Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Niesttey ale w Pl nadal jest przekonanie że VAG to najlepsze,nie awaryjne i ubóstwiane marki przez ludzi. Oczywiście stare paski b4,b5,b5 fl to były mało awaryjne,zwawe auta ale juz era takich aut się skonczyła. B6 to padactwo,którego w zyciu bym na primcie nie zamienil chyba tylko po to zeby sprzedać bo jeździć takim to bym nie chciał. Tak samo golf VI-elektronika do wyrzucenia. A do wyglądu bynajmniej dla mnie to to sie do Japońskich umywac nie mozę. VAG ani nie wygladają zewnatrz,ani w srodku. Brzydkie uzytkowe katowane samochody idelane na flote.Do codziennego uzytku-jak dla mnie nie. Wolałbym Honde Accord,Mazde 6 (a nowa wyszla własnie mmmm ;D :dribble: ) Mazde 3 (choć po zakupie od razu rozbieram ja i konserwuje )albo toyote avensis (takie troche auto wieku średniego ale mi sie podoba) To tyle. Szkoda że mezalians nissan-renault sie nie udał i zamiast podnieść nissana na rynku EU spowodował upadek i praktycznie zanik marki ;( :nissan2: :nissan2: :nissan2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Niestety jwa ale teraz nowe auta już sie tak robi żeby były trwale przez okres gwarancji a po to sie martw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 A ten nowy przodek Mazdy to nie jest trochę ściągnięty od Mercerdesa. Oczywiście fakt jest bardziej obła i przez to przyjemniejsza dla oka w przeciwieństwie do Merca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Teraz to nawet w okresie gwarancji te auta się już psują. I jak tu mysleć o zmianie dobrego auta na nowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 jak nie gnije,nie psuje się i jeździ to po co zmieniać? wywalasz kupe kasy (srednio 60 tys) na cos wielkości primci i po roku CI się psuje ;// to wole do primci dołożyć i dalej jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 No i tak sie oszukuje od 7 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 a cos Ci sie psuje Primcia? )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 (edytowane) Zauważ że a cos Ci sie psuje Primcia? )) Zauważ że jwa ma P12 Edytowane 24 Stycznia 2013 przez PrzeRuSco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Wiem że ma p12 dlatego pytam Ja na p12 się nie znam i nie wiem jakie mają "słabe strony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Ciągle coś, auto które nie daje zapomnieć o sobie od nowości co kwartał lądowałem w serwisie - stuki, puki i inne dźwięki swiadczące o niedyspozycji a nie zwykły swierszczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bolog1 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Witam wszystkich ;-) Ja osobiście posiadam Primke P11 z nie zawodnym silnikiem 2,0TD, generalnie to chcąc wymienić zalety to musiałbym napisać o wszystkim co jest w mojej bryczce, ale napisze co najbardziej w niej chwalę: niezawodność, pali zawsze w każdych warunkach i sytuacjach jak na swój wiek jej wygląd niema sobie nic do zarzucenia komfort pod czas jazdy oraz przestrzeń jest niesamowita najlepsze jednak jest to, iż moja Primka jest naprawde tania w utrzymaniu i niemam na myśli tylko spalania ale również kwestię napraw i różnych wymian, których jest nie samowicie mało. Generalnie nie mogę napisać o niej złego słowa i każdemu polecam to autko. Pozdrawiam wszystkich i zapraszam do odwiedzania mojego bloga: http://mojeautosamochody.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Primke P11 z nie zawodnym silnikiem 2,0TD z tą niezawodnością to nie mów na głos bo wiesz;D chochliki nie śpią ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paweł6488 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Według mnie najpoważniejszą wadą jest mocno rdzewiejąca karoseria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Ale w Twojej czy w tym modelu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallos Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) Co lubię? SR20 - przyjemny dżwięk na wysokich obrotach - wyśmienicie się zbiera - super trzyma się drogi nawet na ciulowych zimówkach Dębicy - ogólnie przyjemny samochód Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez rafallos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Miłe wspomnienie po niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Ty zyjesz jwa w ogóle??Myslałem że po sprzedaży razem z P12 pojechaleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Do dziś nie moge się otrząsnąc z czynu jakiego dokonałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Tak haniebny występek zasługuje na pogardę Cos już masz na oku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Stoi już na kanale Toyota a w środku idiota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Jaka Toyota?RAV4 czy Avensis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 AVErsalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Jaka faza??II czy III?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Verso były niestety tylko II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suwersky Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Słabo wydajna klimatyzacja oraz duży promień skrętu. To jest bolączka mojej P11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi