Coobcio Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Witamy Witamy ! Ps. Jakubie350 ty już na Poznaniu latałeś ?? Ja troszkę latałem 350Z po Poznaniu, uczę się i mega się wkręciłem puki co best time na półslikach to 1,51,3 sek - w tym roku chciałbym zejść grubo poniżej 1,50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Tylko na 1/4 i to bardzo dawno temu z naciskiem na bardzo dawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chief47 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Witam wszystkich,Jestem totalnym świeżakiem na forum i liczę na Waszą wiedzę odnośnie marki i modelu 350z. Otóż, jeżeli wszystko pójdzie dobrze, w ciągu kilku dni zostanę posiadaczem wspomnianego przed chwilą modelu. Nim do tego jednak dojdzie, proszę o Wasze rady i opinię. Otóż jestem umówiony na oględziny tego egzemplarza:http://allegro.pl/nissan-350z-europa-premium-pack-2003-rok-3-5-v6-i5052270529.htmlWięc tak:Na co zwrócić uwagę w tym modelu? Dodam, że miałem kupić Subaru WRX/STI i znając bolączki tych modeli do tej pory nie trafiłem na satysfakcjonujący mnie samochód, więc postanowiłem szukać dalej. A markę znam. Trafiło się jednak wyżej wymienione ogłoszenie i zaciekawiony tematem, chcę zobaczyć jak prowadzi się Nissan. Szukam mocnego, sportowego auta, a 350z wydaje się spełniać moje wymagania. Niemniej, nie wiem z czym się liczyć, decydując się na ewentualny zakup oraz na co zwrócić szczególną uwagę podczas oględzin. Subaru mam w małym palcu, jednak 350z będę miał okazję dosiąść po raz pierwszy. Nie pytam o spalanie, bo to jest dla mnie akceptowalne i liczę się z większym zapotrzebowaniem na paliwo niż w Scodzie Fabia 1.9 TDI Słyszałem wiele pozytywnych opinii o 350z pod warunkiem, że nie dotyczy to egzemplarza składanego z czterech innych.Proszę więc Was, doświadczonych kolegów, na co zwrócić uwagę i o co pytać. Dodam, że zamierzam sprawdzić auto u Dealera Nissana w Katowicach. Jednak każda Wasza rada jest w obecnym stanie rzeczy na wagę złota PS. Będę wdzięczny za info na priv żeby nie śledzić wątków na forum z uwagi na napięty grafik w pracy w bieżącym tygodniu. Oględziny zaplanowane na Środę.Pozdrawiam,Łukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waskid Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Siema, mam na imie Damian i po sprzedazy preludy 4 generacji, chodzi mi strasznie po glowie 350z niestety jak narazie z tego co widze to mam chyba zbyt maly budzet (obecnie 30k i rosnie - docelowo 35-36, a jak odloze w czasie to i wiecej) zainteresowalem sie tym z Tarnowskich gor jak kolega wyzej. Mam nadzieje ze uda sie cos sensownego wyrwac, bo placic podobne pieniadze (30k) za s14a wydaje mi sie mniej oplacalne, tymbardziej ze Z moze sie pochwalic o wiele lepszym wyposazeniem - co w moim przypadku przy daily ma zawsze jakies znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wp89 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Witamy na forum i powodzenia z szukaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzikdkl Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Witam serdecznie , Czytam wasze forum już od dłuższego czasu , więc przyszła pora aby się zarejestrować . Parę słów o mnie Nazywam się Patryk poszukuje Z-tki już od ponad dwóch lat i jak na razie bez skutku , oglądałem wiele 350z ale niestety zawsze coś wychodziło nie tak . Mam nadzieje że w końcu się trafi jakaś perełka pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefffan Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Siema, powodzenia w polowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Witamy! Ojej no długo szukasz No ale znadziesze jest na rynku fajna pomarańczowa z HR - pod maską, z opisu rewelacja, trzeba by ją i tak oblukać osobiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symbiod Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 SiemankoGrzegorz z tej strony Zetke posiadam od roku, obecnie przechodzi kompletny body lifting. Nie ukrywam, że zarejestrowałem się na forum żeby od razu wziąć udział w najbliższym zlocie, tylko po to żeby poczuć tą łączącą właścicieli 350siątki więź. Pozdrawiam i do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Siemanko Grzegorz z tej strony Zetke posiadam od roku, obecnie przechodzi kompletny body lifting. Nie ukrywam, że zarejestrowałem się na forum żeby od razu wziąć udział w najbliższym zlocie, tylko po to żeby poczuć tą łączącą właścicieli 350siątki więź. Pozdrawiam i do zobaczenia. Cześć Grzegorz witaj na forum. Jaki bodykit wrzucasz i skąd będziesz go targał? Pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symbiod Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Już wszystko "przytargane", kilka drobnostek pozostało jak siatka aluminiowa itp. a skąd? Wszystko od naszego rodzimego sprzedawcy http://www.stuning-group.com/. Kolor całego auta z srebnego metalik przerabiam na czarny mat, wymieniam zderzaki przedni i tylni (amerykanin) a także maskę na wersję nismo.Do tego alufelgi pozostają oryginalne (jeszcze ten sezon) w kolorze czarny połysk i to tyle jak na razie. Za 2 tygodnie powinien być pierwszy etap tuningu zakończony, na kolejną zimę przewiduje zmieniać wnętrze taka moja zachcianka, żeby było wiadomo że to moje auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Już wszystko "przytargane", kilka drobnostek pozostało jak siatka aluminiowa itp. a skąd? Wszystko od naszego rodzimego sprzedawcy http://www.stuning-group.com/. Kolor całego auta z srebnego metalik przerabiam na czarny mat, wymieniam zderzaki przedni i tylni (amerykanin) a także maskę na wersję nismo. Do tego alufelgi pozostają oryginalne (jeszcze ten sezon) w kolorze czarny połysk i to tyle jak na razie. Za 2 tygodnie powinien być pierwszy etap tuningu zakończony, na kolejną zimę przewiduje zmieniać wnętrze taka moja zachcianka, żeby było wiadomo że to moje auto Do zetki czarny mat jest za***isty - sam taki chciałem, ale stwierdziłem że jak zrobię czarny mat to zleję się z carbonami i nie będą widoczne i jakoś mi się szkoda zrobiło więc walnąłem na złoty mat będziesz lakierował czy oklejał, bo jak chcesz okleić to dam Ci namiar na vicemistrza Polski w car wrappingu, skądinąd bardzo sympatycznego Gościa, który ogarnie Ci wszystko super profesjonalnie i na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symbiod Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Malowanie u mojego dobrego znajomego złoty mat mówisz, zdjęcie profilowe... CUDO No ja już doczekać się nie mogę kiedy wyjadę ze "stajni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Ja nie chciałem malować, żeby nie mówili potem , że powypadkowy ale w sumie to i tak pewnie nigdy nie będzie na sprzedaż 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_de Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Witam Was. Od pewnego czasu buszuję na tym forum, douczam się i co rusz dowiaduję czegoś nowego. Od prawie dwóch lat szuka(łe)m dla siebie Z-ki. Najpierw budżetowo, 350Z lata 2005-2009, ale w końcu trafiłem na 370Z i zdecydowanie bardziej pasuje do mnie. Zacząłem więc poszukiwania od nowa. Tu niestety zderzyłem się z rzeczywistością: wszystkie które oglądnąłem poniżej 100k były wcześniej mniej lub bardziej rozbite... (Taka spod Poznania to okazało się że wogóle przodu nie miała!!!). Wydałem duuuużo pieniędzy na serwisy, które sprawdzały i obnażały te wszystkie oszustwa. Dopiero niedawno trafiłem "okazję" z pierwszej ręki, jeszcze na gwarancji i z fakturą VAT. To automat, którego na początku nie brałem pod uwagę, ale po bardzo przyjemnej i rzeczowej rozmowie z Coobcio, przekonałem się do automatu. Chyba dobrze, bo to auto jest dość narowiste i lepiej trzymać kierownicę oburącz, a nie (jak kiedyś jeździłem Cytrynką) na mydełko FA Z dziką przyjemnością pojadę zlot i jeszcze więcej sie dowiem już bezpośrednio od Was, Zetkowych maniaków Tak więc... do zobaczenia na zlocie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 dokładnie, do zobaczenia na złocie bede niebawem pisał do Ciebie z konkretami co do formalności(oczywiście do wszystkich tym samym, nie tylko Ciebie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Edytowane 4 Marca 2015 przez dziubas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razzar Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 witamy !!!:)Znajdziesz fajna zetke za 35tys szukaj obserwuj napewno cos upolujesz. Nie trzeba odrazu wywalic 50tys aby byla ta nie pukana. Mozna kupic taniej pogrzebac i bedziesz mial swoja wymarzoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiloVsky92 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Witam wszystkich, jestem Kamil i mam 22 lata. Od pewnego czasu zachorowałem za zetke i dąże usilnie do realizacji mojego marzenia. Kiedyś jeździłem smartem fortwo a obecnie posiadam Mercedesa w203 sport coupe c220CDI (fabryka 143KM, obecnie 188KM 430Nm, dolot, wydech + strojenia). Tak więc od poczatku tylny napęd uczy mnie pokory Bardzo chciałem kupić kolejne Sport Coupe z silnikiem 3,5 litra lecz, okazało sie, ze fabryczna wada rozrzadu powoduje jego kosztowna wymiane juz przy 100.000km. Byłem kiedys na night illegal warsaw i zobaczyłem złotą zetke w macie z carbonowymi dokładkami, trafiło mnie i sie zakochałem w Nissanie. Jako ze pracuje za granicą (auto stoi w polsce) to bede mógł je zmienić dopiero w wakacje, bede szukał RevUp 2006 rok w wersji europejskiej, ale co sie trafi to czas pokaże. Sporo ogarniam w kwestii Car Audio wiec na pewno od tego zaczne swoja przygode z 350z... Pozdro dla wszystkich zetkowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Pozdro Pozdro - udanych łowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Ta złota zetka w macie to zapewne Łukasza;) nawet teraz dla większości z nas jest inspiracją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Dzięki Kamilo za miłe słowa. Mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć wymarzoną Zetkę - trzymam kciuki za Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szutek Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Witam Wszystkich, jestem Michał pochodze z Warszawy od soboty stalem sie posiadaczem 350z cabrio wersja US 2004r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 witaj Michale wczoraj miałeś ładną pogodę i na pewno z niej musiałeś skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szutek Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 witam pewnie korzystam.na maksa sloneczne dni na crusing cabrio deszczowe na lekkie boczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi