Gość Fuks Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Chciałem się pochwalić, że udało nam się z max-em233 spotkać w sobotę i razem po upalać. Przy okazji, polecam max-a233 to naprawdę fajny gość. Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Fajnie!!! Integracja jest wskazana jest to spójne z tym naszym tematem, który ledwo ale jednak żyje na forum Pozdr, Kaśka Ps. zapraszam na Choinkę z Szantą 1 grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość max233 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Witam , kto się wybiera na ta impreze ??, tam bedą jakies dzieciaki z domów dziecka ??. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michailq Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Witam, ja może się wybiorę parę spraw musi się jeszcze rozjaśnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość max233 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 PUK PUK ZYJE TU KTOS ?? kto jedzie do teto nieporetu w sobote ??. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaellito Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 PUK PUK ZYJE TU KTOS ?? kto jedzie do teto nieporetu w sobote ??. Cześć, w 2013 proponuję w Radziejowicach się spotkać, piękna okolica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość max233 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Witam , mozna by było sie tam spotkac ktos chetny ?? i kiedy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Korbamoto Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Odgrzewam starego kotleta A może w majówkę skoczyć na Kuklówkę? Tak mi się rymnęło. Ktoś chętny któregoś dnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shafran Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Witam. Jestem na tym forum świeży także dzień dobry wszystkim:) Jest ktoś chętny na wypady w teren od czasu do czasu? (Kuklówka, pn-zach rejony Wawy- Nowy Dwór, Wkra, Narew, Kampinos etc.) Jeżdżę seryjnym Patrolem także póki co nie jakiś mega extrem Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi