Gość coyot Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Moze mi ktos podpowiedziec jak i gdzie najlepiej kupic rozporke na zawieszenie, jakies sprezyny obnizajace (ale nic extremalnego, tylko delikatnie) i jakies dobre i tanie alumki do tego cacka. polecam sklep http://www.micrasport.com/ tam jest wszystko nawet rozpórki gorna i dolna p.s. prezentuje sie calkiem ladnie :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lcd Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Dzieki Fajny sklep. nie widzialem ze mozna takie czesci dokupic do Micry. Myslalem ze wiekszosc trzebaby adaptowac z innych samochodow. Ceny jak na Polske to oczywiscie kosmos (jak na moje warunki), ale od czego ma sie rodzinke w UK. Tylko jak zobaczylem koszty dostawy, to mnie zatkalo (od ok 170zl za przesylke do 1kg to kupa kasy. Ciekawy jestem czy jest jakas firma ktora importuje takie czesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 no ewentualnie moznaby robic wspolne zakupy ale znajac zycie to kiepsko to widze... ja u nich bede zamawiac na pewno rozporki i drazek reakcyjny ... ale to po letnich wakacjach btw. patrzac na ceny to zestaw bilsteina maja tani przynajmniej tanszy jak koni sport w polsce [kwestia jeszcze przesylki - ile wazy komplet amorkow ze sprezynami :diabel: ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lcd Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 w dzisiejszych czasach polskiej emigracji moze byc nawet nie trudno znalezc kogos kto akurat bedzie jechal z UK do PL i przy okazji by przywiozl pare czesci . Moze moglby powstac taki watek na forum gdzie ludzie by sie zapisywali na konkretne rzeczy, wplacali na konto a wszystko przychodziloby razem. Moze udaloby sie wywalczyc jakas znizke dla klubowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz87 Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Jak podnieśc moc w k11 1,0 najprosciej? <lol> jest o tym jakis temat na tym foru albo niech ktos cos podpowie pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość davenam Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Jak podnieśc moc w k11 1,0 najprosciej? <lol> jest o tym jakis temat na tym foru albo niech ktos cos podpowie pzdr Najprosciej to wyjac 1.0 i wsadzic silniczek 1.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 NajprosciejTu bym się jednak nie zgodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragomir Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Zamieszczam link do mojej micry, pisać jak sie wam podoba http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=30157 [ Dodano: Wto 29 Maj, 2007 10:59 ] Przerobiłem go wmm i wyglada teraz niebo lepiej Klikać w podpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MilCra Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Witam wszystkich, od 3 tygodni jestem dumnym posiadaczem Micry k11 1.0 z manualną skrzynią biegów. Kolorek fioletowy . Cóż mogę powiedzieć więcej... samochód ma przejechane 112.000 km i jest wyprodukowany w grudniu 1998 roku. Autko fajne, zgrabne i myślę, że okaże się dobrym wyborem. Fotki wstawię jak tylko zrobię. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lidzia168 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Hej witajcie, jestem nowa na waszym wspanialym forum. Jezdze niebieska micra 2004, wersja tekna ( klima, abs) i jestem nia zachwycona... niesttey niedlugo idzie na sprzedaz, ale zamieniam ja na... nissanka oczywiscie :-) pozdrawiam wszyskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brachu_ Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Micra jest w trakcie transormacji. Wymieniamy wszystkie plyny, czyscimy i udokonalamy, to co lata dokonaly z autkiem. 1.3 jest niesamowite. Wyrywa krzaczory z poboczy :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 a to i ja sie pochwale :diabel: K11 1.0 16v 97r- po prostu taki maly czarny zapitalacz wersja WRC (Warcy Rycy Cescy) (czasami przesiadam sie ze swojej coupetki i pomykam zony micra) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brachu_ Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Laweta przyjechal do nowej wlascicielki Autko posiada oryginalna instalacje radiowa z 6-cioma glosnikami, oryginalne alu, elektryczne szybki, centralny, poduszke i wspomaganie. Jeszcze dzisiaj dostalo piekny radio-odtwarzacz clariona. Wszystko zostalo wyczyszczone, poprawione (kilka rzeczy latalo, nie bylo dokrecone). Jutro rejestracja, ubezpieczenie i pelna wymiana filtrow z plynami ustrojowymi. Jezdzi sie rewelacyjnie. Kopa ma niesamowitego. Jezdzilem tez 1.0 i nie ma porownania. Bardzo udane autko. Od 2 miesiecy polowalismy na niego. Innego nie bralismy pod uwage. Ta decyzja byla jak najbardziej sluszna. I chwala, ze trafilo nam sie 1.3 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Wymieniamy wszystkie plyny Jak chcesz takie lepsze (MOTUL) to zajrzyj tutaj: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...5c7a3535#375595 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brachu_ Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 johny_fellow, wsio mam juz zalatwione od dystrybutora Castrola. Swieze i oryginalne plyny. Thx za propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 brachu_, to rozumiem ze na poznanskich spotach nowa micra sie pojawi :diabel: p.s. ladna sztuka :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brachu_ Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Zdecydowanie! A gdzie bedzie najblizszy spot ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 latem sa ustalane na z miesiaca na miesiac - jak nie wypad na grilla po za miasto to parking przed norauto kolo M1 a zima w plazie na ostatnim poziomie no i przewaznie w 2--gi pt miesiaca ... a wiecej szczegolow w dziale spotkania :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brachu_ Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Autko odzywa. Zaaplikowalem jej wlasnymi rekoma nowy olej, wszystkie filtry, plyn ukladu chlodzenia + czyszczenie ukladu, nowe swiece + przewody wysokiego napiecia, wszystkie wycieraczki szyb, dywaniki gumowe. Teraz wymienie jeszcze olej w skrzyni i plyn hamulcowy. Dodatkowo w srodku cala ja wyczyscilismy - polecam pianki do komputerow! Aaa, i pedal sprzegla nie byl wyregulowany, podobnie linka, ktora miedzy innymi byla niedokrecona. W ukladzie dolotowym autko mialo nieszczelnosc przez puszczajaca opaske zaciskowa, ktora rowniez wymienilem. W niedlugiej przyszlosci zdiagnozuje tez stuki w zawieszeniu no i amory nie sa w najlepszej kondycji (czuc na dziurach). Poza tym autko cacy! Polubilem je odkad do niego wsiadlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarteQ Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Moja Mikrusia Świezo upieczony Nissan Klubowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 ok chłopcy : oto ostanie zmiany swietlne w moije micrusi BLUE LED zdjęcia z wczoraj wieczór na pokazie. zmiany dodatkowe tak jak na ostatnim zdjęciu : cala tapicerka zmieniona na skórkę bezoiwo niebieską, przy nogach pasazera widoczna centrala sterującą (impulsator) do stroboskopów policyjnych zamontowanych w przednich reflektorach udio zmieniło sie o 2 zestawy 3 drożne (na zwrotnicach) w sumie gra tam 12 glosników zapomniałbym dodac ze zdezak przedni został zmieniony o podkładke z przedniego zdezaka od sejcieniasa, maska dostała bedlukiu i centralny wlot tsunami Serdeczne podziekowania dla Sonii za wykonanie zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 No Adex nieźle pojechałeś, jestem pod wrażeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 jako tapicer jestem pod wrażeniem zmiany tapicerki- mnie by sie nie chciało tak bawić a jak już to za sporą kasę :diabel2: choć moje oko zauważyło jakieś fałdki na niebieskim materiale na dużym elemencie deski rozdzielczej :027: (i nie żebym się czepiał ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 LING DO MICRA TUNING i BAJERY tu tez sa te same zdjęcia + 2 fotki od dragomira Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniula1 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 http://polskajazda.pl/Samochody/Nissan/Micra/13637 tu znajdziecie moją micrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi