Katrinka75 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 (edytowane) Przejedziesz się żabką ... tylko mi się nie zakochaj Waży 4.5 tony i pali blisko 30 litrów Oj, fajna ale pazerna na picie "malutka" żabcia a czym grozi zakochanie się w niej? Czyżby zazdrość przemawiała przez właściciela? No dobra, to teraz się skupcie: Spotykamy się w niedzielę (16.01) w Szanta Cafe ul. Warszawska 31 Zegrze po prawej od ronda jadąc od Legionowa lub Wa-wy w stronę mostu w Zegrzu o godz. 13.20 (czekamy do 13.45). Jedziemy razem do Serocka tak żeby na 14.00 być na rynku. Potem mały lajcikowy szlaczek i ognicho. Na ognicho trzeba zabrać to co kto chce jeść lub więcej Ja będę moim Parchem krótkim granatowym potworkiem W razie zmian planu od razu napiszę zawiadomienie. Pozdro, Kaśka Edytowane 13 Stycznia 2011 przez Katrinka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ESKEN Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Witam serdecznie wszystkich traktorzystów .Jestem posiadaczem parcha od ponad 2lat ale dopiero dziś zarejstrowałem sie na tym forum.Mam na imie Sylwek i mieszkam w ostrołęce[tak tak tam gdzie tak śmierdzi] I na sam początek spodobał mi sie pomysł Kaśki z tym spotkaniem w Zegżu .Oczywiście żeby było co najmniej sześciu chętnych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 przybędę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QbaKJ Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 (edytowane) No to wygląda na to, że ja tyż będę - z Kaśką, na prawym Do zobaczyska! Bardzo bym chciał cię poznać katrinko 75 ale z drugiej strony nie chce niczego popsuć :) Kolego, chyba pomyliłeś forum... Uważaj, żebym ja Cię nie popsuł Edytowane 14 Stycznia 2011 przez QbaKJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 (edytowane) Witam serdecznie wszystkich traktorzystów .Jestem posiadaczem parcha od ponad 2lat ale dopiero dziś zarejstrowałem sie na tym forum.Mam na imie Sylwek i mieszkam w ostrołęce[tak tak tam gdzie tak śmierdzi] I na sam początek spodobał mi sie pomysł Kaśki z tym spotkaniem w Zegżu .Oczywiście żeby było co najmniej sześciu chętnych. Pozdrawiam Witaj traktorzysto Myślę że będzie nas kilka autek z tego forum ale też będzie inna ekipa, do której się dołączamy w Serocku i dalej jedziemy razem, więc towarzystwo ogólnie będzie mieszane markowo Landki, Jeepy, my i kto wie kto w czym jeszcze z niespodzianką . Towarzystwo będzie mieszane a urozmaicenia są moim zdaniem ciekawsze Pozdro, K Edytowane 14 Stycznia 2011 przez Katrinka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ESKEN Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Super,więc i ja przybęde z moimy kobietkami.o ile mi nic nie wyskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Patrząc na aurę będzie fajne błotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clipp Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Oj, fajna ale pazerna na picie "malutka" żabcia a czym grozi zakochanie się w niej? Czyżby zazdrość przemawiała przez właściciela? No dobra, to teraz się skupcie: Spotykamy się w niedzielę (16.01) w Szanta Cafe ul. Warszawska 31 Zegrze po prawej od ronda jadąc od Legionowa lub Wa-wy w stronę mostu w Zegrzu o godz. 13.20 (czekamy do 13.45). Jedziemy razem do Serocka tak żeby na 14.00 być na rynku. Potem mały lajcikowy szlaczek i ognicho. Na ognicho trzeba zabrać to co kto chce jeść lub więcej Ja będę moim Parchem krótkim granatowym potworkiem W razie zmian planu od razu napiszę zawiadomienie. Pozdro, Kaśka No dobra, Jak wrócicie to chwalić się fotkami !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Fotki niebawem będą. Dziękuję kolegom alkaspaw (Navara daje radę ) i Y61 28TD 99r za przybycie. Miło było Was poznać. Mam nadzieję że podobał się Wam wypadzik. W moim odczuciu było fajnie, trochę błotka, pagórków i na koniec ognicho. Straty niestety też muszą być - tłumik w bagażniku ale mimo to zabawa przednia, bo aura sprzyjała i towarzycho też. Pozdrawiam, Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 nie mogę się doczekać następnego wypadu żałuję że nie mogłem być z wami do końca szkoda że tak mało było nisków chętnie zobaczę fotki z ogniska a jaka była droga przez las też taka fajna jak ta przez pola pozdrawiam wszystkich LANDNIĘTYCH JEEPNIĘTYCH I NISSNIĘTYCH i innych obyśmy spotkali się następnym razem w jeszcze większym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 (edytowane) Filmiki: http://www.youtube.com/user/Katrinka75?feature=mhum#p/a/u/1/gQrpw7OkCzY'>http://www.youtube.com/user/Katrinka75?feature=mhum#p/a/u/1/gQrpw7OkCzY http://www.youtube.com/user/Katrinka75?feature=mhum#p/a/u/0/J9y4gSj0rt4 http://www.youtube.com/user/Katrinka75?feature=mhum Fotek mam niestety mało, bo śmigałam a nie pstrykałam : http://picasaweb.google.com/Katrinka75/Ognicho4x4?authkey=Gv1sRgCObn8Zi7jKqEkwE# Droga powrotna była równie fajna co dojazdowa i ognicho też się udało. Pozdrówki, dam znać jak coś będziemy znowu organizować, pewnie niebawem Edytowane 16 Stycznia 2011 przez Katrinka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Super filmiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 (edytowane) Dzięki Filmiki to takie sobie, bo nie jestem ani dobrą kamerzystką ani rezyserem, za to jeździć po nierównym uwielbiam no i jest pamiątka a fajnie było Przejedziesz się żabką ... tylko mi się nie zakochaj Waży 4.5 tony i pali blisko 30 litrów No i nie miałam szansy pojeździć żabcią może innym razem Edytowane 16 Stycznia 2011 przez Katrinka75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clipp Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Filmiki: http://www.youtube.com/user/Katrinka75?feature=mhum#p/a/u/1/gQrpw7OkCzY'>http://www.youtube.com/user/Katrinka75?feature=mhum#p/a/u/1/gQrpw7OkCzY http://www.youtube.com/user/Katrinka75?feature=mhum#p/a/u/0/J9y4gSj0rt4 http://www.youtube.com/user/Katrinka75?feature=mhum Fotek mam niestety mało, bo śmigałam a nie pstrykałam : http://picasaweb.google.com/Katrinka75/Ognicho4x4?authkey=Gv1sRgCObn8Zi7jKqEkwE# Droga powrotna była równie fajna co dojazdowa i ognicho też się udało. Pozdrówki, dam znać jak coś będziemy znowu organizować, pewnie niebawem Już myślałem że LR "nie robi" a jednak mu się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jankes30 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Bomba.... przespalem zlocik:(((( trzeba czesciej zagladac na forum:(( Mam nadzieje ze niedlugo odbedzie sie kolejny. Z przyjemnoscia stawie sie ze swoja osobista.... tez parchnieta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Bomba.... przespalem zlocik:(((( trzeba czesciej zagladac na forum:(( Mam nadzieje ze niedlugo odbedzie sie kolejny. Z przyjemnoscia stawie sie ze swoja osobista.... tez parchnieta... Sen to zdrowie ale czasem warto nie spać zaglądaj częściej na forum, bo zapewne niebawem znów się zorganizujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jankes30 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Sen to zdrowie ale czasem warto nie spać zaglądaj częściej na forum, bo zapewne niebawem znów się zorganizujemy Nie kop lezacego:P ogladalem filmiki... Sam bym sie chetnie potaplal w błotku... dzieki za powiadomienie... ale i tak odczytalem dopiero dzis. Mam nadzieje ze sie swietnie bawiliscie i ze na przyszlym dolacze do was... Jak ja nie lubie robic jako nowy:))) Byle na nastepnym pogoda dopisala... czytaj, taka sama jak 16-go:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ESKEN Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Dla mnie były to pierwsze doświadczenia tego typu,mam patrola ponad dwa lata ale nigdy nie byłem na takim zlocie. Mam troche doświadczenia z qładami ale to co innego.Ogólnie bardzo mi sie podobało,fajna rodzinna atmosfera dużo fajnych aut i interesujących ludzi.Zmyłem sie troche po angielsku bo kobiety chciały do domu.Mam nadzieje ze następnym razem zostane do konca.Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Pierwsze koty za płoty fajnie że wogóle przyjechaliście, mam nadzieję że następnym razem zostaniecie dłużej (trzeba się tylko odpowiednio i ciepło ubrać). Ognisko jeszcze długo trwało i jazda po grząskim też Pozdrawiaski dla rodzinki (mam nadzieję że się dziewczyny nie zniechęciły ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mobilepiotr Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 przepraszam że nieśmiało spytam a jak ktoś nie jest z wa-wy tylko z cze-wy a to prawie jak wa-wa to też może się podpiąć pod was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ESKEN Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Też jestem nowy ale myśle że wal śmiąło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mobilepiotr Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 kurcze lepiej poczekam na reakcje starszych off-roaderów bo potem dostane po d....e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ESKEN Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Katrinka zachęć klegę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clipp Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 (edytowane) kurcze lepiej poczekam na reakcje starszych off-roaderów bo potem dostane po d....e Uważaj " STARSZYCH OFF-ROADERÓW",- OFFROADER może poczuć sie urażony, bo wcale nie jest taki stary Edytowane 18 Stycznia 2011 przez clipp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Uważaj " STARSZYCH OFF-ROADERÓW",- OFFROADER może poczuć sie urażony, bo wcale nie jest taki stary Ja wiem ... 40 dychy czy stary czy młody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi