Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Nawigacja działa...ale

mark
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

a tych kart nie sprzedaje osoba z forum ?

sprzedaje, pisałem na forum ale nie było chętnych z forum na zakup taniej bez prowizji allegro

sprzedaje, pisałem na forum ale nie było chętnych z forum na zakup taniej bez prowizji allegro

Ja będę chętny jak będziesz miał z literką "E" (D mam, auto kupione 5 tygodni temu). Chyba, że wywalcze nową mapkę za free u dealera :)

Samo E na tekście poziomym oznacza Europę. Na ciągu znaków pionowym wersję. Własnie kupiłem za ok 180 zł wersję D. Przepłaciłem?

http://www.ebay.pl/itm/Genuine-Nissan-Connect-Sat-Nav-UK-EU-Maps-SD-Card-Part-Number-25920BH00D-/251049220135?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item3a73b31827

Edytowane przez sceptyk

• 2 tygodnie później...

Samo E na tekście poziomym oznacza Europę. Na ciągu znaków pionowym wersję. Własnie kupiłem za ok 180 zł wersję D. Przepłaciłem?

http://www.ebay.pl/i...=item3a73b31827

Nie przepłaciłeś choć czasami mozna trafic o kilka złotych taniej. Cena zamówienia u dilera to 514 zł. Do tego diler nalicza swoje i wychodzi 700 PLN.

w Zielonej Górze u Fiałkowskiego liczą sobie coś ponad 900 zł - to jest chore!

Na ebay-u zdarzają się okazję za 30 funtów z przesyłką do Polski. Ale nie są dostępne ciągle.

Jak ktoś by potrzebował to mam kilka sztuk za poniżej 1/3 ceny tego co w Nissanie

Edytowane przez kakis

w Zielonej Górze u Fiałkowskiego liczą sobie coś ponad 900 zł - to jest chore!

Na ebay-u zdarzają się okazję za 30 funtów z przesyłką do Polski. Ale nie są dostępne ciągle.

Ja z literką D kupiłem za 150 PLN ale to była okazja. Obiecano mi z literka E równiez za 150 PLN. Jesli bedzie droższa to niech Nissan sam sobie kolekcjonuje te mapy. W tej chwili można za 200 PLN kupić nowa NAVI z aktualna Automapą. Gdybym miał co roku kupować nową to i tak sie opłaca :) Larka można kupić za 170 PLN z nowa mapa i roczna aktualizacją. Tylko co zrobic z Nissan Conectem? Szkoda takiego urzadzenia dla samego radia czy kamery cofania. Może ktos w koncu rozkoduje NC tak jak inne navi albo przerobi na Automapę.

Edytowane przez Author53

Jak ktoś by potrzebował to mam kilka sztuk za poniżej 1/3 ceny tego co w Nissanie

Z literką E ?

literka D nie wyszła jeszcze E

Jak wyjdzie E to byłbym zainteresowany

pozdrawiam

Witam kolegów,

zrobię małą reklamę. W niedziele kupiłem wieczorem od kolego kakis kartę pamięci z mapą w wersji D. W poniedziałek karta została wysłana, dzisiaj ją otrzymałem. Przesyłka zapakowana była tak że nawet szalony listonosz by nie zniszczył karty. Mapa oczywiście działa.

Wiem że to reklama ale należy takich ludzi chwalić!

Pozdrawiam

Robert

Witam kolegów,

zrobię małą reklamę. W niedziele kupiłem wieczorem od kolego kakis kartę pamięci z mapą w wersji D. W poniedziałek karta została wysłana, dzisiaj ją otrzymałem. Przesyłka zapakowana była tak że nawet szalony listonosz by nie zniszczył karty. Mapa oczywiście działa.

Wiem że to reklama ale należy takich ludzi chwalić!

Pozdrawiam

Robert

Za co? Za to że karta była dobrze zapakowana czy za to że poczta sie sprężyła ? :dribble: A może za to że mapa działa?

Za co? Za to że karta była dobrze zapakowana czy za to że poczta sie sprężyła ? :dribble: A może za to że mapa działa?

Jakis niedowartościowany dupek wstawił mi minusa. Jesli jestes taki odważny to ujawinj się i uzasadnij.

• Upvote 3

mapa od Kakisa - może chłopaki podacie więcej szczegółów? Co jest, czego nie ma? Np. AOW A8 jest już? A1 z Gdańska do Torunia????

Działa Ci ta wersja z e-baya?

Działa. I zawiera to wszystko co w opisie.

Dziwna rzecz jak wgrałem wersję mapy, tio wersja softu była starsza niz miałem wcześniej. Auto z 10.2009.

Zdjecia w ofercie są takie same jak na Aledrogo. Tak jakby jkaś mafia opanowała sprzedaż tych kart. Na e-bayu jest duzo podobnych ofert.

Nie rozumiem, na zdjęciach stoi napisane, że aktualnie masz wersję 2009 a "media" czyli pewnie nowa karta zawiera wersję 2010. To chyba wszystko tak jak być powinno?

Kliknąłeś "update"?

Nie rozumiem, na zdjęciach stoi napisane, że aktualnie masz wersję 2009 a "media" czyli pewnie nowa karta zawiera wersję 2010. To chyba wszystko tak jak być powinno?

Kliknąłeś "update"?

To są zdjecia, gdy przed wgraniem starej była wgrana już nowa i odwrotnie przed wgraniem nowej była stara. Bawiłem sie trochę.

Teraz do mnie dotarło, że media jest tu w sensie "karta", a ja myślałem, że to wersja NC.

Swoja drogą najnowsza wersja z marca 2010. Nissan sie nie stara.

. Tak jakby jkaś mafia opanowała sprzedaż tych kart. Na e-bayu jest duzo podobnych ofert.

Wygląda na to że ktos opanował kopiowanie tych kart

mapa od Kakisa - może chłopaki podacie więcej szczegółów? Co jest, czego nie ma? Np. AOW A8 jest już? A1 z Gdańska do Torunia????

Podpisuje się również pod pozytywnymi komentarzami dla kolegi Kakisa.

Kupiłem od niego mapę (ver. D) na allegro (xxxxxxxxxxxxxxxxxx), karta SD przyszła w ciągu 2 dni, działa bez zarzutu. Jest AOW A8, A1 z Gdańska, czy S8 w Warszawie.

Edytowane przez Strider

• 2 tygodnie później...

Hej

Od wczoraj pomykam na wersji D. Z przykrością stwierdzam na bazie doświadczeń jazdy po Toruniu, że aktualizacja zawiera pewne żenujące błędy - przykładowo jadąc na A1 z Torunia \ do węzła Lubicz zauważyłem, że wyrysowano zarówno stary jak i nowy układ węzła. W efekcie mamy plątaninę dróg i nic nie jest tak jak powinno być naniesione. Wygląda na to, że producent map dorysowuje nowe węzły, pozostawiając jednak stare drogi dojazdowe także. Nieładnie...

• 3 tygodnie później...

nie ;) tak samo jak i nie ma nowych obwodnic Poznania, na logikę - oddane w czerwcu - a karta z D jest od jakiegoś czasu.