Thespian Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 u mnie z mostów nie cieknie a landryniarze mają lepsze motto... wyciek oleju to dobry obajw... świadczy o tym że olej w układzie jeszcze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampii Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Witam wszystkich jestem nowy na forum. Posiadam terrano 2.7 Tdi z 2002 r nie posiadam LSD i stąd moje pytanie czy wystarczy wymienić główkę mostu na taką z lsd czy trzeba wymienić cały most? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel084 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Może to nie w temacie,ale na twoim miejscu grubo bym się zastanowił nad lsd. Ja akurat w swoim mam sprawne. Ale jeździłem też egzemplarzami bez lsd. Szczerze to niewiele to daje. Jak jest,to jest,ale gdybym nie miał,to albo wsadzić blokadę,albo zostawić jak jest,bo to szkoda kasy i roboty moim zdaniem. Ale decyzja należy do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampii Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Wcześniej właśnie miałem z lsd różnice widać jak jest lód i ślisko. Z tego co obczaiłem to mam inny most niż wcześniej prawdopodobnie c200 i nie wiem czy tam tak samo wystarczy ten środek wymienić czy cały most. Ceny tak różnie od 600 do ponad 1000 plus robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel084 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Różnica jest,ale tak mała w stosunku z poniesionymi kosztami ,że szkoda w to wchodzić. Tym bardziej że sam tego nie robisz. Lepiej dorzucić trochę i kupić blokadę do mostu który masz w aucie. I wtedy jest różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi