Łukasz83 Opublikowano 15 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Dzieki za zaproszenie ale jestem nad morzem na urlopie http://motohusaria.pl/index.php/k2 Kolejna partia węgla. Klameczki z carbonu on board Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 na duży plus! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 19 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Jutro szykuje się wycieczka do Java Car Design na omówienie szczegółów,zakresu robót,wyceny itp.do tej pory nie zdecydowałem się czy zrobić wnętrze na zloto-czarno, czerwono-czarno czy czerwono-złoto. Mam nadzieje ze wizyta u fachowców rozjaśni mi w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Ja wstępnie zdecydowałem się na czarne wnętrze, przeszyte czerwonymi nićmi i jakieś drobne akcenty czerwone, ale najpierw musze fotele zmienić bo te średnio mi leżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 19 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Tez o tym myślałem ale boję się że będzie za ciemno. A fotele u mnie na 95% będą sparco forza r333. Myślicie że w zimę poza sezonem idzie to taniej kupić czy nie ma znaczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 22 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Juz po wizycie w Java Car Design. Trochę rzeczy mi się w głowie rozjaśnilo a nad kilkoma będę musiał jeszcze pomożdzyc. Generalnie chyba zrobię wnętrze czerwono czarne przesyte złota nicią i akcentami carbonu. I pamiątkowe foto Zamówione kubelki Sparco Forza r333 wysyłka jeszcze dziś. Przyszły foteliki ale nie są przesadnie lekkie. 14,5 kg sztuka. Wie ktoś ile waży ori fotel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 (edytowane) około 23kg z mocowaniami Edytowane 22 Września 2016 przez h8r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Fotele wypas do 370tki chce takie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 23 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 no za***iście mi się podobają. Jak je obszyję to będzie miód malina A Ty masz 370??? Który wzór szycia najbardziej Wam się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 5 Dokładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 23 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 No i to właśnie chciałem usłyszeć, bo jak zobaczyłem te wzory to od razu 5 była dla mnie najlepsza Pokazałem Tacie - ocenił fachowym okiem i powiedział - tylko nie 5, reszta jest ok 1 to wzór z Bentleya 2 to Bugatti 3 to Ferrari 4 to Maseratti 5 znów Ferrari 6 Mercedes Czekam na dalsze opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 3, ale powinna mieć takie metalowe kółka w tych dziurach na paskach, dlatego, że ja lubię vintage look Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 4 i 5 są fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 (edytowane) 4 Tylko PLS nie rób na zagłówku tego ch*jowego napisu " java car design " - boże jak to szpeci fotele - czy tylko ja mam takie odczucie ? Edytowane 25 Września 2016 przez TheMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 25 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 A mi się właśnie podoba i zastanawiam się czy dać żeby naszyli javacardesign czy sparco jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 4 Tylko PLS nie rób na zagłówku tego ch*jowego napisu " java car design " - boże jak to szpeci fotele - czy tylko ja mam takie odczucie ? Dokladnie, car design ?!? Roznie dobrze moznaby walnac napis "Fotel" lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 25 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 To jeszcze to przemyślę - obszycie dopiero na wiosnę umówiłem. Może powiem żeby wyszyli Sparco. Na razie mocowania muszę ogarnąć, harness bar i szelki, a w wolnej chwili opracować w głowie co jak ma wyglądać w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sp1N Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 5 Nawiązują delikatnie do stylistyki znanej z GT-R'a, co w mojej ocenie jest jak najbardziej na + Nieźle wyglądałyby w kolorze czarnym z subtelnym czerwonym przeszyciem. Jako wisienka na torcie - mieszek drążka zmiany biegów, boczki & kiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 5 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Trochę za delikatnie jak dla mnie. Będę szedł grubiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sp1N Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Trochę za delikatnie jak dla mnie. Będę szedł grubiej Rzeczywiście, w kontekście całego projektu byłoby zbyt delikatnie ;-). Czekamy na efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 18 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Robota przewidziana na wiosnę Zamówiłem harness bar i mocowania do kubelkow od Staffy.powinny być gotowe w następnym tygodniu W oczekiwaniu na mocowania do kublow przyszły pasy 4 punktowe 3 calowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Wiosne?! Ja bym sie nie mogl doczekac zeby to zamontowac Prosta robota - pare godzin i gotowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 29 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Na wiosnę to miałem na myśli robienie całego wnętrza choć i tak nie wytrzymalem i posłałem wczoraj konsole środkowa, panele sterowania szybami i tylna rozporke do obłożenia węglem a kubelki pasy i harness montuje w najbliższej wolnej chwili jak dojdą mocowania - tez bym nie wytrzymał do wiosny Dotarł harness bar. Teraz tylko mocowania i można zakładać cały komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi