erp. Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam, będę wymieniał płyn ( jest strasznie czarny ) i mam mały dylemat jaki wlać do wspomagania układu kierowniczego ( kolor zielony czy czerwony ). Z tego co słyszałem to ma być jakiś DEXTRON czy DEXRON? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chomik. Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Każdy DOT4 albo DOT4+ będzie dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erp. Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Każdy DOT4 albo DOT4+ będzie dobry Czy aby na pewno do wspomagania układu kierowniczego płyn DOT ( hamulcowy )? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Whitie Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Nalej STP i będziesz Pan zadowolony. Ja Nalałem taki STP Anty Leak i mam spokój od roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz... Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Zapewne kolega chomik pomylił układ wspomagania kierownicy z układem hamulcowym.W każdym bądz razie kolego erp. nie lej żadnego Dot-a! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgorzelec Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 olej leje się czerwony mobil atf 320. a nie hamulcowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chomik. Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Sorry, faktycznie pomyliły mi się układy, ale musicie mi wybaczyć bo pisałem po imprezie Andrzejkowej Co do wspomagania to lej czerwony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.