Padre Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Kłaniam się. Rozgrzebałem przed zimą terrano i znalazłem pod fotelami wtyczki, które nie były do niczego podłączone (fotki w załączeniu). Wtyczki w kółku nr 2 występują pod obydwoma fotelami, natomiast te zakreślone kółkiem nr 1 są tylko po stronie kierowcy. Może ktoś z Koleżeństwa potrafi zidentyfikować do czego są te podłączenia? Miałbym wtedy jeden z trzech problemów mniej ;-) Pozdrawiam Padre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 a masz czujniki zapięcia pasów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Padre Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Czujnika chyba nie mam (?), na desce mam tylko kontrolkę poduszek. Pod przednimi fotelami mam zamocowane jakieś kostki ale nie pasują do żadnej złączki. Natomiast zauważyłem w zagłòwkach wszywkę, że mają poduszkę. Te złącza, które znalazłem mogą mieć coś wspólnego z instalacją audio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtus Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Grzane fotle. Audio nie ma nigdzie. Nie pamiętam jakie złącze miały poduszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Padre Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zaraz ,zaraz bo już się pogubiłem. Wtyczki występujące pod obydwoma fotelami (kółko 2 na foto) to grzanie, czy tylko te pod fotelem kierowcy (kółko 1)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NOmaro Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 jak tylko pod kierowcy to prawdopodobnie szujnik zapiecia pasa. Grzanie jak jest to parami robione nie ma tak ze tylko fotel kierowcy grzany a pasazera nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.