Thunder Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Przylazły dziś te opony i do mnie Data 5115, więc już nie ciepłe ale jeszcze świeże W przyszłym tygodniu zakładam i się zobaczy, na ile jest warte doradzanie Eduarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Jak pojedziesz do zakładu nabijaczy młotem ołowiu na felgi bo sezon ,to nic nie da A jeśli pojedziesz do zakładu który spieszy się powoli to będziesz zadowolony Grzmot pyknij foto samych opon bo ciekaw jestem kordu czy się zmienił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Pojadę do kumpla, zrobi jak sobie. Foty jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 O i taki kolega to czyste złoto Ja mam też kolegę pod blokiem co ma zakład wulkanizacyjny,dokładny tak że wymiana trwa godzinę! Jak trzeba to optymalizacje opony na feldze mam w cenie W ciemno skupują ode mnie moje używane opony za dobre pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Zrobiłem fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Bieżnik jak na Lato alagancki Kraksu nie zmienili dokładnie taki jak w oponach Dębicy Reklamacja uznana. Trochę papierów musiałem wypełnić. chcieli abym im opony odesłał, a ja że mam je na kołach i użytkuję non stop. nie mam innych na wymianę za te założone. Babeczka wymiękła po trzech mailach i teraz pozostało przepychanie kto zapłaci za wymianę w jednym ze współpracujących z nimi warsztatów. Pozdr To tak naprawdę wina nie wiedzy wulkanizatora!! nie powinien jej zakładać na samochód!!! Było zostać na starych do czasu dosłania opony bez wad!! Ja takie zdejmowałem i do magazynu na zwrot z opisem WADLIWA!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Czy ktoś kupował opony na Oponeo ? ----------------------------> doczytałam - kupowaliście. Transport faktycznie jest gratis i jak długo się czeka? Będę wdzięczna za jakiekolwiek rzetelne info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Jak opony mają na miejscu to u mnie były na następny dzień po zamówieniu. Transport mają gratis nawet 1 sztuki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Dzięęęki Darku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Polecam oponeo kozak firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Dzięęęki Darku A proszę bardzo, zawsze do usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 jakie polecacie letnie laćki do p11 195/60 R15, nie drogie, warte cenny i ładne z wyglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 jakie polecacie letnie laćki do p11 195/60 R15, nie drogie, warte cenny i ładne z wyglądu. Przeglądnij sobie oponeo, na pewno coś znajdziesz w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mleczko Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Bieżnik jak na Lato alagancki Kraksu nie zmienili dokładnie taki jak w oponach Dębicy To tak naprawdę wina nie wiedzy wulkanizatora!! nie powinien jej zakładać na samochód!!! Było zostać na starych do czasu dosłania opony bez wad!! Ja takie zdejmowałem i do magazynu na zwrot z opisem WADLIWA!!!!!!! założyli, bo nie było kontaktu ze mną. Felgi zostawiłem i nowe opony. stary kpl był w bardzo kiepskim stanie, mocno pocięty. Na jesieni naciąłem się na jakiś drut kolczasty czy coś takiego i dlatego woleli założyć te nowe. zakład jest blisko mojego domu, znamy się. Zresztą napisali mi rozprawkę na temat opon i opieczętowali, coby była ważniejsza, do wysłania do oponeo. Z Panią z oponeo doszliśmy do konsensusu i prześlą drugi kpl na wymianę (koszt po ich stronie) a tym czasem ujeżdżam to co mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Tak Oponeo to solidna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 No i kapcie na felach. Nie było kłopotu z wyważeniem. Na razie się obracają bez problemu Po tysiaku dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 My podczas wyważania, nigdy nie mieliśmy jaja Zeteexa Po 1000 km to nie będzie co ciekawego pisać ,ale po 2500tyś to opona się ułoży na feldze to wtedy napisz Pamiętaj pompować kapkę więcej, szczelność lepsza i życie opony dłuższe a i rotuj co 10.000 km wtedy kumplecić równo będzie się zużywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Nowe klapki założone ma i moja Primadonna Kupione w oponeo.pl - świetny sklep - polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Bez zdjęć się nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Bez zdjęć się nie liczy Jutro wyciągnę z kosza na śmieci taśmę z oponeo , naklejkę z opon i przykleję na kołpak ... zrobię foto będzie się liczyć ? póki co - link http://www.oponeo.pl/dane-opony/nexen-n-blue-eco-185-65-r15-88-t#106232593_reviews Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Zdjęcie nie naklejek a zdjęcia opon zamontowanych na felgach oooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Cooo Ty... mam tak zjechane kołpaki, że wstyd tutaj pokazywać a na gołych stalówkach opony wyglądają ohydnie... wg mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Trudno popatrzmy oczyma wyobraźni na te nowe opony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz-M Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 a miał ktoś opony Prestivo PV-S1 w swoim samochodzie?? Ojciec sobie takie upatrzył bo ktoś mu polecił i chce u siebie takie zamontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmiskow Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Potrzebuję poradę. Mam Nissan Qashqai II rocznik 2015 1,2 na kołach 215/60/R17 alu. (letnie) aktualnie potrzebuję kupić stalowe koła zimowe felgi i opony. Z uwagi na cenę chciałbym zmienić 17'' (letnie) na 16'' (zimowe). Czy zakup opon 215/65R16 to dobry wybór dla tego modelu - zamienik tych aluminiowych felg 17''. Czy kola 16'' będa dobrze wyglądąły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi