stasziek Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Hej Czy ktos z Was wymienial std antene na pletwe rekina? Chodza legendy, ze zasieg slabszy, DAB nie odbiera. Faktycznie jest tak nieciekawie? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Listwy super chrom, nie te czernidła wszech obecne Adam a naprawisz te uszkodzenie zaprawką??? czy czekasz aż zerdzewieje wg mnie są one w kolorze grafitowym a nie chromowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_St Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Hej Czy ktos z Was wymienial std antene na pletwe rekina? Chodza legendy, ze zasieg slabszy, DAB nie odbiera. Faktycznie jest tak nieciekawie? Pozdr Ja wymieniałem, ale uprzedzam że nie na oryginalną z salonu za 800zł tylko na kupioną na Aliexpress za 130zł. DAB odbiera, ale faktycznie poziom sygnału (analogowego i cyfrowego) jest znacząco słabszy. W mieście nie ma problemów ale na trasie potrafi gubić stacje. Rozwiązaniem może być montaż wzmacniacza, ale to trochę kłopotliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Dzieki za info! Ta z ASO jest nawet drozsza niz 800zl:) ciekawe czy faktycznie bardziej sie rozni od tych sprzedawanych na ali czy allegro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 wg mnie są one w kolorze grafitowym a nie chromowanym Bo to super chrom a nie jasny Tajuningowy z Alleeedrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1968 Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Listwy super chrom, nie te czernidła wszech obecne Adam a naprawisz te uszkodzenie zaprawką??? czy czekasz aż zerdzewieje Tak Edziu...........zaprawką (już zamówiona) bo lakiernicy-blacharze opowiadali o malowaniu całych drzwi i cieniowaniu w jedną i drugą stronę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Dokładnie uzupełnić ubytek zaprawką ja używam super zaprawek Motip ! O Ćwianiaczki cieniować malować niech sobie Ja........a pomalują i pocieniują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 ja używam super zaprawek Motip ! z zaprawka Motipa do Nissana moze by problem, w przypadku mojego koloru nie bylo gotowego pojemnika ale bez problemu dorobili na poczekaniu, za niewielkie pieniadze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Hej, gdzies tutaj jakis czas temu widzialem, ze polecaliscie mate do bagaznika z rezaw plast. Czy chodzilo o ktora z ponizszych? http://gjkstyling.pl/p/634/455/mata-bagaznika-standard-nissan-qashqai-od-2014--qashqai-ii-od-2014-nissan-maty-bagaznikowe.html http://gjkstyling.pl/p/634/1362/mata-bagaznika-gumowa-nissan-qashqai-od-2014-qashqai-ii-od-2014-nissan-maty-bagaznikowe.html W sumie to nie widze czym one sie roznia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Naprawdę nie widzisz innych wzorów na matach ???? Pierwsza to dziadostwo plastikowe dobre do Seppuku . Druga jest gumowa i lepiej dopasowana do podłogi bagażnika tą kupuj śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Potwierdzam,druga to guma.O wiele lepiej się układa w bagażniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Kupiona ta drozsza mata:) Dywaniki z rezaw plast tez zakupilem. Co ciekawe Rezaw plast na swojej stronie ma drozsze te dywaniki niz inne sklepy sprzedajace produkty Rezaw:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Bo jak firma kupuje w Rezaw to ma upusty,bo kupuje w hurcie,więc i cenę mogą dać niższą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kylonek Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 No i jak sie chce to można. Automatyczna winda dla tylnej klapy. Zajefajnie to wygląda i działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Ciekawe czy to oryginał,czy samoróbka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kylonek Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Napisałem do kolesia e-mail z pytaniem czy jest możliwość wysyłki zestawu z instrukcją instalacji do Polski i jaka ewentualnie byłaby cena. Czekam na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) Ciekawe czy to oryginał,czy samoróbka W tym przypadku mozemy chyba mowic tylko o samorobce. To ich strona: http://www.jagcarsecurity.com.au/ Niby zajmuja sie przerubkami , ale to wydaje mi sie dosc zaawansowane rozwiazanie jak na nich Napisałem do kolesia e-mail z pytaniem czy jest możliwość wysyłki zestawu z instrukcją instalacji do Polski i jaka ewentualnie byłaby cena. Czekam na odpowiedź Czekamy na informacje. Bardzo fajna rzecz. Edytowane 14 Września 2016 przez gregson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Mi osobiście w moim QQ brakuje elektrycznej klapy bagażnika i automatu w 1,6 DiG-T - takie rozwiązanie mogło by rozwiązać 50% moich problemów czekam na info . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Myślałem,że zastosowali siłowniki od X-Traila ale dzisiaj mnie ktoś zaskoczył,że mogą być za słabe bo w Xsie klapa jest ...plastikowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_St Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Klapa QQ też nie jest ciężka. Siłowniki to najmniejszy problem, może dałoby się podpasować z innych aut. Najtrudniejsze wg mnie to zamek, który dociąga i blokuje klapę. Musi konkretnie pasować i do tego współpracować z centralnym zamkiem. Ale kto wie, może pasuje zamek od X-Traila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Napisalem do tej firmy i otrzymalem odpowiedz. "Instalacja jest bardzo prosta. Na chwile nie ma jeszcze instrukcji ale dobra wiadomoscia jest to, ze jest to plug&play instalacja. W ciagu najblizszych paru dni zostanie przygotowana instrukcja -dokumentacja fotograficzna- wyslemy ci ja po skonczeniu. Koszt- 924 AUD plus koszty wysylki" Przy obecnym kursie AUD daje to okolo 2700pln. Czyli tanio nie jest. Jak dla mnie, gdyby to kosztowalo polowe tego to jeszcze bym o tym pomyslal a tak to- "fajny pomysl" moge tylko powiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_St Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 ciekawe ile w ASO chcą za siłowniki i zamek do X-Traila? (zakładając że by pasowały) prawdopodbnie podobną kwotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kylonek Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Cost is $924 australian dollars and shipping is approx $290. to daje 1.214,00 dolców, przy kurcie 3 zł / AD daje 3.642,00 zł We are currently shipping to Indonesia, Greece and Italy, We do have a comprehensive list of instructions that we ship out with all the units. It is a fairly simply installation with Plug-and-play wiring, it does however take approx 2-3 hours to install. Myślę że kwota jak najbardziej do przyjęcia (jeśli ktoś chce) bo za głupią plastikową płetwę w Aso wołają ponad 1000 zł Jakby się zamówiło klika sztuk to pewnie może by coś oszczędzić na transporcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Obawiam sie, ze jeszcze Urzad Celny moglby by sie do przesylki doczepic- czyli cena 3642 plus ewentualnie VAT+clo. W najgorszym wypadku wyjdzie prawie 5000 pln. Co do cen w ASO, to one w ogole sa z kosmosu. Tu powstaje tylko pytanie - czy modyfikacja tylnej klapy jest tyle warta. Gdyby to ASO montowalo i dawalo gwarancje, to moze jeszcze bym sie za te 2600 skusil- jak bym mial bardzo dobry chumor tego dnia Lubie inwestowac w samochod, ale dac prawie 5000pln za mechanike tylnej klapy bez gwarancji z wlasnym montazem- to juz za duzo dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Jak na nasze warunki stanowczo za drogo.Jakby ktoś chciał,to lepiej już by było zainwestować w jakieś siłowniki używki np. od Sharana kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi