colins Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Ale co wyszło? Można powiedzieć jeden na milion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Coś wyszło nawet dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 No to dwa na milion. Fajnie, że będę miał inny wehikuł (dziś dostałem info od dealera, że właśnie się wyprodukował). W Oplu przynajmniej całe tłoki ulegają uszkodzeniu, a nie jakieś pierdy typu branie oleju. Tylko przypadkiem mnie nie żegnajcie, bo co jak co, ale z tego forum zrezygnować nie zamierzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Jak się tam zalogujesz,a tu bedziesz pisał to uznają Cię za kreta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 A jak tam będzie pisał a tu się zaloguje? nie nie, Sir Colins jest za duży na krecika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Już tam zdążyłem wam trochę doopy poobrabiać. Żartuję, tu jest bardziej rodzinnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 I uwierzyli? Przecie tam same kapeluszniki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 No fakt, sztywne tam jakieś są. A i ja sam też jestem przerażony żem kupił karawan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Będziesz Pan zadowolony, tylko krótko, ale będzie coś inszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 A kto by chciał Colinsa przebrzydłego na innym forum On też woli tutaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 No ba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Z piątku na sobotę wpadnij na śliwkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 A w sobotę kajakiem go odwieziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zapomnieliście dodać, by zabrał koleżanki z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Nie chciałbyś ich widzieć, bo średnia wieku jakieś 50 lat. Jedynie ja ciągle piękny i młody. No i Wy oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 I tak trzymać...ten kajak przemyśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 A propos "przemyśl" NA IMPREZIE BLONDYNKA PYTA SIĘ CHŁOPAKA: - SKĄD JESTEŚ? - PRZEMYŚL. - PRZEMYŚLAŁAM I DALEJ NIE WIEM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECH0TNIK PL Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Witam Chyba szalejące kontrolki opanowane . W Chorzowie znaleźli problem z ABS ( prawy tył ). Przeżyłem już jazdę w nawałnicy i było OK. Oby to koniec ale jest jeszcze jazda miejska i hamowanie silnikiem - wtedy też szalały. pozdrawiam. Siłowniki pod maskę do J11 Witam Czy ten temat dalej aktualny ? Jeżeli tak to proszę o szczegóły techniczno - ekonomiczne. Ostatnio zablokował mi się " patyk podpierający " miałem cyrk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Temat aktualny,masz wszystko na PW Po 1000 km z pełnego patyka ubyło mi 8mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Lej rzepak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 I podobno nie wiedzieć czemu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Kurna, jednego zrzędę Edwarda wcięło, to inne się pojawiły. No właśnie, gdzie jest Edi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Wakacje.Może gdzieś wyjechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Czyżbym nie był na bieżąco z forum i przeoczyłem, że komuś padł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Edward przepadł bo płukankę uskutecznia, nerki też mają potrzeby a i miejsce po wątrobie tyż :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi