yasiorr Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Ale wam zazdraszczam koledzy, mój zamówiony w sierpniu i miał być w styczniu ale będzie w grudniu może nawet uda się przed świętami przyprowadzić autko do domu. Już nie moge się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meridion Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Ale wam zazdraszczam koledzy, mój zamówiony w sierpniu i miał być w styczniu ale będzie w grudniu może nawet uda się przed świętami przyprowadzić autko do domu. Już nie moge się doczekać. No to jak u mnie, tez w sierpniu zamawiałem, pierwszy termin do końca listopada, potem ze łzami w oczach odbierałem kolejne informacje od Dealera o przedłużeniu do ok 10.12. I nagle 2.12.telefon, że przyspieszył się transport i samochodzik stoi już u Dealera. także bądź dobrej myśli no i zawsze miej naładowaną komórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aaa1977 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Ja też dostałem taki telefon - zmawiałem 02 września i samochód z euro 5 jest już na placu. Spasawanie jest ok. Nie ma problemu ze zgryzem z przeodu. Ludzie więcej optymizmu i cieszcie się z wydanych pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal510 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Ja też dostałem taki telefon - zmawiałem 02 września i samochód z euro 5 jest już na placu. Spasawanie jest ok. Nie ma problemu ze zgryzem z przeodu. Ludzie więcej optymizmu i cieszcie się z wydanych pieniędzy. To znaczy idealnie czy w granicach przewidywanych przez producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aaa1977 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 To znaczy idealnie czy w granicach przewidywanych przez producenta? Dla mnie na czwórkę. Znacząca poprawa w porównaiu do tego co było na początku tego roku. Vide wcześniejsze zdjęcia na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierki2 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Witam Wszystkich Wczoraj wreszcie moja Tekna dojechała do dealera . Hm, może to Mikołaj ją przywiózł? Dokumenty już są na miejscu. Jutro jadę po nie i jazda do rejestracji! Niestety odbiór dopiero w piątek (formalności kredytowe) Zamówiony 07.09.2010, planowany odbiór 17.12.2010, rzeczywisty 10.12.2010. Czyli nieźle. Salon: DĄBROWSCY Zabrze Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mwylezol Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Witam Wszystkich Wczoraj wreszcie moja Tekna dojechała do dealera . Hm, może to Mikołaj ją przywiózł? Dokumenty już są na miejscu. Jutro jadę po nie i jazda do rejestracji! Niestety odbiór dopiero w piątek (formalności kredytowe) Zamówiony 07.09.2010, planowany odbiór 17.12.2010, rzeczywisty 10.12.2010. Czyli nieźle. Salon: DĄBROWSCY Zabrze Pozdrowionka O! Ja też czekam na odbiór w tym salonie. Ma być na przełomie roku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc123456 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 To koledzy sprawdźcie ciśnienie w oponach po odbiorze. Mój miał 3.2 - 3.4 atmosfer, właśnie z tego salonu. Odbiór w ogólnie miłej i uprzejmej atmosferze. Czy może zamawialiście światła dzienne LED? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierki2 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 To koledzy sprawdźcie ciśnienie w oponach po odbiorze. Mój miał 3.2 - 3.4 atmosfer, właśnie z tego salonu. Odbiór w ogólnie miłej i uprzejmej atmosferze. Czy może zamawialiście światła dzienne LED? To chyba o 1 atm. za dużo? Ja zawożę zimówki, które przy zakładaniu napompowali do 2.2 i tyle chyba ma być. Nie, na razie LED-ów nie zamawiam. Wstrzymam się. Może jeszcze coś wymyślą innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro73 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 (edytowane) Witam. Jak już pisałem wcześniej - zamówienie 3 sierpnia i czekam ... Dzisiaj dzwonił dealer - już jest - w tym tygodniu do odbioru - QQ 1.6 Acenta black + ciemne szyby + nakładka ozdobna zderzaka przód i tył + chlapacze + 17" (szukam chętnych na podmianę na 18"). Odbieram w piątek 10-12-2010. Edytowane 8 Grudnia 2010 przez Jaro73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gragus Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam QQ I-WAY 1,6 kolor czarny zamówiony w październiku odbiór mam na pierwszą połowę stycznia Kraków (ale ten czas się dłuży). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość satek Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 (edytowane) Witam QQ I-WAY 1,6 kolor czarny zamówiony w październiku odbiór mam na pierwszą połowę stycznia Kraków (ale ten czas się dłuży). Od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem QQ Fakt, czas przed odbiorem strasznie się dłużył. Mam nadzieję, że od dzisiaj będę cieszył się ze spokojnej jazdy QQ. Edytowane 8 Grudnia 2010 przez Satek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 WItam Ja czekam na QQ Acenta 1.5dci. w kolorze srebrnym. Do odbioru ma być za 8 dni Przybędzie pod choinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelsti Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 (edytowane) Możliwe że przed świętami jeszcze będzie do odbioru Qashqai 2.0 dci, kolor: titanium + 18" felgi ze starym lakierowaniem ( szary a nie czarny tak jak jest teraz ) - fajnie się prezentuje ten kolor z tymi właśnie felgami Miałem telefon z salonu i chyba 21 będzie można wyjechać na nasze osolone i dziurawe drogi. Edytowane 12 Grudnia 2010 przez pavelsti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meridion Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Mam pytanie, czy ktoś czekał/czeka na dokumenty 2 tygodnie? Auto u Dealera jest od 3.12 i podobno dopiero teraz papiery doszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mwylezol Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Witam wszystkich. Chciałem się pochwalić - dziś odebrałem swojego QQ Acenta 1.6 w salonie Dąbrowscy w Zabrzu. Wszystko odbyło się bardzo kulturalnie, uprzejmie, z pełnym "szkoleniem". Samochód przygotowany idealnie do odbioru, nie zauważyłem żadnych wad! Oby się dobrze sprawował Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alexander Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 (edytowane) Jest wielka radość w domu , dzwoniłem do salonu i zamówione autko stoi już w serwisie i montuje się alarm. Dealer czeka na papiery do auta. Odbiór do piątku najpóźniej do poniedziałku . Oczywiście będą fotki .. Edytowane 15 Grudnia 2010 przez Alexander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro4 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Jest wielka radość w domu , dzwoniłem do salonu i zamówione autko stoi już w serwisie i montuje się alarm. Dealer czeka na papiery do auta. Odbiór do piątku najpóźniej do poniedziałku . Oczywiście będą fotki .. Widzę, że będzie więcej QQ w Będzinie. Ja w styczniu (odbiór Dąbrowa Górnicza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alexander Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 A jaką wersję zamówiłeś? Jak ja zamawiałem w salonie za mną w kolejce czekał Pan i zamawiał 1,5 dCI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro4 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 A jaką wersję zamówiłeś? Jak ja zamawiałem w salonie za mną w kolejce czekał Pan i zamawiał 1,5 dCI. 1.6 Acenta black. Zamówiłem w grudniu i odbiór o dziwo jest dość szybko. Właściwie chciałem luty/marzec ale powiedzieli, że będą przełom grudnia/stycznia, trochę dziwili się, że klient zamiast ponaglać zwleka ale chcę na ferie jechać jeszcze starym samochodem Obsługa miła, mam nadzieję że będę zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lutenet Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 1.6 Acenta black. Zamówiłem w grudniu i odbiór o dziwo jest dość szybko. Właściwie chciałem luty/marzec Hmmm to zamawiałeś rocznik 2010 i odbiór miał być luty/marzec ? Czy może chciałeś 2011 a dostałeś 2010 w niższej cenie ? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro4 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Hmmm to zamawiałeś rocznik 2010 i odbiór miał być luty/marzec ? Czy może chciałeś 2011 a dostałeś 2010 w niższej cenie ? Pozdr Tak, rocznik 2010. Dostałem rabat a pewnie pojeżdżę z 6 lat więc nie ma to dla mnie znaczenia. Dokładnie to powiedzieli, że samochód w Polsce będzie koniec grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelsti Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Po pierwsze co mi sie nie podoba na obecną chwilę to że sprzedawca mowil że auto wjedzie do serwisu na przygotowanie w poniedziałek - dokładnie " koledzy zajmą się Państwa autem w poniedziałek więc we wtorek wieczorem będzie możliwy odbiór", dzwoniłem przed chwilą żeby jeszcze mi zmienili miejsce wyświetlacza czujników z lusterka na podszybie - odpowiedź " nie da się bo już zamontowali ", Pan nie wytłumaczył że oni montują po trochę w zależności od czego mechanik jest dostępny. Powinienem się cieszyć że tak szybko i w ogóle ale terminów się powinno dotrzymywać w obie strony, albo powiedzieć że zmiany mogę wprowadzić do dnia ... . Co to znaczy w takim razie przygotowanie auta ?? Umycie go i zapastowanie rys jak jakieś zrobili w czasie montażu czy to oznacza montaż wszystkich dodatkowych akcesoriów takich jak czujniki, alarm, led'y, rury chromowane, srebrne elementy. Mi się wydaje że właśnie to drugie i że wygląda to tak że w dany dzień auto wjeżdża na serwis i od rana ktoś przy nim dłubie (jak skończy to wchodzi następny specjalista) tak żeby na kolejny dzień było gotowe. A druga sprawa to komunikacja, zamówiłem felgi ładne 17" i takie jak by mi pasowały, zadzwoniłem 3 dni temu żeby jeszcze dowiedzieć się o chlapacze i co po 5 min rozmowie Pan sobie mnie skojarzył i powiedział że przeprasza ale felgi które zamówiłem są niedostępne w tym momencie ( po mimo że zamówienie złożyłem u salonie z początkiem października) i założy mi inny wzór który wcześniej też pokazywałem - jak bym ja nie zadzwonił to co zobaczył bym auto przy odbiorze na innych felgach niż zapłaciłem - to by się chyba wszyscy tam po kontach kryli i zakrywali uszy a sprzedawca poszedł by chyba na terapie do psychologa. W sumie teraz to wygląda tak że jak by sprzedawca zobaczył całą gotówkę na koncie co do grosza to już ma klienta w lekkim poważaniu, choć nie powiem jak miałem problemy to nie naciskali że mam już kasę wpłacać, że oni nie mogą czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelsti Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Widziałem ten wyświetlacz zarówno gdzieś tam w okolicach szyby jak i na lusterku i zdecydowanie wydaje mi się, że lusterko jest trafniejszym rozwiązaniem - źle się nie stało. co prawda to wyświetlacz od czujników przednich ale jak kolega mówi że lusterko to trafniejsze rozwiązanie to się już tym nie przejmuje w takim razie czekam na dzień odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavelsti Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 (edytowane) Sam mam nad lusterkiem. Ogólnie ten wyświetlacz ma nawet taki kształt przystosowany do montażu na lusterku. p.s. to jak to wygląda? wyświetlacz od przednich będzie nad lusterkiem, a co z tylnymi czujnikami? wyświetlacz od tylnich będzie zamontowany centralnie na podsufitce z tyłu, tak że w momencie popatrzenia się w lusterko wsteczne zobaczymy wyświetlacz - w podobny sposób jest w nowej klasie C i w Toureg'u II (2008-2009r) W sumie to mogę już zdradzić. Odbiór w następnym tygodniu tuż przed świętami. Qashqai Tekna 2.0 dci + 18" (lato) + 17" (zima) + światła do jazdy dziennej (led) Edytowane 17 Grudnia 2010 przez pavelsti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi