stasziek Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 hej, 103k za n-connecta z pakietem zimowym i premium (dach i relingi) to dobra cena czy mozna sie jeszcze targowac? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 hej, 103k za n-connecta z pakietem zimowym i premium (dach i relingi) to dobra cena czy mozna sie jeszcze targowac? pozdr jeżeli to 1.6dci 4WD to pewnie cena dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 1.6 benzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 (edytowane) http://otomoto.pl/oferta/nissan-qashqai-1-6-dig-t-163km-n-connecta-panorama-pakiet-zimowy-sliwka-od-reki-ID6ynZUD.html poniżej setki Edytowane 23 Czerwca 2016 przez MKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamrat8` Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 ja za 101200 kupiłem teknę 1,6 B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 @kamrat8 - ale kupiles niedawno czy na wyprzedazy? @MKa - cena zawiera upust dla firm/rolnikow/etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Tak, ale pokazuje możliwości zejścia z ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Dobra cena to taka jaką kupujący chce zapłacić sprzedającemu - o cenie decyduje podaż i popyt a z tego co widziałem co się dzieje w salonach Nissana to popyt jest bardzo duży ale nie ma co kupować . Według mnie mógłbyś delikatnie spróbować zdołować cenę poniżej 100 tyś i bez problemu to zrobisz bo teraz jest jakaś promocja gdzie dach szklany i chyba grzana szyba jest w cenie auta . Na cenę w przypadku QQ duży wpływ ma to czy jest to auto , które stoi u dealera na placu czy może jest już na produkcji albo może jest to auto , które jest produkowane pod Ciebie - dużo zależy od rocznika . A teraz w przypadku QQ duży wpływ na cenę będzie miała dzisiejsza decyzja w sprawie wyjścia GB z UE. Ja za Tekne 1,6 Pb ze szklanym dachem, podgrzewaną szybą przednią , kołami zimowymi , przedłużoną gwarancją, alarmem, chlapaczami i pakietem chrom dałem 108 tyś w kwietniu - i wtedy to była dobra cena - zakup na osobę prywatną bez żadnych zniżek typu ksiądz czy lekarz - a oni mieli jeszcze dodatkowe zniżki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Przedłużona gwarancja w gratisie to pakiet dla tych, którzy już mieli Nissana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamrat8` Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 U mnie za tekna ze szklanym dachem szyba podgrzewaną alarmem i 5 letnia gwarancja bez wprzedazy ze zniżka dla grup zawodowych Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 (edytowane) Nissan ma bardzo przepompowaną cenę katalogową... niespełna 10% na dzień dobry nie stanowi problemu w przeciwieństwie do hondy i mazdy gdzie nadal są przekonani, że rabat to stolica Maroka Edytowane 24 Czerwca 2016 przez pawcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Pawcio potwierdzam z Hondą - jak rozmawiałem z nimi na temat HRV to po kilku rozmowach i mailach łaskawie dali mi 1000 zł rabatu , do tego termin oczekiwania 9 miesięcy i podziękowałem im , bardziej chętni byli na większy rabat w przypadku CRV ale tam też cena dla mnie dość duża bo 140 tyś po rabacie 4500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Pawcio potwierdzam z Hondą - jak rozmawiałem z nimi na temat HRV to po kilku rozmowach i mailach łaskawie dali mi 1000 zł rabatu , do tego termin oczekiwania 9 miesięcy i podziękowałem im , bardziej chętni byli na większy rabat w przypadku CRV ale tam też cena dla mnie dość duża bo 140 tyś po rabacie 4500 zł. wszystko zależy od importera i ilości sprzedawanych samochodów w PL to i tak za chwilę się zmieni patrząc na kurs Euro i albo ceny poszybują w górę albo zmaleją rabaty ( i to u większości marek ) Kiedyś mistrzem w rabatach był Citroen i Renault ale widać iż ta polityka sprzedaży im się nie opłaciła i teraz już takich rabatów ( a raczej zawyżonych cenników ) nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 QQ z UK przyjeżdża, więc ceny spadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 QQ z UK przyjeżdża, więc ceny spadną na 99% nie gdyż rozliczenie wewnętrzne Nissana ( jako producenta ) i Nissana Europe jest w Euro więc będzie dobrze jeżeli nie będzie wzrostu wszyscy importerzy kalkulują cenniki detaliczne w przeliczeniu na Euro z jakąś tolerancją i jak tolerancja jest zbyt mała a Euro drożeje to nie pozostaje nic jak albo ograniczyć rabaty ( jeżeli zniwelują różnice w kurie Euro ) albo podnieść ceny katalogowe itd. Może Land Rovery i Jaguary potanieją :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 na 99% nie gdyż rozliczenie wewnętrzne Nissana ( jako producenta ) i Nissana Europe jest w Euro więc będzie dobrze jeżeli nie będzie wzrostu wszyscy importerzy kalkulują cenniki detaliczne w przeliczeniu na Euro z jakąś tolerancją i jak tolerancja jest zbyt mała a Euro drożeje to nie pozostaje nic jak albo ograniczyć rabaty ( jeżeli zniwelują różnice w kurie Euro ) albo podnieść ceny katalogowe itd. Może Land Rovery i Jaguary potanieją :) Zwłaszcza jak po wyjściu z UE i nie będąc na wspólnym, jednolitym rynku unijnym zostanie na nie nałożone cło to wtedy nie liczyłbym na obniżki cen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zwłaszcza jak po wyjściu z UE i nie będąc na wspólnym, jednolitym rynku unijnym zostanie na nie nałożone cło to wtedy nie liczyłbym na obniżki cen to Nissan by chyba nieźle ucierpiał bo jest największym producentem japońskim w UK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Przeniosą produkcję do Polski j.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Nio i wrócą janusze i bedą składać i tu zacznie się loteria kto lepszy Pakistan czy Januszlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 No i stało się - stoi nowy QQ w garażu - jak będzie tak jeździł jak wygląda to będzie rewelacja - albo żeby spisywał się tak jak poprzedni - na razie czas na testy i zabawę - a jest co testować i się bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 podobno pojawią się 2 nowe wersje wyposażenia QQ wersja limitowana która będzie bardzo ograniczona tj. Black Edition z silnikami diesla ( tylko ) zbudowana na wersji Tekna + czarne 19" koła ( z akcesori ) czarne nakładki progów + "pieluchy" przedniego i tylnego zderzaka i w std. będzie tapicerka skórzana - w całej EU ma być łącznie tylko 3360 sztuk ( ciekawe skąd taka konkretnie ilość ? ) oraz wersja która prawdopodobnie w dłuższej perspektywie zastąpi wersję N-Connecta - nazwa wersji nie znana słyszłem coś o nazwie N-vision ( czy jakoś tak ) i w porównaniu do N-Connecty będzie rózniła się czarną podsufitówką , podgrzewane fotel w std. i fotele z czarnej alcantary i ma być coś koło 1500-2500 zł droższa od n-connecty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 (edytowane) Black Edition ma być tylko z 1.5dci... przynajmniej tyle widać w cenniku z UK. Edytowane 19 Lipca 2016 przez MKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 podobno pojawią się 2 nowe wersje wyposażenia QQ wersja limitowana która będzie bardzo ograniczona tj. Black Edition z silnikami diesla ( tylko ) zbudowana na wersji Tekna + czarne 19" koła ( z akcesori ) czarne nakładki progów + "pieluchy" przedniego i tylnego zderzaka i w std. będzie tapicerka skórzana - w całej EU ma być łącznie tylko 3360 sztuk ( ciekawe skąd taka konkretnie ilość ? ) oraz wersja która prawdopodobnie w dłuższej perspektywie zastąpi wersję N-Connecta - nazwa wersji nie znana słyszłem coś o nazwie N-vision ( czy jakoś tak ) i w porównaniu do N-Connecty będzie rózniła się czarną podsufitówką , podgrzewane fotel w std. i fotele z czarnej alcantary i ma być coś koło 1500-2500 zł droższa od n-connecty Czarna podsufitka!?Ja pierdziu,jak w karawanie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Nie ma to jak zrobić wersję limitowaną, która się niczym specjalnym nie różni od zwykłej... To jest takie kombinowanie jak by tu coś zmienić niczego nie zmieniając. też tego nie jestem w stanie zrozumieć gdyż idąc ich tokiem to z Acenty też można by zrobić wersję limitowaną np. Acenta z nawigacją i już mamy wersję limitowaną :) chyba dział produktu i marketingu mają bardzo kiepski w tym Nissanie Czarna podsufitka!?Ja pierdziu,jak w karawanie! mnie osobiście się podoba - czarna podsufitówka + czarne słupki itd. ale jeżeli już to powinno to być opcją np. do N-Connecty / Tekny choc kiedyś słyszałem ,że czarna podsufitówka miała być w wersji N-Tec ( jak wchodziła do sprzedaży ) ale coś im nie wyszło Black Edition ma być tylko z 1.5dci... przynajmniej tyle widać w cenniku z UK. tylko 1.5dci i 1.6dci ( nawet na stronie www.samar.pl o tym pisali ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Kilka spy photo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi