colins Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Tak jak u mnie i kolegi,który odbierał swoje QQ w zeszłym tygodniu. Podejrzewam,że te najnowsze karty rzucają najpierw do sprzedaży pudełkowej,a dopiero po jakimś czasie zaczynają wyposażać w nie salonowe auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Mam odebrac samochod na dniach. Ktos wie jaka jest obecnie najnowasza mapa do NC2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 To chyba w sumie nie ma znaczenia - bo jak pracownik ASO mówił, liczy się to co było w fabryce na dzień produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) No tak ale powienienem miec najnowsza na chwile produkcji. Jak ktos pisal wczesniej widze, ze czeste jest "przebiegneicie sie" po salonie i znalezeienie najnowszej i wlozenie jej do siebie. Dlatego pytam sie jaka byla najnowsza -no niech bedzie- najnowsza 1-2 miesiace temu. Edytowane 7 Stycznia 2015 przez gregson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Też otrzymałem info, że samochód dostaje kartę z okresu kiedy był wyprodukowany. Nie martw się, dostaniesz najnowszą, bo kolejna wyjdzie zapewne dopiero pod koniec roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 nie no ,jest już C na ebay za 40 funciaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 nie no ,jest już C na ebay za 40 funciaków Dasz link? Bo znalezc nie moge. A to do NC2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo48 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam! Czy może mi ktoś powiedzieć jaka to wersja mapy: SD2-CONNECT-NAV-2013_E_R7v1 samochod odebrałem w XII.2014 Wersja 4008647325 Nissan Pulsar Acenta + NC2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 gregson , mea culpa . rzeczywiście pomyliłem. Bolo - na 2014 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Witam Może wiecie jaka jest najnowsza mapa do NC1? Jakiś numer - wyróżnik? Edytowane 29 Marca 2015 przez Author53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pejta Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 KE288-LCN1E14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 KE288-LCN1E14 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareken Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam, Opiszę na szybko małą historię jaka spotkała mojego znajomego poszukującego stacji do QQ 2014 , auto kupione w wersji Visia , wersja najprostsza, 1.2 DIGT. Kolega zkupił z portalu znanego stację Android 4.2 Nissan Quasqai 2014 1.2 visia wszystko fajnie, po 2 tygodniach zaczęły się problemy z internetem, radio zaczęło lagować i całkowicie przestało komunikować się z 3G, ale ok, następny problem pojawił się z odczytem plików z kart SDHC i USB , kolega kontaktował się z firmą kazali czekać na sofware, spróbował sam wyjąć urządzenie w momencie kiedy zdjął plastiki i wykręcił urządzenie okazało się że jest bardzo gorące , tak gorące że nie dało się go trzymać w rękach, później było tylko gorzej urządzenie się nie włączało i działało tylko radio , Firma gdzie zakupił nie odpowiadała na emiale, postanowiliśmy wysłać kolegę z Piaseczna aby sprawdził namiary tego sklepu, jak się okazała firma to adres boxu/straganu /stoiska handlowego w Wólce Kosowskiej pod Warszawą( Chińskie Centrum Handlowe) , w tym miejscu był już inny chińczyk, który oferował mu jakieś gadżety elektroniczne a tamtej firmy już tam nie było, to samo potwierdzili ludzie z forum Androida którzy także zakupili urządzenia z Androidem, i pojawiło się tam wiele osób szukających pomocy jak urządzenia odblokować czy też uruchomić , z tego co pamiętam jest tam Erafał który próbował pomóc ale nie udało się nic zrobić, i podobnie ze stacją znajomego nie działa większość funkcji , można ją uruchomić tylko z gałki i działa tylko radio. Tego samego typu radia ( tak samo wyglądające menu i funkcje ) pojawiły się później u innego sprzedawcy , kontaktowaliśmy się z nim ale on może tylko zapewnić gwarancję swoim urządzeniom, i powiedział że postara się pomóc ale jak na razie od 1.5 miesiąca nic się nie dzieje .. Odradzam zakup wszelkich androidów z portali chińskich lub tych samych produktów sprzedawanych w Polsce ,gwarancja nie istnieje . Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez dareken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Jest stare powiedzenie,kto tanio kupuje ten dwa razy kupuje.Nigdy nie kupiłem radia-zestawu na targu,bazarze,czy innym stoisku.Zawsze sklep,nawet może to być z allegro,ale sklep z opinią,aby można było reklamować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Wiecie jak odroznic mape do Connect 2 od mapy Connect 1? Np taka aukcja, to pasuje tez do Connect 2 czy tez nie? I dlaczego? http://www.ebay.co.uk/itm/Nissan-Connect-2015-16-Sat-Nav-Sd-Card-/191577564948?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2c9ae9a714 http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Nissan-Connect-SAT-NAV-SD-Card-/271853625927?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3f4bbd2247 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Greg,nasze karty do NCII mają oznaczenie 4EA0B ,ta chyba jest juz najnowsza 4EA0C Jeśli się nie mylę do NCI oznaczane były BH00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) No wlasnie wiem, ze one sa nowsze. Tylko ktos kiedys wspominal, ze sa mapy do NC i NC2 i ciekaw jesten do ktorej wersji NC sa te mapy. To z tego co napisales mozna wioskowac, ze one sa do NC2? Ktos moze to potwierdzic? Edytowane 12 Maja 2015 przez gregson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Witam, Odradzam zakup wszelkich androidów z portali chińskich lub tych samych produktów sprzedawanych w Polsce ,gwarancja nie istnieje . To bardzo przykre co spotkało kolegę , ale chyba nie do końca zachował czujność robiąc zakup w firmie krzak /buda / szczęka . Sprawdził feedbacki sprzedawcy ? Czemu nie walczy dalej , radio z andkiem to + - 1800pln ? Ja jestem przeciwnego zdania , kupiłem stację od kitajców i bezawaryjnie śmiga już 1,5 roku z tym że moje jest na Win 6.0 po za tym szukałem producenta nie sprzedawcy , bo ci faktycznie potrafią znikać , a fabryka ma w ofercie kilkadziesiąt modeli i obsługę online 24h . Niesprawiedliwie psujesz opinie innych portali handlowych , to że allegro ma po zakupach klienta głęboko w d...ie nie znaczy że inne mają podobną politykę . Ja z aliexpres jestem zadowolony i na 80kilka transakcji tylko raz wynikła pomyłka na 24€ i do tego winowajca zwrócił kwotę po sporze u administratora . Teraz rozkminiam ten portal http://www.gearbest.com/car-dvd-players-c_11250/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Greg,najpewniej będzie jak spiszesz kody kart i zadzwonisz do ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Greg,najpewniej będzie jak spiszesz kody kart i zadzwonisz do ASO No ale powiem im ,ze mam karte do kupienia w UK a oni w ASO mi tak powiedza czy ona dobra jest czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 A czy musisz mówić że kupujesz w UK? Po prostu dostałeś info,że weszły nowe karty,tylko chciałeś się upewnić,czy z takim kodem to jest ta najnowsza wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) A czy musisz mówić że kupujesz w UK? Po prostu dostałeś info,że weszły nowe karty,tylko chciałeś się upewnić,czy z takim kodem to jest ta najnowsza wersja. Zapytanie poszlo. A zeby nie bylo tak latwo, to przed chwila znalazlem karte na 2015 o kodzie 25920 1KA0AC. Czyli sa dwa rodzaje kart: 25920 4EA0C oraz 25920 1KA0AC Pewnie jeden do NC a drugi do NC2... Edytowane 12 Maja 2015 przez gregson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Stawiam na 4EA0C do NCII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 No tez taka nadzieje mam, bo jedna kosztuje 40GBP a druga 2x tyle... Jakby ta pierwsza byla OK to biore. Ma ktos mozliwosc dowiedzenia sie ktora wersji nawigacji pasuje do NC2 w QQ 11? 25920 4EA0C czy 25920 1KA0AC Ja spytalem ale dotychczas nie otrzymalem odpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Na e-Bayu masz odpowiedź: https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&uact=8&ved=0CDgQFjAF&url=http%3A%2F%2Fm.ebay.pl%2Fitm%2F251932712027%3Fnav%3DSEARCH&ei=tkFaVeKFEoHPsgG7rICADg&usg=AFQjCNEPtxpDZ8_eh_TaB-C6-cuZoD9FrA W opisie na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi