaoszczędzić nerwów i pieniędzy . Pierwsze wrażenie wow, w czasie jazdy jak cicho!!! .No a poza tym to nowy samochód więc studiuje instrukcje .WIELKA RADOŚĆ. Witamy wśród forumowiczów i cieszymy się razem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 castoro znowu dobrałeś odpowiedni zestaw emotikonów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 castoro znowu dobrałeś odpowiedni zestaw emotikonów :D Witaj paba, trzeba jakoś powitać i zachęcić nowe koleżanki i kolegów, no i lubię jak wszystko jest na swoim miejscu. No to ( nie jest to żadna reklama browaru) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karllos01 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 1. karllos01 2. QQ+2 Tekna 1.5 dCi Nightshade, odebrany 18.11.2011 3. narazie ok, .....choć wkurza mnie brak podświetlenia klawiszy od szyb hehehe :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość egisek Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Hej, 1.Egisek 2. N.QQ 2.0 Cvt 2011, Tekna, debrany 1.12 3. Na dzien dzisiejszy tylko duzo pije Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Hej, 1.Egisek 2. N.QQ 2.0 Cvt 2011, Tekna, debrany 1.12 3. Na dzien dzisiejszy tylko duzo pije Pozdrawiam Przyzwyczaisz sie i z czasem nauczysz sie tym jeżdzić. Trzeba miec lekka nogę 1. karllos01 2. QQ+2 Tekna 1.5 dCi Nightshade, odebrany 18.11.2011 3. narazie ok, .....choć wkurza mnie brak podświetlenia klawiszy od szyb hehehe :-) A gdzie Ci zamontowali te klawisze? U mnie sa pod reką . Przyzwyczaisz się. Gratuluje koledzy nowego nabytku. Zycze samych przyjemnych wrazeń. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 witam 1.rafiros 2. QQ 1,6 Acenta New red 3. Auto dla żony - na razie żona zadowolona a to najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mireks Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Czołem 1. Mireks 2. QQ 1,6 I - Way biały 3. system AVM 4. zamówiony 28.11.11 5. odebrany 14.01.12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Czołem 1. Mireks 2. QQ 1,6 I - Way biały 3. system AVM 4. zamówiony 28.11.11 5. odebrany 14.01.12 Witamy Mireks i dużo satysfakcji z zakupu QQ , , trochę tylko nie zgrałeś z pogodą na te pierwsze wojaże nowym autkiem - biały - w białym plenerze , nie bedzie Cię widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxs Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 1. luxs 2. Nissan Qashqai 1.6, 2010 FL, FWD 3. pierwszy właściciel Moja zapoznawcza krótka historia dotycząca znajomości z nissanem qq: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/81328-nissan-qq-2010-manual-od-7km-do-32-tys-przebiegu-16-witamy-po-raz-pierwszy-info/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bili5 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Witam Dzisiaj wlasnie zlozylismy zamowienie na QQ+2 2.0 CVT wstepnie termin odbioru do 30 marca. pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kropa Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Witam wszystkich dzisiaj odebrałem swjego Qashqaia acenta16 jestem pod wielkim wrqażeniem od razu pojechałem na autostradę i zrobiłem 100km śresdnie spalenia 8.4 l samochód jest świetny zaparkowałem pod blokiem i co minuta wyglądam przez okno i niemoge się nadziwić jaki jesy piękny . Już nie mogę się doczekać następnej jazdy . pozdrawiam wszystkich użytkowników Qashqaia. Szerokij drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Najlepszy moment to kilka dni/tygodni po odbiorze Pewnie wszyscy tak mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red1980 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 1. red1980 2. QQ Tekna Pack 2007r 2,0 dci 4x4 automat 3. na razie bez większych uwag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Serenissima Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Witaj Moje wrażenia po odbiorze były dokładnie takie jak Twoje Co więcej, po roku użytkowania wciąż wsiadam do niego z uśmiechem na twarzy - mogłabym nim nim jeździć bez celu, dla samej przyjemności prowadzenia! Nawet najkrótsza trasa mnie cieszy Ech... gdyby tylko benzyna była tańsza... Życzę Ci, abyś przez cały czas użytkowania był tak zadowolony jak dzisiaj Być może do zobaczenia na krakowskich drogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lutenet Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Ja również swoim I-Way dojechałem już rok czasu i wrażenia ciągle te same ) Narazie już dwa tygodnie stoi na parkingu bo gdzieś w świecie jestem ale jak wrócę to znowu trasa i trasa huraaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Witamy szczęśliwca w gronie , ,i cieszymy się z Twojego entuzjazmu - tak trzymaj Proponuję może przenieść jednak ten temat do poniższego; Ilu mamy użytkowników QQ na forum - przywitaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewa qq Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 1.ewa qq 2.QQ I-WAY 1.6 3..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZARNYC Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 (edytowane) 1. CZARNYC 2. QASHQAI I-WAY 2.0 CVT 3. AVM PRZEWIDYWANY TERMIN ODBIORU KWIECIEŃ 2012 Edytowane 1 Lutego 2012 przez CZARNYC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rfk Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 1. rfk 2. QQ Acenta 1.6 2012 (do odbioru ma początku marca) 3. ale tak naprawdę, to kręcą mnie 2 kółka Witajcie i pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 1. rfk 2. QQ Acenta 1.6 2012 (do odbioru ma początku marca) 3. ale tak naprawdę, to kręcą mnie 2 kółka Witajcie i pozdrowienia. Widzę kolegę z podobnymi zainteresowaniami. Ja też 2oo i chociaż komfort mniejszy niż w QQ to frajda 100% większa. Powodzenia w oczekiwaniu na autko ale jeszcze bardziej w oczekiwaniu wiosny i pogody do jazdy na motocyklu. Lewa w góre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krsys Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Witam Szacowne grono. Mam QQ 2.0 4x4 Cvt a w przerwach Yamaha Virago Lewa w górę. Do zobaczenia na drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rfk Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 a w przerwach Yamaha Virago Lewa w górę. Milo, ze dolaczyl kolejny kolega motocyklista z QQ w garazu. Do zobaczenia na trasie, szerokosci, przyczepnosci i nieustajacej mocy miedzy nogami :-) Pozdr, rfk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi