Gość betate Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 termin odbioru mojej caffe latte to wrzesien. mam nadzieje ze nastapi to wczesniej jak to bywało ostatnimi czasy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TZ_TeZet Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 (edytowane) Październik NAJ Czerwony ze szklanym dachem Edytowane 22 Lipca 2010 przez TZ_TeZet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sceptyk Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 bo ja już przebieram nogami, a zostało jeszcze jakieś dwa miesiące kolor zamówiony w ciemno, bo nigdzie nie mieli białego do pokazania, ale raczej będzie nieźle mam nadzieję Jest kilka watków o oczekiwaniu i kolorach po co tworzycie nowe? http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/56277-ile-czekacie-na-nowego-qq/page__hl__ile%20czekacie http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/66975-qashqai-wyglad-zewnetrzny/page__p__737497__hl__kolor__fromsearch__1entry737497 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość latte Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 no właśnie licze na to że biały z ciemnym dachem będzie zabójczy i od razu sprawdzi się w trasie, bo 300 km od salonu do domu Październik NAJ Czerwony ze szklanym dachem wydaje mi sie że będzie też super, czerwonego widziałam ostatnio w wawie, wyglądał całkiem nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal510 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Widziałem biały z szklanym dachem zaje... wygląda gratuluję odwagi w dobie aut czarnych ,srebrnych i bakłażanów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chabol Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Ja właśnie zamówiłem dziś QQ 2.0 dCi, odbiór w grudniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość latte Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Widziałem biały z szklanym dachem zaje... wygląda gratuluję odwagi w dobie aut czarnych ,srebrnych i bakłażanów!!! a dziękuję, na pewno są tego plusy i minusy, ale co tam A na zimę to chyba jakieś stalowe felgi trzeba kupić, to dopiero będzie wyglądał Ja właśnie zamówiłem dziś QQ 2.0 dCi, odbiór w grudniu... gratulacje a jaki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chabol Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 a dziękuję, na pewno są tego plusy i minusy, ale co tam A na zimę to chyba jakieś stalowe felgi trzeba kupić, to dopiero będzie wyglądał gratulacje a jaki kolor? tytanowy, widziałem ostatnio na żywo i mnie ruszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robin Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 (edytowane) Biały I-way z 18'' felgami... odbiór - wrzesień... to już tylko 2 miesiące Edytowane 25 Lipca 2010 przez robin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomi-ei Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 QQ +2 1.6 Acenta kolor:nigtshade zamówiony 11 czerwca - odbiór około 20 września ( może wcześniej ), ale podobno fabryka w sierpniu nie pracuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechoc Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 witam qq +2 2.0dci TEKNA kolor czarny zamówiony 2 lipca odbiór październik pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość latte Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 tytanowy, widziałem ostatnio na żywo i mnie ruszył też super super, że kolejny biały się pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cyparski Krzysztof Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zamowilem koniec marca i odebralem trzy dni temu-czarny I-Way-mowie wam bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darydz Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 (edytowane) Za trzy dni będzie w salonie po niecałe dwóch miesiącach od zamówienia oczekiwany QQ 1.6 ACENTA w kolorze NIEBIESKI JEANS Edytowane 15 Sierpnia 2010 przez Danio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macius7244 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Odebrałem w piątek: Biały I-Way na 18" Jak dla mnie bomba!!!!! ))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikiyork Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 QQ 1,5 dci I-Way /Trafienie Rybnik, 600km od Gdańska, ale warto / -czarny- Zamówiony 10.08.2010r. Odbiór 24.08.2010r. To dopiero nazywa się mieć szczęście, prawie jak wygrana w lotto.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość latte Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 (edytowane) Odebrałem w piątek: Biały I-Way na 18" Jak dla mnie bomba!!!!! ))))))) oj to zazdroszczę, moze jakaś fotka tego białego cudeńka;) no to rzeczywiście rakieta z tym zamówieniem Edytowane 21 Sierpnia 2010 przez latte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaad Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 oj to zazdroszczę, moze jakaś fotka tego białego cudeńka;) no to rzeczywiście rakieta z tym zamówieniem Hej, bardzo bym prosił o fotke białegi I-way na priv albo poniżej bo jestem na etapie wyboru koloru i wersji:) Z góry wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karolinka Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 biały I-way felgi 18 cali + kilka dodatków, autko zamówione w Niemczech tydzień temu, odbiór w połowie października. Chyba nie wysiedzę do tego czasu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synkro Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 ame='latte' date='21 sierpień 2010, 22:14' timestamp='1282425240' post='746969'] oj to zazdroszczę, moze jakaś fotka tego białego cudeńka;) Hej, bardzo bym prosił o fotke białegi I-way na priv albo poniżej bo jestem na etapie wyboru koloru i wersji:) Z góry wielkie dzięki! Właśnie w tym celu stworzyłem temat "Qashqai - wygląd zewnętrzny". Proponowałem, żeby umieszczać tam zdjęcia swoich samochodów, co pozwoli porównać różne wersje, kolory w zestawieniu z felgami 18" czy 17". Żeby nie robić bałąganu na forum proponuję uzupełniać tamten temat. Oto link: Qashqai - wygląd zewnętrzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro_01 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 (edytowane) biały I-way felgi 18 cali + kilka dodatków, autko zamówione w Niemczech tydzień temu, odbiór w połowie października. Chyba nie wysiedzę do tego czasu;) a opłaca się teraz zamawiać poza granicami kraju? ja zamawiałem w PL na firmę w końcu czerwca cafe latte metalik tekna 1,5DCI Euro 5 też na 18-tkach za 85 796 brutto i odbiór pod koniec października Edytowane 25 Sierpnia 2010 przez Pedro_slask Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karolinka Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 a opłaca się teraz zamawiać poza granicami kraju? ja zamawiałem w PL na firmę w końcu czerwca cafe latte metalik tekna 1,5DCI Euro 5 też na 18-tkach za 85 796 brutto i odbiór pod koniec października owszem opłaca się, jeżeli prowadzi się tam działalność - brat prowadzący duży komis na terenie Niemiec ma układy u dealerów więc mogłam liczyć na dodatkowy rabacik w Nissanie:) W ostatecznym rozrachunku udało się coś tam zaoszczędzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasiorr Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Wczoraj zamówiony tj 25.08.2010 odbiór styczeń 2011 juz nie moge sie doczekać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość janusz-pawlak Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 bo ja już przebieram nogami, a zostało jeszcze jakieś dwa miesiące kolor zamówiony w ciemno, bo nigdzie nie mieli białego do pokazania, ale raczej będzie nieźle mam nadzieję Pewno będziesz zadowolny. Pamietam jednak, kupiłem białego Forda, jak zobaczyła go córka : Tato, to Ty przyjechałeś tą lodówką ??!! jp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomi-ei Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zamówiony 10 czerwca - ustalony termin odbioru 20 września , dzisiaj jest 26 sierpnia i jest już w Polsce ( jeszcze nie w salonie ), do 10 września powinien być do odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi