Dar1962 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 jeden ocalał, nawet bardzo się nie osmalił - swoją drogą - wielka laweta, kupę aut na pokładzie i żeby nie mieli porządnego agregatu gaśniczego, takiego jak w cysternach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Mnie zastanawia przyczyna pożaru. Obstawiam kip wyrzucony przez kierownika tego składu.... większość palaczy nie zanieczyszcza sobie popielniczki petami i popiołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 "poruczników" jest znacznie więcej http://www.euroncap....point-in-s.aspx w prasie i internecie ukazało się ostatnio kilka rankingów awaryjności aut oraz ostatni raport TuV, w którym marnie wypadła Dacia Logan. Nie, żebym zaraz bronił mojej nowej marki, ale pozwolę sobie załączyć wykazu\ aut, które wzięły udział w bardzo wszechstronnym, szczegółowym i wymagającym teście długodystansowym (na dystansie 100 tys km) organizowanym przez Auto Bild przy współudziale Dekry. Żaden z producentów dotychczas nie kwestionował jego rzetelności - wręcz przeciwnie - wszyscy grzecznie tłumaczyli się z wpadek, a niektórzy po modernizacji modelu dostarczali po pewnym czasie auta do testu powtórnego. Komentarz pozostawiam zainteresowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dareke Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 A mnie się wydaje ,że będzie to wina chamulca w naczepie , wysoka temperatura i zapalenie , a dalej..... tylko fakt gdzie solidna gaśnica lub agregat. Popatrzyliście też na to ile aut stało po obydwu stronach drogi? Kto policzył ilu kierowcó podeszło ze swoimi gaśnicami , mam na myśli tylko okres 5 minut początkowych filmu , gdzie jeszcze coś tam można było spróbować zaradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Człowieku.... gaśnica kosztuje z 25 zł! Majątek! Ja po tym jak zgasiłem swoją gaśnicą pewien alternator który sie pewnej Pani na stacji paliw zapalił to nawet dziękuję nie usłyszałem a co dopiero propozycję nowej gaśnicy Tacy ludzie, taki naród.... po dwóch stronach "barykady" tacy sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Tu pewnie pomyśleli - nowe VW dla burżujów - niech się palą . Z drugiej strony taki pożar to nie przelewki. Myślę, że nikt nie atakował z samochodowymi "strzykawkami", bo się po prostu ludzie bali. Pożar od początku wyglądał dość poważnie. Nie wiadomo jakie auta stały na lawecie - czy benzyniaki czy diesle. Wprawdzie ktoś tam mówił, że diesle, ale ryzyko było a potencjalnych ofiar nie. Poważnie rzecz ujmując, robota dla straży pożarnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 W momencie gdy gasili śniegiem kilka gaśnic przynajmniej spowolniło by pożar.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 w prasie i internecie ukazało się ostatnio kilka rankingów awaryjności aut oraz ostatni raport TuV, w którym marnie wypadła Dacia Logan. Nie, żebym zaraz bronił mojej nowej marki, ale pozwolę sobie załączyć wykazu\ aut, które wzięły udział w bardzo wszechstronnym, szczegółowym i wymagającym teście długodystansowym (na dystansie 100 tys km) organizowanym przez Auto Bild przy współudziale Dekry. Żaden z producentów dotychczas nie kwestionował jego rzetelności - wręcz przeciwnie - wszyscy grzecznie tłumaczyli się z wpadek, a niektórzy po modernizacji modelu dostarczali po pewnym czasie auta do testu powtórnego. Komentarz pozostawiam zainteresowanym 2.0 TDI to crap (w pewnych rocznikach) to każdy wie, ale że 1.4 tsi tak wysoko, to zdziwienie dla mnie. No chyba, że testy były robione ostatnio i na słabszej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmarcin Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Nie żebym VW nie lubił i dyskredytował ów markę..... tesciowi strzelil w nowym golfie plus modul od tego co w nissanie nazywa sie connect....rozladowywal mu aku do zera nawet na postoju. Nowy modul to koszt 4 tys. Dobrze ze jest gwarancja. Ciekaw jestem jak to w nocie wygląda jak sie cos wysypie p.s. a ja nadal szukam verso... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 że 1.4 tsi tak wysoko, to zdziwienie dla mnie. No chyba, że testy były robione ostatnio i na słabszej wersji - tu prawdopodobnie znajdziesz ten test - to szczegółowy wykaz wszystkich testów długodystansowych Auto Bildahttp://www.autobild.de/tests/dauertests/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 (edytowane) Tak jak myślałem: VW Golf 1.4 TSI Comfortline: Dauertest — 20.09.2011 EDIT: spy photo, jak to określiła kobita wystawiająca fakturę: prezent pod choinkę Edytowane 22 Grudnia 2012 przez was79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 najpopularniejszy kolor Note latte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 i bardzo praktyczny - chyba jeden z najlepszych kolorów "na brud" Kupując drakulę wybierałem lakier pod tym kątem ale szary bazalt (bo tak się to nazywa) jest gorszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 A ja,właśnie jestem po zakupie nowego nissana dla kuzynki.Po zwiedzeniu 7 salunów,jeździe 5 croosover"ami i 2 toczydełkami z damską klasą(mito+thema)kupiliśmy.....IX35.A oto pełen dialog:Asiu ale to Koreańczyk-ale Koreańczycy też są skośnoocy-,no ale technologia?-sam mówiłeś że bazują na japońskiej-no ale to nie to samo !-A twoja tiida to co?japońska czy francuska?A nie!przecież sam mówiłeś że meksykańska!!!A ten mi się podoba i już!!!Mikołaj ma mi go kupić,a jak chcesz,to ja nakleję na nim NISSAN.I tak oto kupiliśmy nissana marki hiundai Zapłaci mój serdeczny kolega w... doli i od wędkowania-Piotr(sam mnie prosił) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 4x4 chociaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Co ty,średnia wersja 1,6 GDI/135KM-style-2WD(ale na jej usprawiedliwienie,autko tylko na miasto)za to kolor,ma dziewczyna gust,cool brown,w realu naprawdę ładny.EDIT:no i na rybki będziemy jeździć mietkiem Piotrusia To jej komentarz z nutą wyraźnego triumfu(dotąd jeździliśmy jej 307 SW) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 to przepłaciła po co przednionapędówka w takim samochodzie to ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 to przepłaciła po co przednionapędówka w takim samochodzie to ja nie wiem Jesteś żonaty???Jesli tak to sam sobie odpowiedz (ech...kobiety) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Szczesciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 ale świadomie chyba... po prostu żyjemy bez ślubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 no to powinieneś mimo to ,zrozumieć. W sumie to bulwarówka,w teren to sie nie bardzo nadaje.Miała widzieć z góry innych i się podobać,a to spełnia doskonale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graphia Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 eeee tam... mam w życiu inne problemy niż rozumienie takich pierdół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 eeee tam... mam w życiu inne problemy niż rozumienie takich pierdół No boś FACET!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Ehh no i 5 lat i 3 m-ce użytkowania nissana minęło jak z bicza strzelił. Jestem w innym punkcie życia niż byłem te kilka lat temu, notesław dwukrotnie przeżył powiększenie rodziny, sprawy zawodowe też poszły w takim kierunku, jakbym się jeszcze dekadę temu nie spodziewał w najśmielszych oczekiwaniach. Tyle wspomnień radości i urlopów z czarnuchem - tylko w tym roku 3 długie urlopy z nami zaliczył. Teraz Note czeka już na nowego właściciela, ale będę miał na niego oko, bo trafia do rodziny A sadzomiot VW, no cóż szokuje mnie spalaniem, bo na razie tylko po mieście i wyszło dziś 6,0 l . Po 17 latach w benzynie, tak trochę dziwnie zmieniać biegi przy 1500 obrotów, dobrze, że dla odmiany mam coś co mogę krecić do ponad 7k obrotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi