technopierdoła Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Witam serdecznie:) 1.technopierdoła 2.QQ 1.6, Visia, 2010, czarny jak węgiel 3.Ogólnie OK, trochę brak mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Witam serdecznie:) 1.technopierdoła 2.QQ 1.6, Visia, 2010, czarny jak węgiel 3.Ogólnie OK, trochę brak mocy Witaj !Autko ok. ale skąd taka "nazwa użytkownika" ? ...dla mnie moźe być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
technopierdoła Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Witaj ! Autko ok. ale skąd taka "nazwa użytkownika" ? ...dla mnie moźe być Gdzieś z książki którą żona czytała techno jako techniczny a pierdoła jako....., najogólniej mówiąc nie mam zacięcia do prac technicznych ot i całe wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tha_chriz Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 1. tha_chriz 2. QQ 2.0 dCi '08 3. Pierwszy moj Nissan Witam Wszystkich i pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 witam kolegę znad morza gratuluję kaszlaka i zapraszam do dodania zdjęć do galerii może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TomCio? Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Witajcie. 1. TomCio? 2. Qashqai TEKNA 2.0 CVT 4x4 Kawa z mlekiem' 2011 3. zadowolonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Witajcie. 1. TomCio? 2. Qashqai TEKNA 2.0 CVT 4x4 Kawa z mlekiem' 2011 3. zadowolonym wręcz szczęśliwy... to widać ! (na załączonej fotce) Witaj ! ... i ciesz się ze swojego auta . Szerokości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3759 Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Witajcie 1. darek3759 2. QQ 2009 visia 1.6, rozbielona kawa 3. bardzo fajne auto -choć nie bez wad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szonk Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Szonk QQ 1.6cm3 117KM Rok 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizimirs Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 (edytowane) 1. wizimirs 2. QQ 2.0 benzyna Acenta 2012 3. jeszcze nie odebrany Edytowane 11 Sierpnia 2012 przez wizimirs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dareq Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) Dareq 2.0 dci 4x4 AT I-Way - cień nocy czy jakos tak:) 503 km przebiegu:-) Edytowane 14 Sierpnia 2012 przez Dareq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanteS Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 DanteS QQ+2 Tekna 2.0 dCi 4x4 A/T 2011 Pięknie smiga ... do zobaczenia na trasie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 DanteS QQ+2 Tekna 2.0 dCi 4x4 A/T 2011 Pięknie smiga ... do zobaczenia na trasie! Witaj DanteS w gronie forumowiczów , a ja aktualnie jestem w Twoim mieście, chodząc po Świnoujściu widzialm kilka QQ z rejestracją ZSW - może nawet Twojego ?- ale żaden nie miał klubowej naklejki. A zatem niech Ci dalej pięknie smiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanteS Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witaj DanteS w gronie forumowiczów , a ja aktualnie jestem w Twoim mieście, chodząc po Świnoujściu widzialm kilka QQ z rejestracją ZSW - może nawet Twojego ?- ale żaden nie miał klubowej naklejki. A zatem niech Ci dalej pięknie smiga Siema Castro - porozgladam się za QQ ze Śląska Jestem na etapie pozyskiwania klubowej naklejki - zdaje sie że kolega Biniu sie tym zajmuje... Życzę udanych wakacji i słoneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Jestem na etapie pozyskiwania klubowej naklejki - zdaje sie że kolega Biniu sie tym zajmuje... Luknij tutaj, ale wcześniej zapytaj Piotra na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mon_tom Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Witam serdecznie 1. Mon_Tom 2. QQ 2.0 CVT I-WAY Nightshade 3. Początki użytkowania - 300 km przebiegu. Rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PELIKANOS Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 1. PELIKANOS 2. QQ 2.0 CVT I WAY Nightshade 2012 3. brak uwag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario_gdynia Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam wszystkich. 1. mario-gdynia 2. QQ 2.0 dci 4x4 Tekna Arctic White 3. Odbiór w moje urodziny, więc ładny prezent Edytowane 28 Sierpnia 2012 przez mario_gdynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam_VaV Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 adam_VaV planowany zakup: QQ 1.6 Acenta proszę o ewentualne sugestie i opinie dotyczące tej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2o Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 1. h2o 2. QQ Acenta 2.0 benzyna 3. uwag nie mam ale jeden problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joop80 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Witam. 1. aquariusmax 2. QQ Acenta 2012 2x4 HR16DE 3. pierwsze wrażenie - silnik benzynowy 1.6 pracuje jak mały diesel (terkocze) nie gadaj?? mam QQ z 2009 i silnika 1.6 w ogóle nie slychać - na postoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 nie gadaj?? mam QQ z 2009 i silnika 1.6 w ogóle nie slychać - na postoju Wrażenie terkotania silnika pochodzi chyba jednak ze skrzyni 5 biegowej, a nie z silnika. Na postoju silniki pracuje faktycznie cicho, szczególnie jak się wciśnie sprzęgło. Ale jak się jeździ w nocy, po parkingu, po hali garażowej lub w cichej okolicy (czasem przy uchylonym oknie i bez radia), to na niskich biegach i obrotach, słychać terkotanie przy wciśnięciu gazu. Występuje to zawsze, podobno w każdym aucie z 5 biegowa skrzynią, bo skrzynia na licencji renault jest luźno spasowana i będzie terkotać. Wątpię, że występują egzemplarze, że tego nie słychać w ogóle. Może to zależy od percepcji kierowcy lub innych czynników np. oleju w skrzyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 67arek Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 1. 67arek 2. QQ Tecna 1.5 dCi 3. Bez uwag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seburaj Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 dobry dzień od wczoraj jestem włascicielem - 1.6 accenta, doatkowo panoramiczny dach i nawigacja z kamerą cofania kolor biały - celowo trzyletnia używka krajowa, ze stosunkowo małym przebiegiem zanim kupilem obficie poczytalem forum, dziekuję Wam za ilość informacji tu umieszczonych auto sympatyczne, podzielam pozytywna opinię nt. silnika nissana i negatywną nt. skrzyni renault :-/ słychać również szum z tylnych nadkoli - w planach mam położenie maty wygłuszającej... wczoraj zdążyłem juz przejrzeć hamulce (jak zauważyłem - zaciski typowe nissanowskie na szczęście), wymienić klocki i dobrać się do żarówek H7 (żeczywiście jakieś dziwne prądy tam płyną - jedna żarówka była wtopiona nózką w oprawkę, pierwszy raz takie coś widziałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pi_tek Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Witajcie ! 1. pi_tek 2. Qashqai Tekna 1.6 dCi 4x4, odebrany we wrześniu 2012 3. 2500 km na liczniku - bez uwag :-) Pozdrowienia pi_tek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi