Pieer Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Właśnie chodzi o to że on mimo tych dwóch tygodni jest czyste. Jakoś ten brud zbytnio się do niego nie przykleja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Hej Edku czyli najpierw umyc szamponem z neutralnym ph, nastepnie ipa na odtluszczenie (przetrzec mikrofibra), nalozyc collnite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 odpowiem w zastepstwie ; ) przed polozeniem wosku mozesz umyc nawet 'Ludwikiem' bo wskazane jest jak najbardziej dokladne przygotowanie (odtluszczenie) powloki lakierniczej, szamponem z neutralnym Ph myjesz auto wtedy kiedy juz masz powloke wosku nalozona, neutralne Ph wlasnie dlatego zeby tej powloce nie szkodzic pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Dzieki Borge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Dokładnie odtłuścić lakier i nałuż dwie warstwy śmalcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wolf Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Ale ja się samodzielnie bawiłem Stosując takie preparaty Noooo zwłaszcza ten ostatni co prawda z lakieru za szybko odparowuje i robi sie mat Ale generalnie mniej łeb napier....... Niż po zwykłym ,,wyborowym ,,rozpuszczalniku pod warunkiem że nakłada sie na cztery ręce minimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Ciekawie kropelkuję Pieer 2 tygodnie nie myć auta i jeździć brudnym, o ja bym po nocach nie spał Edwardo, mój QQ po 2 tygodniach stania na parkingu koło warszawskiego lotniska jest nie do domycia. Nie wiem co wy tam za smog macie. W każdym razie publiczna myjka tego syfu nie rusza i bez wiadra i własnoręcznego mycia się nie obejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 mój QQ po 2 tygodniach stania na parkingu koło warszawskiego lotniska jest nie do domycia. Nie wiem co wy tam za smog macie. W każdym razie publiczna myjka tego syfu nie rusza Jak to co , paliwo przed lądowaniem zrzucają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Edwardo, mój QQ po 2 tygodniach stania na parkingu koło warszawskiego lotniska jest nie do domycia. Nie wiem co wy tam za smog macie. W każdym razie publiczna myjka tego syfu nie rusza i bez wiadra i własnoręcznego mycia się nie obejdzie. Panie kochany było kupić Mobile Garage za śmieszne piniędze to byś nie musiał krzyża męczyć Samoloty podnoszą kurz i masz na lakierze co masz Ja mam takowy na stanie to jak jadę parkować na dworze przez 2 tygodnie to cyk pyk zakładam i mówię sobie pod nosem tera- lejta,srajta,wjuwajta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 A po dwóch tygodniach, spod plandeki/pokrowca wyciągasz Poloneza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 A tam Poloneza wyciągasz Subraneza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 A po dwóch tygodniach, spod plandeki/pokrowca wyciągasz Poloneza. Przynajmniej nie musiałby martwić się o turbinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 No i doprowadziłem padlinę do porządku. Najpierw myjka, potem wiaderko, a na koniec znów myjka i wydmuszka lśni jak psu jajca. Żeby jeszcze mi się chciało wysmalcować. Ale mi się nie chce. Teraz złomik pasie się na trawniku (znam wszystkich policjantów ), a ja patrzę jak się kurzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Colins przecie ty nie śmalcujesz bo śmalcu nie używasz Oo tylko te pastę do klapków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 No i taką puszeczką oblecę całe auto 2 razy z efektem nie gorszym (długotrwałym) niż Twój smalec. Więc po co przepłacać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Oj długo by musieli chemicy tej maści od klapków maserować w garach, aby uzyskać gram takiego śmalca co tu tak chętnie używamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Używacie, chciałeś powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Używamy tu trochę ludzi śmalcuję na forum śmalcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Napiszę filozoficznie: maszyna jest dla człowieka, a nie człowiek dla maszyny. Natomiast wysmalcować to ja wolę kromala, do tego zagryźć ogórkiem kiszonym i zapić setką okowity. Innego smalcowania mi nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Moja maszyna bez mojego pieszczenia jej by się rozpadła Apropo pieszczenia jutro zdejmuję felgi aby je dopieścić i wyśmalcować od wewnątrz Oczywiście pykne pare fotek aby gul całkowicie się nie wchłonął Miesiąc urlopu to trzeba aktywnie odpoczywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 A ja żem myślał że Ty Edwardzie jesteś na emeryturce lub jakimś długim L4, że tak na wszystko masz czas. Lecz przypuszczam że i ja zacznę niedługo śmalcować. Zobaczymy co to da. Raz spróbować można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Mirek bo w życiu trza się umić ustawić aby mieć czas na to co się lubi Mirek jak raz spróbujesz śmalcować to na jednym razie się nie skończy bo wecowanie śmalcem wciąga bo jest łatwo i gładko A w dodatku jak masz takie czarne super gablote to dopiero będzie efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano2d Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 nie macie nic innego do roboty auto jest dla nas a nie odwrotnie ja nigdy nie woskowałem auta i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Jano Robota to głupota a grzebanie przy samochodach to pasja odpoczynek od codzienności Suchy lakier to nie jest OK- szybko matowieje i się niszczy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi