Gość coyot Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 dzisiaj odebralem nowy nabytek do micrusa .... zastanawiam sie czy beda potrzebne jakies modyfikacje prowadnic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 coyot, z czego masz te siedzenia ? ja swoich od swifta jeszcze nie wrzucilem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 siedzonka od K10 superS mozliwe ze jutro odbiore od tapicera :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 coyot koniecznie wstaw foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 postaram sie ... ........ eX, ja myslalem ze ty juz dawno w kubelkach smigasz po miescie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 nie nie, odebralem swoja octe i mloda spokojnie sie kula micra, w ogole zapomnialem ze mam kupione fotele i ze trzeba je wstawic musze spawarke pozyczyc i przespawac 2 mocowania. albo cale szyny sam nie wiem jedynie zamontowalem cb na stale, dodatkowy glosnik, obrotomierz, skrocilem dolot, ale nadal dynda sobie luzem i wydech bede musial zmienic na cichszy, juz mloda mi marudzi ze za glosno jest (tak to jest jak sie ma jedynie kata przy kolektorze a dalej przelot :fuckyou: :one: :kosci: aa i ostastni tuning/zmiany polegaly na tym, ze ktos mi przyparkowal ostro w auto, zderzak na rogu wgiety, pekl mi delikatnie zbiornik spryskow no o lekka obcierka (ale to juz praktycznie ukryte pasta oraz woskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 no i niestety ale musze takze przelozyc mocowania fotela ... K10 ma inne ale kubelki juz na chacie ) ....... pierwszy kubełek na aucie ale do poprawki... cholernie szerokie te fotele sa za 2 tyg bede dzialac w tym temacie dalej, narazie ujezdzam jednofotelowa micra <lol> i do tego jeszcze bez tapicerki na boczkach ) prawie jak rallycar :diabel: [ Dodano: Pią 25 Lip, 2008 17:41 ] no to dzisiaj zalozylem boczki od razu mi lepiej... za 2 tyg wjedzie drugi kubelek i bedzie zakonczony pierwszy etap prac wewnarz :diabel: [ Dodano: Nie 27 Lip, 2008 23:01 ] pogladowe foto jak to teraz wygląda [ Dodano: Czw 07 Sie, 2008 22:45 ] doszly dystanse pod glosniki w koncu gra jak nalezy i nawet jakos wyglada.... a przy odrobinie wolnego czasu ... ktorego nie mam ... bede musial je pomalowac na czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 coyot, ladnie teraz wyglada, a ja dzis zakupilem druga micre, 1.3 96r ze wspomaganiem postaram sie jeszcze wypełznąć i zrobic zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 coyot, ladnie teraz wyglada, a ja dzis zakupilem druga micre, 1.3 96r ze wspomaganiem postaram sie jeszcze wypełznąć i zrobic zdjecia. no laaadnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcior Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Najnowsze zdjecia mojej Niuni xD Btw na jednym zdjeciu w lampie widoczna jest woda po myciu ciśnieniowym.. po zrobieniu kanalików odprowadzajacych wode problem zniknał mysle nad wywaleniem wlewu LPG ze zderzaka pod klapke wlewu paliwa.. bo psuje on nieco efekt wizualny jednak jak by nie było // Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 podobaja mi sie lampy z ebay'a?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcior Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 a od kogo je brales jak mozna wiedziec?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 podobaja mi sie lampy ...nawet bardzo mi się podobają :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcior Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 brałem je od afj czy afdj006 zarowno tylne jak i przednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andzia23 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 witam czy ktoś może mi pomóc moj micruśnik gaśnie na wolnych obrotach co robiććććććććć???????????? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 andzia23 ciężko Ci będzie pomóc bo nie wiemy np. jaki rocznik tego Twojego autka i jaki silnik...użyj funkcji SZUKAJ a na pewno znajdziesz odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 to chyba nie ten topic na gaśniecie silnika a tu dopiero wrzucam zdjecia zakupionej micry kolejnej. a no wiec, 1.3, 96r, wspomaganie, kieszenie w boczkach, osw bagaznika, uchylne szyby etc. dzien zakupu: a tu juz dzien dzisiejszy. tj wywalone pol srodka + 14" z oponami pirelli P6000 (175x50x14) docelowo i tak za male opony i za waskie, i wydech przelot. plany, uturbic padake i zrobic z niej wydmuszke. zakupione jest troche sprzetu jak kubly szelki etc zdjecia powoli bede wrzucal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 no to czekamy na kolejne newsy...bo plany nie powiem...zacne :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 mimier, specyfikacje mam cala co i jak trzeba, jakie wtryski turbo, hamulce wiem dokladnie jakie. komp bedziem kwestia dorobienia kolektora z flansza i calego wydechu jak czesci skompletije szybko to do polowy wrzesnia POWINNO (podkreslam powinno) to jezdzic przepraszam latac :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 goodnie :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 jak juz wczesniej pisalem wyrzucone pol srodka, zamontowane pasy szelkowe, zmienilem sobie w sumie wczoraj hamulce z przodu (i wiem ze juz nikomu nie zaplace za wymiane tarcz i klockow w tym aucie bo to banalnie proste). powykrecalem juz wszystkie mocowania boczkow, kanap etc. tajemnicza wolna wtyczka ktora okazala sie byc wtyczka do tylnych glosnikow do zestawu (ale nie zamontowane) mam jeszcze, caly dolot, nabe, kierownice, nakladki (alu plus guma) na pedaly, zaslepke z miejscem na 3 wskazniki montowane w miejsce radia,no i kubelki ktore przyjda jutro, ale niestety nie wiem kiedy bede mial czas na zamontowanie ich... [ Dodano: Pon 25 Sie, 2008 21:32 ] no nie moglem sie powstrzymac i wrzucam wam zdjecia od razu foteli siedzenie w nich to czysta przyjemnosc :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czolg Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 tak sobie czytam i musze stwerdzić ze jeszcze oszczędnie nie umiem jeździć bo czuje ze dużo spala i zrobiłem coś czeko już napewno nie powtórze , jest zbyt ryzykowne , na autostradzie rozbujałem micre ( z górki) do 160km i strasznie nie pewna sie robi , z tego co w trasie smigałem to te 130 to jest max co ten samochód może jechać aby był przewidywalny ,potem to loteria. Ma ktoś pomysł gdzie można umiejscowić przyciski do el. szyb ?? bo bym może sobie zamontował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 kup sobie boczne panele od wersji z elektryka najprosciej :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filix Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 A wiec. Krwisto czerwona K11 SuperS. Wiec co za tym idzie - 1.3;tarcze z przodu i z tylu; ABS oczywiscie odpiety :fuckyou2: ; centralny zamek; elektryczne szyby; szyberdach - bedzie jeszcze z tydzien bo Mikrus jedzie na klatke i bedzie zaspawany. A tak to w srodku tylko 2 kubly, pasy szelkowe, i zamszowa kierownica;) Zazwyczaj jezdzi na ATS'ach R14 185/55:) zdjatka i jeszcze cos znajdziecie na Micra.Go.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi