jabber1981 Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 odstawilem dzisiaj zonki QQ na montaz Webasto:).....telestart zakladam ten Webasto T100 HTM......dosc ciekawy:).....odbior w poniedzialek...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red1980 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piko71 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Cena? Ja dałem 6 000 przy montażu u d. przed odbiorem. Żałuję, że nie wybrałem ze zdalnym sterowaniem, choć nie wiem jak to działa z alarmem Cobra, który reaguje na ruch ciepłego powietrza. Żeby tego uniknąć trzeba te czujniki najpierw wyłączyć. Ale jak to działa (to wyłączanie) przy zdalnym włączaniu grzania nie mam pojęcia. Ktoś to ćwiczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Kupiłem na ebayu za około 30zł z ciekawości chromowane nakładki na klamki. Wykonane są z plastiku w kształcie litery C. Przykleja się je na taśmie piankowej 3m. Dość fajnie się komponują nawet z moim dość jasnym lakierem, bo przy ciemniejszym, lub białym wygląda jeszcze lepiej. W drodze są jeszcze chromowane nakładki na halogeny przednie. Powinno się to wszystko ładnie uzupełniać Nigdzie w internecie nie mogłem znaleźć QQ w moim kolorze z nakładkami klamek, więc chyba jestem pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 ... też się nad takimi zastanawiałem ale myślę ,że długo to one nie będą tak się prezentowały ...Tyle ,że za takie pieniadze można je co jakiś czas wymienić (ze stali kosztują ~200zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Też widziałem takie ze stali, ale plastik wydaje się być bezpieczniejszy - chodzi mi o krawędzie jakie powstały na klamkach. Nawet jak by wytrzymały dwa lata to i tak warto Ta chromowana wstawka w grillu też jest plastikowa i u mnie po trzech latach zaczynają się pojawiać pęcherzyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
browarek79 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 (edytowane) Też mam ten kolor auta i nakładki chromowane (stalowe), polecam szczególnie posiadaczom pakietu Visia (czarne klamki) - wizualnie bez porównania do standardu. Edytowane 19 Września 2013 przez browarek79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabber1981 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 autko zostalo w poniedzialek odebrane ......Webasto zalozone dziala bardzo fajnie i ten telestart T100 HTM tez bajera sprawa......na pilocie wyswietla mi sie aktualna temp. w aucie, czas pozostaly do nagrzania, mizna ustawic godzine o ktorej chcemy odjechac autem i webasto samo odpala sie zeby do tej wlasnie godziny nagrzac.......koszt 2990 minus 150 bo musialem dwa razy jechac to zszedl z ceny 150zloty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez75 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Szkoda,ze w akcesoriach przy odbiorze nowego auta nie ma chromowanych bocznych klamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piko71 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 ... webasto samo odpala sie zeby do tej wlasnie godziny nagrzac....... Ale czy masz alarm Cobra z czujnikami ruchu wewnątrz auta i czy ten alarm się uruchamia po nagrzaniu powietrza? Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabber1981 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 powiem Ci szczerze ze nie mam pojecia jaki jest u mnie alarm, ale raczej zadnych czujnikow ruchu nie ma, tak mi sie wydaje......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 te nakładki ebayowe będą miały bąbelki po pierwszej, najdalej drugiej zimie no ale cena nie duża to można się pobawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piko71 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 powiem Ci szczerze ze nie mam pojecia jaki jest u mnie alarm, ale raczej zadnych czujnikow ruchu nie ma, tak mi sie wydaje......... Może ktoś inny może mi wytłumaczyć jak to działa - zdalne włączenie ogrzewania parkingowego z alarmem, który reaguje na ruch powietrza a który można wyłączyć tylko ręcznie i tylko do następnego zaalarmowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STJ Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 autko zostalo w poniedzialek odebrane ......Webasto zalozone dziala bardzo fajnie i ten telestart T100 HTM tez bajera sprawa......na pilocie wyswietla mi sie aktualna temp. w aucie, czas pozostaly do nagrzania, mizna ustawic godzine o ktorej chcemy odjechac autem i webasto samo odpala sie zeby do tej wlasnie godziny nagrzac.......koszt 2990 minus 150 bo musialem dwa razy jechac to zszedl z ceny 150zloty:) Atrakcyjna cena, gdzie zakładałeś ? Jakie wrażenia z montażu, nic nie popsuli ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Ramirez75 podejrzewam, że jak by były w katalogu to kosztowałyby z 400zł + montaż, który jest banalny te nakładki ebayowe będą miały bąbelki po pierwszej, najdalej drugiej zimie no ale cena nie duża to można się pobawić Za taką kasę to mogę zmieniać co rok Ciekawy jestem jakie bedą po zimie, bo wydają się solidne. Wygląd auta na duży plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom-er Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) Mam nakładki na klamki metalowe czwarty rok i jest ok natomiast nakładki na halogeny z chromowanym plastikiem nadają się do wyrzucenia.Po pierwszej zimie sól spowodowała ze wyskoczyły bąble na nakładach. Edytowane 22 Września 2013 przez boom-er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Też się pod tym podpisuję. A tutaj znalazłem; - niby taki kawałek plastiku a estetyczne i przydatne - że też wszystko trzeba kupować na eBay-ach. http://www.aliexpress.com/snapshot/268377493.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalmiko Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Boom-er, to mnie zmartwiłeś, bo mam w drodze nakładki na halogeny... Chyba założę na wiosnę Castoro, ja ostatnio kupowałem na aliexpress nowe listwy progowe (takie same jak mam do tej pory), bo niestety tylna przestała świecić. Niestety wilgoć robi swoje (była cała zaśniedziała). Najlepiej je nieco rozebrać i zabezpieczyć np. sylikonem na gorąco. Tak więc nie tylko eBay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Potwierdzam ,że te ABS-y "rdza" po zimie zżera . Nie bardzo rozumię jak to się dzieje ,że na plastiku robią się wżery a nie na nakładkach ze stali powlekanej . Myślę ,że pewnikiem chromopodobne pokrycie jest nic nie warte . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabber1981 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 sluchajcie powiedzcie mi zimowki do QQ w 17" jaki maja rozmiar dokladnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu QQ Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 sluchajcie powiedzcie mi zimowki do QQ w 17" jaki maja rozmiar dokladnie? 215/60R17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabber1981 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 dzieki bardzo:) a moze cos jeszvze polecisz:)?......zbyt duzego wyboru pewnie nie ma w tym rozmiarze...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez75 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Rowniez bede zakladal 17 zimowki przy odbiorze auta jestem na etapie poszukiwania felg oryg do nich alu,opony beda j/w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabber1981 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 a na jaka firme opon stawiasz ?czytalem dobre opinie na temat GoodYear Grip 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_k Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Przez 3 sezony jeździłem na 17'' Interstate - dokładnego oznaczenia nie pamiętam. Byłem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi